Αναμφίβολα, το βιβλίο αποτελεί για πολλούς ευεργετική ενασχόληση, προσφέροντας στους αναγνώστες του στιγμές χαλάρωσης, πνευματική εγρήγορση, βέλτιστη συγκέντρωση και απομάκρυνση άγχους, πόροι που προάγουν την ευημερία και την ευεξία μας.

Είμαστε λάτρεις των βιβλίων, διαβάζουμε με κάθε ευκαιρία και συνειδητά επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια νέα στήλη, την οποία θα ενημερώνουμε κάθε εβδομάδα με νέο υλικό, μέσω της οποίας θα μοιραζόμαστε μαζί σας σχόλια και προτάσεις για βιβλία που διαβάσαμε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.


Σκοπός και στόχος μας είναι να αναδείξουμε κάποια βιβλία από τα εκατομμύρια που υπάρχουν, με γνώμονα κάθε φορά διαφορετικό έναυσμα και αντικείμενο και να σας παρουσιάσουμε στους στοχασμούς τους, τα βαθύτερα νοήματά τους και αυτά που κρύβουν ανάμεσα στις σελίδες τους, αδημονώντας να τα ανακαλύψει ο κάθε τους αναγνώστης.

Κι επειδή το κάθε μας ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει παρέα με ένα βιβλίο, σας υποσχόμαστε πολλά όμορφα, αυτό-βελτιωτικά, γαλήνια, διασκεδαστικά, επιστημονικά, ιστορικά, ρητορικά, ρομαντικά, πνευματικά, αγωνιώδη αλλά και μελαγχολικά ταξίδια…


«Αν έχεις ένα κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται», Κικέρων

 

Της Κατερίνας Σιδέρη

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.