Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Advertisements

Καλή διάθεση, αλλά με βραχυπρόθεσμες αναταραχές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα ξεκινήσετε με ένα πράγμα, θα δεσμευτείτε για ένα άλλο και μπορεί να χάσετε χρόνο και ενέργεια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης από την πλευρά σας. Οι φίλοι μπορούν να σας αποσπάσουν την προσοχή με μεγάλες συζητήσεις για πράγματα που αφορούν τη ζωή τους. Κάποια από αυτά μπορεί να εξαντλήσουν την υπομονή σας και να προκαλέσουν μια απρόσμενη ρήξη στη σχέση σας.

Κριός – η Τρίτη φέρνει ευκαιρίες ή επιθυμίες για ερωτικές εμπειρίες, φλερτ, δημιουργία νέας ρομαντικής σχέσης και όχι μόνο, αλλά δεν νοιώθετε ικανοποιημένοι και πλήρης παρόλα αυτά σε αυτόν τον τομέα. Κάποια ξαφνικά οικονομικά θέματα θα σας φέρουν σε αμηχανία και άγχος, οπότε διαχειριστείτε τα χρήματά σας σωστά και μην σπαταλάτε!
Λέων – σήμερα νέα, εκπλήξεις και ενδιαφέροντα γεγονότα θα συνδεθούν κατά κάποιο τρόπο με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Άγχος για τα οικονομικά σας που θα συνδυαστεί με συζητήσεις και επικοινωνία για να βρεθεί μια λύση ενός θέματος υγείας ενός δικού σας ατόμου για κάποιους ή εργασιακό για κάποιους άλλους.
Τοξότης – οι προσδοκίες σήμερα θα σχετίζονται με συζητήσεις ή επακόλουθα γεγονότα στη ζωή των νέων ή των παιδιών. Ενώ με συγγενείς, γείτονες, κοντινά σας άτομα βρίσκεστε σε συζητήσεις και συναντήσεις. Πολλές αλλαγές μπροστά σας σήμερα, θέλουν σοφό μυαλό όμως πριν γίνουν. Η τάση για σπατάλη πρέπει να περιοριστεί σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΨΕΙΣ; – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; (ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ)

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα πολλοί θα προκαλέσουν την υπομονή σας με πράξεις που δύσκολα θα ανεχτείτε. Οι σχέσεις σας με άτομα άνω της μέσης ηλικίας θα είναι δύσκολες και απρόβλεπτες. Είναι μια δύσκολη μέρα που τα συναισθήματα και ο ψυχισμός σας πρέπει να παραμείνουν σταθερά, καθώς θα υπάρξουν προκλήσεις από διαφορετικές πλευρές.

Ταύρος – να αποφεύγετε οποιεσδήποτε πράξεις πονηριάς, υποψίας για τις καλές προθέσεις κάποιου ή μη χρησιμοποιείτε αγενείς και μερικές φορές προσβλητικές λέξεις. Αυτή τη μέρα είναι πιθανό να είστε επιρρεπείς στην αφηρημάδα και τις φαντασιώσεις. Χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα και κάνετε λάθη στην κρίση, στην αξιολόγηση των γεγονότων. Παρά την αρχική έλλειψη εστίασης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να διαπιστώσετε ότι όλα πάνε προς όφελός σας.
Παρθένος – η ανεξέλεγκτη ενέργειά σας, προκαλεί μεγάλα προβλήματα. Είστε σε μια κατάσταση εσωτερικής αναταραχής και δυσκολεύεστε να παραμείνετε ήρεμοι. Οι φίλοι και οι σχέσεις σας βρίσκουν τη συμπεριφορά σας εντελώς απρόβλεπτη. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η επιπόλαιη στάση σας απέναντι στις δαπάνες, οι οποίες θα γίνουν πραγματικά επισφαλείς όταν πρέπει να πληρωθούν οι λογαριασμοί.
Αιγόκερως – αυτή θα είναι μια μέρα που θα μπορείτε να φροντίσετε την υλική σας άνεση, την εμφάνιση και την αγορά σημαντικών πραγμάτων. Η αναγνώριση και οι ανταμοιβές, σας περιμένουν στη δουλειά και σε αντίθεση με τις περισσότερες περιπτώσεις, οι συνάδελφοι δεν θα ζηλέψουν την επιτυχία σας. Για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε δουλειά, περιμένετε λίγο, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι συμβουλές σας είναι σε μεγάλη ζήτηση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τρίτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική μέρα για εσάς, ειδικά όσον αφορά τις εργασίες που ξεκινήσατε χθες. Η ερωτική σας σχέση μπορεί να αναπτυχθεί αρμονικά και νέες γνωριμίες μπορεί να σας συναντήσουν με ένα ενδιαφέρον άτομο. Αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για την εξέλιξη των προσωπικών, οικονομικών ή επαγγελματικών σας υποθέσεων.

Δίδυμος – η ημέρα φέρνει καλά νέα ή ευνοϊκές ευκαιρίες για ανάπτυξη οικονομικών υποθέσεων, λήψη χρημάτων ή αναζήτηση, βρίσκοντας νέες πηγές εισοδήματος. Η δουλειά σας χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αντιπαράθεση. Καθώς δεν μπορείτε να ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, προετοιμαστείτε να είστε ευέλικτοι, και σε οικονομικά θέματα.
Ζυγός – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Οι επαφές σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις θα έχουν μια ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη εξέλιξη για εσάς. Μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν αναποδιές στην καριέρα σας. Παρά τις προοπτικές, μην εκνευριστείτε πολύ. Επίσης στη σχέση σας έρχονται αλλαγές, οι ρόλοι στη σχέση σας θα μπορούσαν να αλλάξουν ή μια εξωτερική δύναμη θα μπορούσε να είναι ο λόγος για κάποιες αναταράξεις.
Υδροχόος – η εργασία για το σπίτι σήμερα θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα, ανεξάρτητα από το τι περιλαμβάνει. Θα μπορούσατε να νιώθετε περιορισμένοι στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους ή το αφεντικό σας. Αντί να θέσετε σε κίνδυνο τη θέση σας, περιμένετε να εκτονωθεί η ένταση.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη στρέψτε την προσοχή σας σε σοβαρές ενέργειες και δεσμεύσεις, αυτά που θα είναι σημαντικά για τις ενέργειές σας κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Αυτή δεν είναι μέρα για τεμπελιά και σπατάλη ενέργειας και ευκαιριών, αλλά για την οικοδόμηση και τη διατήρηση των επιτυχιών που έχουν ήδη επιτευχθεί. Πολλοί θα περιμένουν χρήματα στο σπίτι ή ένα καλό εισόδημα από τη δουλειά.

Καρκίνος – η Τρίτη φέρνει απροσδόκητες συναντήσεις, συζητήσεις ή εμπειρίες. Η καριέρα σας βρίσκεται σε υπερένταση. Ανεξάρτητα από το πόσα έργα θα αναλάβετε, τελικά τα καταφέρνετε να τα ολοκληρώσετε όλα. Ομοίως, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο ή αν είναι δυνατόν να σταματήσετε να εργάζεστε εντελώς για λίγο. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί πριν υπογράψετε μια σύμβαση. Είναι πάντα σημαντικό να εξετάζετε τις πιο λεπτές λεπτομέρειες μιας συμφωνίας πριν την κλείσετε. Μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί να σημαίνει μια πλήρη αναζωογόνηση για τη σχέση σας.
Σκορπιός – θα είναι ενδιαφέρον σήμερα να παρακολουθήσετε διάφορες τοπικές ή διεθνείς ειδήσεις ή νέα που λαμβάνετε, καθώς και αυτά ίσως σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. μην απαιτείτε πάρα πολλά από τον/την αγαπημένο/η σας, γιατί αν δεν αντιδρά πάντα όπως θέλετε, θα μπορούσε να μετατραπεί σε απογοητεύσεις και αγανάκτηση από την πλευρά σας. Οι στενοί σας φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα φαίνεται να είναι στο μενού σήμερα.
Ιχθύες – σήμερα σημαντικές θα είναι οι οικονομικές συμφωνίες ή κάθε είδους δουλειά με χρήματα και έγγραφα. Θα τα πάτε καλά αν προσεγγίσετε προσεκτικά τα οικονομικά θέματα και δεν είστε σπάταλοι. Μείνετε σεμνοί στις ανάγκες σας και ικανοποιηθείτε με μικρά κέρδη, γιατί αυτό θα σας επιτρέψει να αγοράσετε κάτι που πάντα θέλατε αρκετά σύντομα. Η εστίαση σήμερα είναι στο να πλησιάσετε τους κοντινούς και τους αγαπημένους σας. Είναι πιθανό να ανανεώσετε κάποιες παλιές ενώσεις κοινωνικά ή σε θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: