Αστρολογικές προβλέψεις

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου είναι γνωστή ως φεγγάρι της πείνας. Είναι επίσης γνωστό ως φεγγάρι χιονιού ή καταιγίδας. Αυτή είναι μια σκληρή και πολεμική τοποθέτηση. Γίνεται στις 16/2 στις 27,59 μοίρες, σε χιαστί με τον Πλούτωνα κι εντείνει τα συναισθήματά σας και κάνει πιο δύσκολο τον έλεγχο τους. Οι φόβοι, οι ανησυχίες και τα μυστικά που έχουν θαφτεί βαθιά στο υποσυνείδητό σας μπορούν να παίξουν το μυαλό σας και να σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα με τον εαυτό σας. Μοιραστείτε το περίπλοκο συναίσθημά σας με ένα έμπιστο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου.


Η Σελήνη είναι πλήρης όταν ο Ήλιος του Υδροχόου αντιτίθεται στη Σελήνη στον Λέοντα. Η Πανσέληνος είναι μια εποχή κορύφωσης και υπόσχεσης εκπλήρωσης αυτού που ξεκίνησε στη Νέα Σελήνη. Είναι μια συναισθηματική στιγμή – μια περίοδος ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων.

Η πολικότητα Λέοντα-Υδροχόου, ασχολείται με την ισορροπία μεταξύ του προσωπικού (Λέων) και του απρόσωπου (Υδροχόος). Η ενέργεια της Σελήνης είναι η δημιουργική αυτοέκφραση και η ώθηση στο ατομικό “εγώ” που λαμβάνουμε μέσω της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού, ενώ ο Ήλιος του Υδροχόου κυβερνά την ομάδα, τις πιο απρόσωπες φιλίες και την αντικειμενικότητα. Αυτή η Πανσέληνος μας προτρέπει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ ρομαντισμού και φιλίας και μεταξύ της έκφρασης με προσωπικούς και απρόσωπους τρόπους.


Ο Λέων είναι περήφανος και έντονα ατομικός, δεν αρκείται στο να είναι απλώς ένας από την ομάδα. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, ενώ είναι επίσης ατομικιστής, εκτιμά την ανεξαρτησία και την «ομάδα». Η Πανσέληνος φωτίζει αυτή τη σύγκρουση.

Αυτή η Πανσέληνος εμφανίζεται σχεδόν ακριβώς όταν η Αφροδίτη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται, υποδηλώνοντας ένα δημιουργικό, ρομαντικό και δυναμικό στοιχείο στις αποκαλύψεις μας.

Με την πανσέληνο, ένας συμβολικός φωτισμός εμφανίζεται στη ζωή μας. Ωστόσο αυτά τα νέα συναισθήματα και οι αποκαλύψεις είναι έντονα. Είναι καιρός να εκφραστούμε και να αφήσουμε τα πράγματα να βγουν προς τα έξω. Τις επόμενες εβδομάδες, θα ανακαλύψουμε τι σημαίνει αυτό για εμάς. Προς το παρόν, πρέπει να τα εκφράσουμε. Φυσικά μπορεί να πρέπει να επιδεικνύουμε κάποια προσοχή ενώ το κάνουμε, γνωρίζοντας ότι αυτό που βγαίνει από εμάς δεν είναι ακόμη ιδιαίτερα λογικό.

 

Άγιος Βαλεντίνος

Φέτος, όχι μόνο η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα επιστήσει την προσοχή μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το 2022, τα αστέρια λειτουργούν επίσης με υπέροχο τρόπο, γι’ αυτό και τα αποτελέσματα της αγάπης πυροδοτούνται από την επιρροή τους. Χρειάζεται μόνο να δώσουμε προσοχή και να συνεργαστούμε!

Στις 14 Φεβρουαρίου, τα αστέρια «συμπτωματικά» συμμετέχουν σε αυτή τη μέρα σταθερής αγάπης και εντάσσονται στο χορό της αγάπης, για τον οποίο θα πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχικά και διανοητικά.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη την ίδια μέρα στις 16,53 μοίρες από τις 8 Φεβρουαρίου έως τις 17 Μαρτίου, αυξάνει την επιθυμία μας για στενές σχέσεις και σεξουαλική ικανοποίηση. Υποστηρίζεται επίσης ενεργά από δύο άλλους πλανήτες, δηλαδή τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες, με ένα ευχάριστο εξάγωνο και τον Ουρανό, που βρίσκεται στον Ταύρο και επομένως σχηματίζει ένα πλεονεκτικό τρίγωνο στη σύνοδο Άρη-Αφροδίτη.

Με το ζώδιο των Ιχθύων, η υψηλότερη, θεϊκή αγάπη μπαίνει επίσης στο παιχνίδι, καθώς και ο ιδεαλισμός και η εξυπηρετικότητα και ο Ουρανός θα προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις σε πολλούς από εμάς, με αναμενόμενες απρόσμενες συναντήσεις!

Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο και αντιπροσωπεύει επίσης τον τομέα της τέχνης, της ομορφιάς, της γνώσης, καθώς και των οικονομικών και των περιουσιακών στοιχείων, γι’ αυτό επηρεάζονται τόσοι πολλοί σημαντικοί τομείς της ζωής μας.

 

Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο;

Οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Παρθένοι (όλα τα ζώδια της Γης), καθώς και οι Ιχθείς  και οι Σκορπιοί ευνοούνται περισσότερο από την παρούσα σύνοδο Άρη-Αφροδίτης – που υποστηρίζεται θετικά από τον Δία και τον Ουρανό.

Εξίσου ωφελούμενοι, -αλλά όχι στην ίδια δύναμη- θα είναι οι Υδροχόοι και οι Τοξότες, καθώς και οι Δίδυμοι και οι Λέοντες.

Οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί, πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να έχουν υποστήριξη στην αγάπη. Οι βελτιώσεις θα έρθουν όταν η Αφροδίτη μεταβεί στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες μας μια υπέροχη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πολλή αγάπη, αρμονία και ευημερία! Τα αστέρια είναι σε μεγάλο βαθμό μαζί μας αυτή τη στιγμή και μας επισημαίνουν επίσης να απολαύσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές, όχι μόνο γύρω από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά για πολύ περισσότερο, καθώς είναι επίσης απαραίτητο να αγωνιστούμε εμείς οι ίδιοι για αυτήν την αγάπη.

 

Πανσέληνος

Επηρεάζονται άτομα που γεννιούνται με ζώδια, ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες περίπου στις 24 έως 30 μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και περίπου στις 0 έως 2 μοίρες τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) πιο σημαντικά. (Τρίτα και πρώτα δεκαήμερα αντίστοιχα).

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  (1ο  ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ (2ο  ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψει μια παρεξήγηση, η οποία μπορεί να κλιμακωθεί σε διαφωνία ή σύγκρουση με μια γυναίκα. Γενικότερα, θα υποστείτε περισσότερο άγχος στην εκτέλεση των καθημερινών σας εργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε μεγαλύτερη διαύγεια ή ιδέα πώς να λύσετε τα παλιά σας προβλήματα ή πώς να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που σας τα δημιουργούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με την επίλυση περιουσιακών υποθέσεων και αγορών, καθώς είναι πιθανό να κάνετε λάθος σε κάτι ή κάποιος να σας πει εσκεμμένα ψέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για διευθέτηση παρεξηγήσεων που σχετίζονται με χρήματα, πληρωμές, δάνεια κ.λπ. Η εβδομάδα θα είναι οικονομικά σταθερή και θα μπορείτε να περιμένετε συγκεκριμένα οικονομικά έσοδα.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των μεγαλύτερων συγγενών. Αυτές οι αποφάσεις μπορεί να σχετίζονται με τον τόπο διαμονής τους, την ιατρική θεραπεία και άλλες συγκεκριμένες ενέργειες και καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας θα ποικίλλει μεταξύ ισχυρών θετικών συναισθημάτων και στιγμών μεγαλύτερου άγχους και πανικού.

ΖΥΓΟΣ

Θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες ή τα θέματα συζήτησης που θα κάνετε με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Η εβδομάδα προμηνύει σημαντικά και ενδιαφέροντα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά έγγραφα που έχετε (όπως τραπεζικές κάρτες κ.λπ.) που μπορεί να χρησιμοποιηθούν χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα επισκεφθείτε διάφορα ιδρύματα, μέρη ή ανθρώπους. Αυτές οι ενέργειες θα σχετίζονται με έξοδα ή άλλες οικονομικές ενέργειες που θα κάνετε αυτές τις επτά ημέρες ή στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να ρίξετε μια πιο ρεαλιστική ματιά στα προβλήματα που έχετε στην αισθηματική σας σχέση ή στο γάμο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βασίζεστε στις υποσχέσεις ή στη ρουτίνα που έχετε δημιουργήσει στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε γεγονότα και άτομα με τα οποία θα είστε σε επαφή κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Να είστε ήσυχοι και ταπεινοί, υπομονετικοί και διπλωματικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Να περιμένετε καλή εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και σχεδίων. Αυτή θα είναι μια καλή εβδομάδα για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.