Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 4/2/2022

Advertisements

Η σύνοδος Ήλιου και Κρόνου, δείχνει δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν τώρα. Όμως οι δυσκολίες είναι εκεί για να ξεπεραστούν. Ότι δεν αξίζει φεύγει. Αναμένεται επίσης κακοκαιρία. Ο Ήλιος που κοιτάζει τον Κρόνο φέρνει ζοφερό κρύο καιρό, αλλά και καταιγίδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα μέρα σε υλικό ή οικονομικό επίπεδο. Σήμερα πολλοί θα περάσουν μια δοκιμασία στο γάμο τους ή θα έχουν διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με παλιά αγάπη. Το καλό είναι ότι η κύρια εξέλιξη της ημέρας σας φέρνει θετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τις καταστάσεις που πρόκειται να ζήσετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα λαχείο. Μην λύνετε μόνοι σας οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας, αλλά ζητήστε τη βοήθεια και τις υπηρεσίες ενός ειδικού.

Κριός – η μέρα φέρνει διάφορες προκλήσεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά τις δικές σας πράξεις και τις πράξεις των αγαπημένων σας προσώπων που έχουν ξεπεράσει τα όρια. Έχετε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η σχέση σας, τι δεν γίνεται κατανοητό και τι είναι ενοχλητικό για εσάς. Χρησιμοποιήστε το για να εκφράσετε τις ανάγκες σας.
Λέων – η μέρα φέρνει την ανάγκη για συζήτηση ή κοινές δραστηριότητες με μια γυναίκα που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι μέλος της οικογένειας ή συγγενής σας. Στις συζητήσεις έχετε την τάση να αντιδράτε υπερβολικά με τους συναδέλφους και τα αφεντικά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν το κάνετε αυτό, διαφορετικά θα θέσετε σε κίνδυνο τυχόν μελλοντικά σχέδια και προοπτικές.
Τοξότης – θα είναι σημαντικό σήμερα να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα παιδιά ή στα εγγόνια, ειδικά αν ζείτε μαζί κάτω από μια στέγη. Απολαύστε την αναβίωση παλιών επαφών και τη νοσταλγία. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, καθώς θα λάβετε μεγάλη εμπιστοσύνη και στοργή.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή μπορεί να υπάρξει σύγκρουση στον εργασιακό σας χώρο, αν η δουλειά σας σχετίζεται με χρήματα. Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια και τις κατηγορίες. Περιμένετε υπομονετικά να εξελιχθούν τα γεγονότα και αποφύγετε τον πανικό. Το παρελθόν θα βρει τον τρόπο να σας υπενθυμίσει τον εαυτό σας, καθώς είναι πιθανό να κάνετε ένα λάθος που έχετε ήδη κάνει. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να μαζευτείτε στο σπίτι σας με φίλους ή συγγενείς. Η προσωπική ή οικογενειακή σας επιχείρηση θα έχει καλή εξέλιξη σήμερα, ειδικά αν προσφέρετε κάποιες διαδικτυακές υπηρεσίες.

Ταύρος – η Παρασκευή θα είναι μια πολύ κουραστική μέρα, με διάφορες εργασίες που θα απαιτήσουν ταχύτητα δράσης, αλλά και μεγαλύτερη συγκέντρωση στην υλοποίησή τους. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία φαίνονται αδύνατο να επιλυθούν τώρα. Αντιδράτε πολύ γρήγορα κάθε φορά που νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύεται ή σας προκαλεί ο σύντροφός σας. Αυτό αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μια δυνατή μάχη.
Παρθένος – η ημέρα φέρνει υποστήριξη στην υλοποίηση διαφόρων σχεδίων που μπορεί να είναι σημαντικά τόσο για την οικογένειά σας, όσο και για τη δουλειά σας. Εάν έχετε προγραμματίσει μια αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, περιμένετε λίγο ακόμα, πιθανότατα σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα διαταράξουν τα σχέδιά σας.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει απογοήτευση, αδυναμία ολοκλήρωσης ορισμένων εργασιών και σχεδίων, συναισθηματικά προβλήματα, εναλλαγές διάθεσης ή θλίψη. Η πιεστική συμπεριφορά είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπιστεί με το ίδιο, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε προβλήματα εκεί όπου δεν υπήρχε κανένα, απλώς με το να είστε υπερβολικά επιθετικοί.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή μπορεί να έχετε προβλήματα στη δουλειά σας με έναν συνάδελφο, διευθυντή ή πελάτη. Τα σημαντικά γεγονότα σήμερα θα σχετίζονται με τις ήδη βιωμένες μεγαλύτερες ανησυχίες και αγωνίες. Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε ή να δείτε το φως γύρω από την ανάλυσή τους. Όσον αφορά την υγεία, είναι πιθανές διάφορες ασθένειες. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις ή οι υποθέσεις σας που σχετίζονται με ένα οικονομικό έγγραφο ή συμβόλαιο, θα έχουν θετική εξέλιξη για εσάς.
Δίδυμος – σήμερα η ερωτική ζωή, οι φιλίες και η αρμονία στην επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα θα είναι σημαντικά. Εάν είστε σε μια σταθερή σχέση, θα θέλετε να την κάνετε μόνιμη. Ενθουσιάζεστε με την ιδέα να ανήκετε σε ένα άτομο και μόνο σε ένα άτομο.
Ζυγός – η μέρα φέρνει νέες επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας αρκετά σύντομα, επομένως μη διστάσετε να τους προσφέρετε βοήθεια. Θα μπορούσε επίσης να σας προκαλέσει νευρικότητα.

Υδροχόος – είναι πολύ πιθανό σήμερα να ληφθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Επομένως θα πρέπει να απαλλαγείτε απολύτως από παλιές σκέψεις και επιτέλους να αρχίσετε να μιλάτε με τον σύντροφό σας ανοιχτά και ειλικρινά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή μην αγνοήσετε την εργασία σας με γνώμονα τις διαφορετικές διαθέσεις. Την Παρασκευή μπορεί να ανησυχείτε για νέα που σχετίζονται με την υγεία των ανθρώπων που γνωρίζετε. Σοβαρά προβλήματα στη ζωή των φίλων σας μπορεί επίσης να είναι αιτία για άγχος και θλίψη. Σήμερα μπορεί να έχετε μια προσδοκία για μια συζήτηση που σχετίζεται με δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος, αλλά καλό είναι να την αποφύγετε γιατί η πιθανότητα σύγκρουσης είναι πολύ υψηλή. Η μέρα φέρνει την ανάγκη για μια συζήτηση ή απόφαση που σχετίζεται με ένα παιδί, μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα παιδί και άλλα παρόμοια γεγονότα.

Καρκίνος – η Παρασκευή φέρνει περισσότερη δουλειά, περισσότερες εργασίες και σχεδόν καθόλου χρόνο για ξεκούραση ή προσωπικές δραστηριότητες. Θα πρέπει να υπομείνετε δυσάρεστες καταστάσεις στην οικογενειακή ή φιλική σας ζωή, καθώς σας ζητούν επανειλημμένα να λάβετε θέση σε άβολες συγκρούσεις.
Σκορπιός – τα σχέδια για την ημέρα μπορεί να σχετίζονται με μια συνάντηση ή συγκέντρωση το βράδυ. Πολλοί άνθρωποι έχουν ανταγωνιστικές διαθέσεις τώρα για εσάς, οι ενέργειές τους θα μπορούσαν να φαίνονται εντελώς αδίστακτες. Μπορεί να κάνουν σχόλια χωρίς να συνειδητοποιούν τον αντίκτυπο των λόγων τους.
Ιχθύες – θα μπορούσατε να αισθάνεστε λίγο πιο ευαίσθητοι από ό,τι συνήθως σήμερα, αλλά μάλλον θα φταίει περισσότερο το ότι οι άλλοι άνθρωποι είναι αυτή τη στιγμή λίγο αδιάφοροι.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: