Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3
Advertisements

Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς, γιατί θα πρέπει να κάνετε ελιγμούς ανάμεσα στις διαθέσεις και τους χαρακτήρες διαφορετικών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσετε. Στην πραγματικότητα, το καθήκον σας την Παρασκευή είναι να βάλετε το μέγιστο τακτ και διπλωματία στις ενέργειές σας, εάν θέλετε να επιτύχετε πραγματικά αποτελέσματα εκείνη την ημέρα. Υπάρχει ελπίδα ότι θα γυρίσετε καταστάσεις και γεγονότα υπέρ σας, αλλά θα είναι μόνο στα χέρια σας.

Κριός – η μέρα φέρνει διάφορες ανησυχίες ή αγωνίες για γεγονότα στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας, που μπορεί να είναι συγγενής, φίλη ή γνωστή σας.
Λέων – η Παρασκευή φέρνει μια μεταβαλλόμενη διάθεση που σχετίζεται με την επιστροφή σε προηγούμενες απώλειες ή ανησυχίες. Σήμερα σίγουρα θα σας λείψει μια πιο αισιόδοξη άποψη για το μέλλον σας.
Τοξότης – έχετε πολλά πράγματα στη λίστα εργασιών σας και προτιμάτε να μην τα κοιτάτε, παρά να ξεκινήσετε να ενεργείτε, αλλά οι ευθύνες σας θα σας περιμένουν.

 

Αν είστε γεννημένοι στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα θυμώσετε εύκολα, θα προσβάλλετε ή θα προκαλέσετε διάφορες παρεξηγήσεις. Αυτή είναι μια μέρα που θα απαιτήσει τον μέγιστο αυτοέλεγχο από την πλευρά σας. Καλά γεγονότα μπορεί να έρθουν μέσα από τα παιδιά ή τους νέους με τους οποίους θα έχετε επαφές σήμερα. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να σας χαρίσει ιδιαίτερες εμπειρίες και να σας φορτίσει με θετική ενέργεια.

Ταύρος – θα είναι σημαντικό σήμερα να νιώθετε σταθεροί οικονομικά και υλικά. Μέρος αυτής της σταθερότητας θα εξαρτηθεί από διάφορες δεσμεύσεις εγγράφων, καθώς και από τη λήψη σημαντικών ειδήσεων.
Παρθένος – η Παρασκευή φέρνει ευχάριστες προσωπικές εμπειρίες, αφορμή για ενδιαφέρουσες ή ρομαντικές συναντήσεις και εκπλήξεις.
Αιγόκερως – οι συναντήσεις με άτομα που θα περιγράφατε ως αντίγραφα του χαρακτήρα σας μπορεί να είναι δυσάρεστες.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Παρασκευή θα είναι μια δυναμική μέρα για εσάς, με ραγδαία εξέλιξη γεγονότων που θα σας επιτρέψουν να βιώσετε. Συχνά θα θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, για να αναλογιστείτε το μέχρι τώρα ταξίδι. Πολλά πράγματα θα μείνουν πίσω σας, χωρισμοί, ήττες, απογοητεύσεις.

Δίδυμος – η ημέρα φέρνει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών και ειδήσεων που θα πρέπει να επιλέξετε καλά με σειρά σημασίας και χρησιμότητας.
Ζυγός – η μέρα φέρνει καλά νέα, υποστήριξη ή πρόταση από γυναίκα.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει την πιθανότητα συναντήσεων, συγκεντρώσεων και επικοινωνίας με άτομα από τα οποία θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα είναι σημαντικό για την ανάπτυξή σας να νιώσετε και να κατανοήσετε τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας καλύτερα, από το να εστιάσετε εγωιστικά μόνο στις δικές σας επιθυμίες και ανησυχίες. Μπορείτε να συμπονέσετε τους άλλους ανθρώπους, να τους βοηθήσετε, αλλά δεν πρέπει να τους κάνετε να νιώθουν ασήμαντοι, ανίσχυροι, ανασφαλείς. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών και υλικών σας υποθέσεων. Μια απώλεια στο παρελθόν ή μια απόρριψη ενός σχεδίου, θα σας φέρει τώρα κάποια μερίσματα, με τα οποία η μοίρα θα σας ανταμείψει για την υπομονή και την ταπεινοφροσύνη σας.

Καρκίνος – αυτή θα είναι μια μέρα που θα είναι σημαντικό να μην κοιτάτε μπροστά, αλλά πίσω. Να δείτε τι έχετε πετύχει μέχρι τώρα, τι έχετε μάθει και μόνο μετά να κάνετε σχέδια ή να επενδύσετε ενέργεια στις μελλοντικές σας ενέργειες.
Σκορπιός – η Παρασκευή φέρνει συζητήσεις με φίλους που μάλλον θα ασχοληθούν με τα προβλήματά τους ή τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους.
Ιχθύες – η μέρα φέρνει σημαντική επικοινωνία κυρίως με άντρες, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είναι μακριά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.