Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Ερωτική ένωση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εσάς, αρκεί να μην τη σπαταλάτε σε πράγματα που δεν έχουν σημασία για το μέλλον σας. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις, ριψοκίνδυνες ενέργειες ή διάφορες πράξεις πονηριάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε και να αναπτύξετε επαφές με άτομα από άλλα μέρη. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη της επαγγελματικής ή επαγγελματικής σας δέσμευσης, η οποία θα πρέπει να εκπληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Κριός – η μέρα φέρνει επικοινωνία με μια γυναίκα που πιθανότατα ζει σε άλλη τοποθεσία ή τουλάχιστον όχι στο σπίτι σας.
Λέων – αυτή η μέρα θα σας ζητήσει να πάτε κάπου, να κάνετε κάποια δουλειά ή να μιλήσετε με κάποιον σημαντικό για εσάς.
Τοξότης – η Πέμπτη φέρνει καλύτερη διάθεση ή πιο αισιόδοξη, χαρούμενο όραμα για το μέλλον. Αυτή η μέρα σίγουρα θα προσφέρει μια απροσδόκητη εμπειρία με ένα άτομο.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τέτοιες ενέργειες θα μπορέσουν να σας αποφέρουν καλύτερα έσοδα. Αυτή η ημέρα προαναγγέλλει νέα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενός προβλήματος υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε. Ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου του κύκλου σας, θα λάβει χώρα την Πέμπτη. Η ημέρα φέρνει σημαντικά οικονομικά νέα στην οικογένειά σας.


Ταύρος – αυτή μπορεί να είναι μια ήσυχη μέρα, ειδικά αν αποφύγετε να ασχοληθείτε με υπεύθυνα καθήκοντα που μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση ή φόβο.
Παρθένος – η μέρα φέρνει εργασίες που σχετίζονται με διάφορες πληρωμές, διευθέτηση λογαριασμών ή οικονομικές σχέσεις, προγραμματισμό επερχόμενων εξόδων ή λήψη χρημάτων.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει ισχυρούς οικονομικούς κραδασμούς.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο συναντώντας και συζητώντας με άτομα που σας φορτίζουν πάντα με θετικά συναισθήματα. Οι φιλίες θα είναι σημαντικές σήμερα. Ακόμα και νέες γνωριμίες θα φαίνονται ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες. Οι μεγαλύτεροι συγγενείς σας με τους οποίους δεν συγκατοικείτε, θα τραβήξουν την προσοχή σας με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, προσέχετε τι άτομα συναντάτε και ποιους εμπιστεύεστε!

Δίδυμος – η μέρα φέρνει καλά νέα ή εμπειρίες που σχετίζονται με έναν άνδρα.
Ζυγός – θα είστε σίγουρα τυχεροί σήμερα και θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια πιο ήρεμη εξέλιξη ενός σημαντικού σχεδίου ή ιδέας.
Υδροχόος – σήμερα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες κατά την επικοινωνία με άτομα.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα υπάρχουν θαύματα ή μαγεία στο σπίτι σας, μέσα από τα λόγια που θα πείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από την αγάπη και την προσοχή που θα τους δώσετε. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση σήμερα που να μην μπορεί να καταλαγιάσει γρήγορα με ένα χαμόγελο και μια ευγενική λέξη. Σημασία δεν έχει ποιος κερδίζει τη μάχη, αλλά η εσωτερική σας αρμονία και η αποφυγή του θυμού. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με φίλους θα επηρεάσουν καλά τη διάθεσή σας και τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Στην αγάπη θα πάρετε αυτό που περιμένετε. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, αλλά οι καλές ψυχές σας θα έχουν κάτι να χαρούν.

Καρκίνος – σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους από τους οποίους θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, προτάσεις ή ιδέες.
Σκορπιός – τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα συμβαίνουν πιο συχνά στον χώρο εργασίας σας.
Ιχθύες – η μέρα φέρνει μια εμπειρία που σχετίζεται με έναν άντρα από την οικογένεια, κάποιον που είναι κοντά σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί τι λέτε, τι μοιράζεστε και πόσο ειλικρινείς είστε στη σχέση σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.