Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 2/2/2022

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, έχετε μια πολύ πιο κουραστική μέρα μπροστά σας, στην οποία τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από την οργάνωση των εργασιών σας και τη σειρά υλοποίησής τους. Πάνω από όλα τα παιδιά σας ή άλλοι νέοι με τους οποίους έχετε προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις, θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα. Η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική μέρα για τις επαγγελματικές υποθέσεις.

Κριός – η Τετάρτη θα είναι μια εποικοδομητική και προοδευτική μέρα, με βάση τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί, σωστά χτισμένα νέα έργα ή σχέδια. Μπορεί να υπάρξει μια νέα ευκαιρία, μια νέα δουλειά ή μια νέα θέση όπου εργάζεστε αυτήν τη στιγμή.
Λέων – η μέρα φέρνει μια δοκιμασία για μια λάθος απόφαση που πήρατε τα τελευταία χρόνια. Τα άσχημα νέα θα σας κάνουν να σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας ή τη σταθερότητα των σχέσεων που είναι σημαντικές για εσάς.
Τοξότης – αυτή είναι μια μέρα που θα χάσεις εύκολα την ψυχραιμία σου, θα δυσκολευτείς να συγκεντρωθείς και να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα αρχικά σου σχέδια. Να είστε οργανωμένοι, συγκεντρωμένοι και λιγότερο συναισθηματικοί.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα χρειαστεί να είστε πιο διπλωματικοί και διακριτικοί στην επίλυση των σχέσεων με άλλους ανθρώπους. Η παρέμβασή σας σε συγκρούσεις μεταξύ άλλων ανθρώπων πρέπει επίσης να είναι καλά μελετημένη και προσαρμοσμένη στη συγκεκριμένη κατάσταση. Σήμερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην εύρεση πρακτικών λύσεων στα προβλήματα της ζωής σας, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με τις φιλίες ή τους συναδέλφους, τους πελάτες σας.

Ταύρος – η μέρα φέρνει οργανωτικές ή πρακτικές εργασίες που σχετίζονται με διάφορα έγγραφα, πληρωμές, διευθέτηση οικονομικών σχέσεων ή άλλα νομισματικά ζητήματα.
Παρθένος – ευχάριστα συναισθήματα που σχετίζονται κυρίως με αγαπημένα πρόσωπα και την προσωπική σας ζωή.
Αιγόκερως – σήμερα είναι η ιδανική μέρα για ρομαντικές ώρες με τον σύντροφό σας. Κοιμηθείτε περισσότερο και δώστε προσοχή στα όνειρά σας. Είναι πολύ αποκαλυπτικά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα οι εργασίες σας μπορεί να είναι πιο περίπλοκες ή πιο δύσκολες στην εκτέλεση, αλλά όχι ακατόρθωτες. Σήμερα μην ψάχνετε για εύκολους τρόπους για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Την Τετάρτη θα πρέπει να ενεργήσετε με κοινή λογική και πρακτικότητα, αποφεύγοντας να ακολουθείτε συναισθηματικές επιθυμίες και ορμές. Μπορεί να έχετε οικονομικά έσοδα που δεν θα σας εκπλήξουν.

Δίδυμος – η μέρα φέρνει διάφορες επαφές και συζητήσεις (πραγματικές ή εικονικές) με ανθρώπους, κυρίως από μικρές αποστάσεις. Μερικοί από εσάς μπορεί να καλωσορίσετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να πάτε κάπου επίσκεψη.
Ζυγός – η ημέρα φέρνει περισσότερα νέα, ποικίλες πληροφορίες, εργασία με έγγραφα ή κάποιο είδος γραφειοκρατίας.
Υδροχόος – θα περάσετε αυτή τη μέρα με ασταθή διάθεση και συναισθήματα.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη οι υποθέσεις σας θα έχουν πιο αργή εξέλιξη, κάτι που δεν πρέπει να δημιουργεί ένταση, άγχος ή φόβο. Σήμερα μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε νέα που σχετίζονται με γεγονότα από χθες ή τις προηγούμενες μέρες. Πάνω απ’ όλα αποφύγετε την αντιπαράθεση για πράγματα που κανείς δεν μπορεί πια να αλλάξει. Οι εκπλήξεις σήμερα θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το σπίτι σας και τις σχέσεις στο σπίτι σας.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει συναντήσεις, συζητήσεις ή κοινές δραστηριότητες. Αυτές θα είναι σύντομες υποχρεώσεις, αλλά με συγκεκριμένες ευθύνες.
Σκορπιός – οι προσδοκίες για αυτή τη μέρα θα σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά ή τα επαγγελματικά. Θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις σε κάποιες δυσάρεστες ή λεπτές καταστάσεις.
Ιχθύες – θα επικεντρωθείτε σε διάφορα οικονομικά θέματα ή δραστηριότητες. Συζητήσεις για τέτοια θέματα με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου είναι πιθανές.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: