Πολλή φαντασία και άσκοπη σπατάλη ενέργειας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε ενδιαφέροντα σχέδια για υλοποίηση, αρκεί να αισθάνεστε υγιείς, κυρίως ψυχικά. Σε κάθε περίπτωση, η υγεία πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας. Την Τετάρτη θα είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας, γιατί θα έχετε πιο ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε να κάνετε και πώς θα πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κριός – η Τετάρτη θα απαιτήσει πιο αργή εκτέλεση καθημερινών εργασιών και καθηκόντων. Πάρτε το χρόνο σας, θα έχετε αρκετό χρόνο για όλα.

Λέοντες – θα είστε ανυπόμονοι, που θα είναι η κύρια «αχίλλειος πτέρνα» σας σήμερα. Όπου προκύπτουν συγκρούσεις, σε μεγάλο βαθμό θα φταίτε εσείς, οπότε μην κατηγορείτε κανέναν άλλον.

Τοξότης – η μέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις. Προειδοποιητικά σήματα από το σώμα σας, δείχνουν πώς είστε πιο στρεσαρισμένοι από το κανονικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΨΕΙΣ; – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; (ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ)

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα είναι περισσότερες, αλλά θα μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε καλά τα πράγματα. Η καλή οργάνωση των υποθέσεων θα καθορίσει την επιτυχία σας σήμερα. Την Τετάρτη θα δημιουργήσετε νέες και χρήσιμες για εσάς επαφές και σχέσεις με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Αποφύγετε την αντιπαράθεση με άτομα που τους αρέσει τα πράγματα να γίνονται πάντα όπως θέλουν. Και σήμερα δεν θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε!

Ταύρος – η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την προετοιμασία και την οργάνωση σχεδίων, η υλοποίηση των οποίων έρχεται τις επόμενες 4-5 ημέρες.

Παρθένος – δεν θα μπορέσετε να έχετε καλή διάθεση σήμερα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποια άσχημα νέα που θα λάβετε για άτομα που γνωρίζετε.

Αιγόκερως – αναζητώντας το κατάλληλο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να μην έχετε βρει ακόμα τον ιδανικό σύντροφο, αλλά η πιθανότητα να τον συναντήσετε είναι πολλά υποσχόμενη και πολύ καλή για να την χάσετε.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τετάρτη θα δημιουργήσει μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα και συνθήκες για δουλειά. Τα νέα από διαφορετικές πόλεις και χώρες θα είναι σημαντικά. Σήμερα μπορείτε να λάβετε ένα δώρο, μια αποστολή, μια ευχετήρια κάρτα και πολλά άλλα. Οι νέες προτάσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σας θα είναι ελπιδοφόρες, αλλά ενδέχεται να απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για να εφαρμοστούν.

Δίδυμος – η μέρα φέρνει περισσότερες εργασίες, τις οποίες όμως θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε σχετικά γρήγορα. Οι γυναίκες θα βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή θέση για γρήγορη και ποιοτική εργασία.

Ζυγός – η ημέρα φέρνει στο μυαλό πιο σημαντικά θέματα ή σχέδια που σχετίζονται με γάμο, οικογένεια ή άλλα οικογενειακά θέματα.

Υδροχόος – αυτή θα είναι μια σπάνια ενδιαφέρουσα μέρα, με απροσδόκητες εμπειρίες ή την εμφάνιση νέων ιδεών και ευκαιριών.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα έχετε την επιθυμία να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει ή να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Σήμερα χρειάζεστε αλλαγές στη ζωή σας και σίγουρα θα προσπαθήσετε για τέτοιες. Η επιθυμία σας να φέρετε συναισθήματα στη ζωή σας, να δημιουργήσετε αφορμές για ευχάριστες συναντήσεις και δραστηριότητες, δεν πρέπει να σας απομακρύνει από τις κύριες οικογενειακές ή επαγγελματικές σας ευθύνες. Η συζήτηση με φίλους και γνωστούς μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για επιπλέον εργασία ή δραστηριότητα που θα σας εξασφαλίσει ένα άλλο εισόδημα στον προϋπολογισμό σας.

Καρκίνος – θα καθοριστούν οι πράξεις σας από την τρέχουσα συναισθηματική τους κατάσταση. Αυτό θα φανεί ιδιαίτερα στην ερωτική σας σχέση.

Σκορπιός – μπορείτε να απολαύσετε μια καλή μέρα, ειδικά αν αποφασίσετε να επενδύσετε όλη σας την προσοχή και την ενέργειά σας στην εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών.

Ιχθύες – θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που σχετίζονται με δύσκολες, συναισθηματικές συζητήσεις και άλλα παρόμοια.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.