Αστρολογικές προβλέψεις
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Advertisements

Συναντήσεις με κοντινά άτομα και αγάπη υπό όρους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα θέλετε να είναι όλα καλά στο σπίτι, στη δουλειά και γενικότερα στη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε μικρές επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Θα είστε πρόθυμοι να μοιράσετε ρούχα ή αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον. Θα σκεφτείτε πολύ για το μέλλον σας, θέλοντας να δείτε ή να πετύχετε σημαντικά πράγματα.

Κριός – θα μπορέσετε να περάσετε μια ενδιαφέρουσα, απαλλαγμένη από μεγάλες ευθύνες ημέρα, στην οποία θα μπορέσετε να εστιάσετε σε πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς προσωπικά.
Λέων – η ημέρα φέρνει μερικές χαρούμενες εμπειρίες ή καλά νέα, που σχετίζονται κυρίως με γυναίκες.
Τοξότης – εάν σχεδιάζετε να κάνετε κάποιες οικονομικές συναλλαγές, περιμένετε λίγο και σκεφτείτε τα πράγματα περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΨΕΙΣ; – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; (ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ)

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε συζητήσεις ή αρραβώνες με παιδιά ή εγγόνια. Θα απολαύσετε την επικοινωνία με τους νέους. Θα δώσετε αρκετή προσοχή στους κοντινούς ή μακρινούς φίλους σας, με τους οποίους θα πρέπει να μοιραστείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή εμπειρίες των τελευταίων ημερών.

Ταύρος – θα δώσετε σήμερα προτεραιότητα στις οικονομικές και υλικές υποθέσεις. Η επιτυχία ή τα αποτελέσματά σας σε αυτό το σχέδιο θα εξαρτηθούν εξ ολοκλήρου από τις δικές σας αποφάσεις.
Παρθένος – η Πέμπτη φέρνει περισσότερες εργασίες ή θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή σε πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι ή στην οικογένειά σας. Δεν εξαιρούνται τα καθήκοντα και οι δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο είδος ιδιοκτησίας.
Αιγόκερως – οι ανησυχίες θα σχετίζονται κυρίως με την αδυναμία να πραγματοποιήστε τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Δεν αποκλείονται ήπιες διαταραχές υγείας, αϋπνίες, ήπια κρυολογήματα και άλλα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Πέμπτη μπορεί να είναι μια γενναιόδωρη μέρα για εσάς, αλλά προσπαθήστε να είστε συνηθισμένοι, να μην δείχνετε υπερηφάνεια ή αλαζονεία στις σχέσεις και τις πράξεις με άλλους ανθρώπους. Θα έχετε τους προσωπικούς σας λόγους για χαρά, για απαλλαγή από κάποιες δυσκολίες ή προβλήματα. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με χρήματα ή ένα σημαντικό έγγραφο.

Δίδυμος – θα περάσετε μια μέρα που όχι μόνο θα έχετε περισσότερη δουλειά, σημαντικές ευθύνες, αλλά και την ανάγκη να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τυχόν αλλαγές ή νέα καθήκοντα.
Ζυγός – θα είναι σημαντικό σήμερα να εξασφαλίσετε αρμονία στις σχέσεις αγάπης και τις οικογενειακές. Οι συναντήσεις με άτομα που σας αρέσουν, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας.
Υδροχόος – η μέρα θα είναι τεταμένη, φέρνοντας κάποια αβεβαιότητα ή άγχος για το μέλλον.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα έρθουν στο προσκήνιο οι ευθύνες που έχετε απέναντι στην οικογένεια, τη δουλειά και την κοινωνία γενικότερα. Μην είστε απλώς θεατές σήμερα. Να είστε ενεργοί, να λύνετε προβλήματα, να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, να είστε η θετική ενέργεια που πρέπει να δημιουργεί νέα πράγματα. Υπάρχουν μέρες μπροστά σας που πρέπει να κάνετε πολλή δουλειά, αν θέλετε να αφήσετε χώρο για νέα πράγματα στη ζωή σας. Οι σημαντικές συζητήσεις που πρέπει να κάνετε σήμερα, θα σχετίζονται κυρίως με άτομα που ίσως δεν γνωρίζετε μέχρι τώρα.

Καρκίνος – θα βιώσετε μια μέρα με γρήγορο ρυθμό. με πολλές εργασίες και ευθύνες, που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια ή τα αγαπημένα πρόσωπα.
Σκορπιός – κάποια γεγονότα σήμερα θα απαιτήσουν την πιο λεπτομερή τους εξέταση, ειδικά αν σχετίζονται με σημαντικά προβλήματα.
Ιχθύες – είναι μια καλή στιγμή για να πραγματοποιήσετε μια επένδυση, να κάνετε μια αγορά ή μια πώληση που είχατε προγραμματίσει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: