ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα είναι σημαντικό να δείτε ρεαλιστικά τα γεγονότα της ζωής σας. Αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις, τις αυταπάτες και τα κόλπα. Μιλήστε με φίλους, μοιραστείτε ενδιαφέροντα θέματα ή νέα μαζί τους, αλλά αποφύγετε να παραπονεθείτε ή να τους επιβαρύνετε με τα προσωπικά σας προβλήματα και φόβους. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, αρκεί να έχετε συγκεκριμένο στόχο και την απαραίτητη προετοιμασία για αυτόν. Οι νέες γνωριμίες με άτομα εκτός της περιοχής σας θα πρέπει να ελέγχονται διεξοδικά, ώστε να μην συναντήσετε κάποιον με ψεύτικη ταυτότητα.

Κριός – η μέρα φέρνει μια πιο πρακτική και ρεαλιστική άποψη των γεγονότων. Αποφύγετε τις βιαστικές αντιδράσεις στα λόγια ή τις αποφάσεις των ανθρώπων γύρω σας, πριν αποκτήσετε την πλήρη εικόνα του τι θέλουν να σας πουν ή τι θέλουν να κάνουν.
Λέων – η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, είτε πρόκειται για συγγενείς σας, είτε παρόμοιες επαφές που θα σχετίζονται με τη δουλειά σας.
Τοξότης – αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα, γιατί τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και εβδομάδων θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να είναι δύσκολη για εσάς ή δύσκολη για τους ανθρώπους γύρω σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε διάφορα οικονομικά θέματα. Θα είναι σημαντικό να προστατεύσετε τον εαυτό σας από βιαστική και παράλογη δαπάνη χρημάτων. Μην πιστεύετε καμία πληροφορία που υπόσχεται ή σας δίνει ελπίδα για καλύτερο εισόδημα. Να είστε ρεαλιστές και να λαμβάνετε υπόψη τις ευκαιρίες και τους πόρους που έχετε σήμερα.

Ταύρος – η Τρίτη φέρνει σύγχυση, χάος στις καθημερινές υποθέσεις, ένταση. Διάφορα γεγονότα θα προκαλέσουν παρόμοιες συνθήκες. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, γιατί μπορεί να επιδεινώσει τις καταστάσεις.
Παρθένος – η μέρα φέρνει μια δέσμευση ή ανάγκη να μιλήσετε με έναν άντρα που μένει έξω από το σπίτι σας. Μπορεί να είναι μικρότερος από εσάς, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.
Αιγόκερως – αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, καθώς θα μπορέσετε διαισθητικά ή με τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων να βρείτε έναν νέο δρόμο ανάπτυξης ή έναν νέο τρόπο για να λύσετε ένα παλιό πρόβλημα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε περισσότερες δουλειές στο σπίτι και μερικές από αυτές δεν θα σας βολέψουν ή δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε μόνοι σας. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει στο σπίτι σας, μην το χρονοτριβείτε, αλλά ενεργήστε πριν το πρόβλημα γίνει μεγαλύτερο. Δύσκολη μέρα θα είναι η σημερινή αν πρέπει να ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα ή να φροντίσετε την περιουσία άλλων συγγενών. Κάποια νέα σήμερα μπορεί να σας μπερδέψουν ή να σας στεναχωρήσουν, αλλά προσπαθήστε να δείτε την εξέλιξη των σχετικών γεγονότων υπό προοπτική.

Δίδυμος – η Τρίτη φέρνει διάφορες εκπλήξεις, καταστάσεις για τις οποίες θα είστε απροετοίμαστοι ή που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας για αυτήν την ημέρα. Θα μπορούσατε κατά λάθος να προσβάλετε έναν φίλο εάν δεν είστε διακριτικοί στο να πάρετε αυτό που χρειάζεστε.
Ζυγός – οι ρομαντικές και ερωτικές σχέσεις και εμπειρίες θα είναι πολύ σημαντικές. Προσπαθήστε να τους κατευθύνετε προς μια κατεύθυνση που είναι άνετη για εσάς. Είστε πρόθυμοι να βάλετε τις δικές σας ανάγκες σε δεύτερη μοίρα, αν αυτό είναι που χρειάζεται για να είναι όλοι καλά, αλλά σήμερα λίγη εξέγερση αναβλύζει μέσα σας.
Υδροχόος – το να περνάτε χρόνο με φίλους παλιούς και νέους είναι ελκυστικό, αλλά η πρόοδος προς τους στόχους σας ακούγεται ακόμα πιο δελεαστική. Ίσως μπορείτε να συνδυάσετε τα δύο ζητώντας βοήθεια από κάποιον ή απλώς μιλώντας για αυτά που σκέπτεστε να κάνετε.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη θα είναι σημαντικό να απολαύσετε τη ζωή όπως σας τη δίνει η μοίρα. Θυμηθείτε ότι το νόημα έχει κάποιο νόημα σε κάθε σας εμπειρία. Αποφύγετε τα παράπονα σήμερα, αν δυσκολεύεστε προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Έχετε τη δυνατότητα για αυτό, αλλά εξαρτάται από την κατεύθυνση που κοιτάτε.

Καρκίνος – η μέρα θα απαιτήσει σωστή εκτέλεση οικιακών και οικογενειακών εργασιών και πράξεων. Μην προσπαθήσετε να τα αποφύγετε, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι ευχάριστες για εσάς ή τους άλλους.
Σκορπιός – θα έχετε περισσότερες εργασίες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με παιδιά ή άτομα που έχουν ανάγκη. Το να λέτε την αλήθεια είναι απίστευτα σημαντικό για σας σήμερα.
Ιχθύες – η Τρίτη φέρνει αλλαγές στο νοικοκυριό, στο σπίτι. Καλείστε να καθαρίσετε κάτι που δεν σας εξυπηρετεί πλέον στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.