Ήσουν ο βράχος μου. Εσύ με ξέρεις πιο καλά από όλους στην ζωή μου. Ήξερες τι λόγια να πεις για να με ξυπνήσεις, ήξερες πόσο να ανοίξεις την αγκαλιά σου να με βάλεις μέσα. Και να ‘ξέρες πόσο θα ήθελα αυτή την αγκαλιά να την είχα για λίγο! Να γέμιζαν πάλι τα πνευμόνια μου από το άρωμα του κορμιού σου…

Άσε με για λίγο να ακούω την ανάσα σου, την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή και να κοιμάμαι μέσα στην ασφάλεια. Κοιμήσου εδώ απόψε και άσε με νοιώσω την καρδιά μου γεμάτη. Άσε να σε έχω για μια νύχτα, αύριο πάλι θα γυρίσουμε στην καθημερινότητα μας. Απόψε όμως σε θέλω μόνο δικό μου!

Έκανα πολλές προσπάθειες για να τα ξαναβρούμε, αλλά μάλλον δεν είναι για να είμαστε μαζί. Το χώρια είναι καλύτερο για μας.

Θα σε θυμάμαι πάντα και κάθε χρόνο στα γενέθλια και στην γιορτή σου θα σου λέω “χρόνια πολλά”. Δεν θα σου τα στείλω με sms, δεν θα σου τα λέω από κοντά. Μόνο θα τα φωνάζω στην θάλασσα για να τα παίρνει ο άνεμος και να τα φέρνει εκεί που είσαι. Πάντα μακριά μου, αλλά πάντα μέσα μου…

Της Ευγενίας Τριανταφυλλίδου

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.