Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για έρωτες, ρομαντικές γνωριμίες και συναντήσεις. Θα εμπνευστείτε εύκολα από φιλοφρονήσεις ή γλυκά λόγια. Να είστε λογικοί και να μην υποκύπτετε σε ψεύτικες κολακείες. Σήμερα θα αρχίσετε να χτίζετε κάτι που είναι σημαντικό για το μέλλον σας, αλλά περισσότερο σαν να σχεδιάζετε ή να αναζητάτε σημαντικές πληροφορίες.

Κριός – η μέρα φέρνει περισσότερες επαγγελματικές ή οικονομικές υποχρεώσεις, που σε περίπτωση που σχετίζονται με υλικά, περιουσιακά ή αγαθά, θα πρέπει να παρακολουθούνται πολύ προσεκτικά. Υποστηρικτικές δονήσεις θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε επαγγελματική ή οικονομική κλίμακα. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο φίλο για συμβουλές.

Λέων – τα προβλήματα αυτής της ημέρας θα τραβήξουν την προσοχή σας σε πράγματα που έχετε κάνει βιαστικά ή σε σχέσεις των οποίων τον αντίκτυπο στη ζωή σας έχετε υποτιμήσει. Ο τρόπος που ενεργείτε επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους συναδέλφους σας όταν αισθάνεστε άβολα για μια κατάσταση που βάζετε τον εαυτό σας σε μειονεκτική θέση. Προσέξτε να μην αφήσετε τη δυσαρέσκειά σας για τον εαυτό σας να πληγώσει τους άλλους ή να δημιουργήσει εχθρούς. Οι φίλοι και η οικογένειά σας πρέπει να είναι πολύ υπομονετικοί μαζί σας.

Τοξότης – αυτή θα είναι μια μέρα γεμάτη πολλές εργασίες. Νιώθετε αργοί σήμερα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι αυτό σας κάνει πραγματικά ανυπόμονους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε κίνητρο στον εαυτό σας και μια νέα αρχή θα μπορούσε πραγματικά να σας πάει μακριά σήμερα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα απογοητευτείτε από έναν φίλο ή θα βιώσετε μια πολύ δυσάρεστη συναισθηματικά κατάσταση στη ζωή του. Αυτή θα είναι μια επιτυχημένη και σημαντική μέρα για εσάς, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στις σημαντικές εργασίες σας και μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ιστορίες και συναντήσεις που δεν είναι σημαντικές αυτή τη στιγμή.

Ταύρος – σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσα και χρήσιμη η επικοινωνία με φίλους από διαφορετικές αποστάσεις. Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να αλλάξετε, να βελτιώσετε ή να δοκιμάσετε ως επαγγελματίας, ξεκινήστε να εργάζεστε προς αυτό σήμερα. Βρίσκεστε σε κατάσταση πολιορκίας στο ίδιο σας το σπίτι και στον οικογενειακό σας κύκλο. Οι άνθρωποι σας επικρίνουν συνεχώς και νιώθετε ότι τα κάνετε όλα λάθος. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πριν απαντήσετε, γιατί μπορεί να έχουν δίκιο σε ορισμένα σημεία.

Παρθένος – η Τρίτη θα είναι μια σημαντική μέρα, με την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε θέσεις, σχέσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μια συνομιλία για ξεκαθάρισμα των πραγμάτων που διεξάγεται με δίκαιο τρόπο, πιθανότατα θα οδηγήσει σε μια στενή επικοινωνία. Πείτε στο σύντροφό σας τι δεν σας αρέσει στη συμπεριφορά του/της. Γίνετε συγκεκριμένοι και μην κάνετε γενικές κατηγορίες. Ίσως πρέπει απλώς να ξεκαθαρίσετε κάποιες απλές παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως – αυτή είναι μια μέρα που τα πράγματα δύσκολα θα γίνουν όπως τα θέλετε. Πάνω από όλα, προσέξτε τις απώλειες, τις αποτυχίες ή τις απογοητεύσεις σήμερα. Οι σχέσεις με τον φιλικό σας κύκλο θα ενισχυθούν. Οι αντίθετες απόψεις μπορούν εύκολα να συμβιβαστούν και μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανοιχτή, ανεκτική ατμόσφαιρα. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μοιράζεστε θα αυξηθεί και οι άλλοι άνθρωποι θα αισθάνονται άνετα μαζί σας. Ίσως κάποιος σας αποκαλύψει προσωπικές λεπτομέρειες που κάνουν τους δεσμούς σας μαζί του ακόμα πιο έντονους.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τρίτη θα είναι μια θετική και όχι τόσο πολυάσχολη μέρα για εσάς. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας χθες. Πολλοί θα χαρούν μια νέα ευκαιρία, με τύχη, με ευχάριστες εκπλήξεις που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση διαφόρων προσδοκιών και ελπίδων. Είναι δυνατό να λάβετε μια επιστολή ή ένα ταχυδρομικό αντικείμενο. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τη λήψη αποφάσεων ή νέων εγχειρημάτων που σχετίζονται με ένα παιδί.

Δίδυμος – η μέρα φέρνει διάφορες συζητήσεις ή καταστάσεις που σχετίζονται με μια γυναίκα με την οποία μπορείτε να ζείτε κάτω από μια στέγη ή να έχετε στενές οικογενειακές, φιλικές σχέσεις. Ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας αρκετά σύντομα, επομένως μη διστάσετε να τους προσφέρετε βοήθεια, καθώς έχετε τους απαραίτητους πόρους.

Ζυγός – μπορεί να ανυπομονείτε για μια υπέροχη μέρα, που θα μπορέσετε να εφαρμόσετε κάποιες τολμηρές ιδέες, να λάβετε σημαντικά νέα ή να ξεκαθαρίσετε μια δυσάρεστη κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα εκφράστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε κάποιον, ακόμα κι αν αισθάνεται άβολα. Μερικές φορές είναι καλό να πιέζετε τον εαυτό σας να ανοιχτεί στα ερωτικά σας.

Υδροχόος – εάν πρέπει να ληφθούν δύσκολες οικονομικές αποφάσεις, μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη άλλων ανθρώπων. Μιλήστε ειλικρινά για τις αμφιβολίες σας και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση μαζί. Σύντομα θα νιώσετε ασφαλείς και ελεύθεροι από το να χρειάζεται να κάνετε ριψοκίνδυνες επιλογές. Μπορείτε να επιλύσετε καλύτερα τα θέματα με καθαρό μυαλό και τολμηρή στάση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για ενεργό δράση, ειδικά επειδή θα είστε υπό την επιρροή μιας έντονης επιθυμίας για επιτυχία. Την Τρίτη, αποφύγετε να επιλύσετε προβλήματα με μια γυναίκα, καθώς οι ενέργειες και οι αντιδράσεις της θα περιλαμβάνουν πονηριά, χειραγώγηση ή προσπάθεια να χρησιμοποιήσει άλλους ανθρώπους εναντίον σας. Πολλοί σήμερα θα εκπλαγούν από κάποια οικονομικά νέα ή γεγονότα.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει υποχρεώσεις, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή έναν νεαρό συγγενή, φίλο. Νιώθετε απογοητευμένοι από τους φίλους και την οικογένειά σας ή ακόμα και τσακώνεστε μαζί τους. Ρίξτε μια κριτική ματιά στον εαυτό σας – ίσως ζητάτε πάρα πολλά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός – θα είναι δύσκολο να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους σήμερα. Αντιδράτε υπερβολικά στα πιο μικρά πράγματα και νιώθετε εντελώς παρεξηγημένοι. Θα σας έκανε καλό να κάνετε ένα βήμα πίσω, να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τα επιχειρήματα με πιο ήρεμο τρόπο. Αυτός που σπέρνει θύελλες θα θερίσει καταιγίδες. Το ίδιο ισχύει για τις αισθηματικές σας σχέσεις.

Ιχθύες – η Τρίτη φέρνει μια σύγκρουση με ένα άτομο που έχει ένα δύσκολο, υπερβολικό ή συγκρουσιακό χαρακτήρα. Θα νιώσετε πιο κοινωνικοί καθιστώντας την μέρα ιδανική για να συναντήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Απλώς προσπαθήστε να κλείσετε τις συσκευές επικοινωνίας σας πριν τελειώσει η νύχτα, ώστε να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να επαναφορτιστείτε με ηρεμία.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.