Προτού μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε το κοσμικό μέλλον του νέου μήνα, πρέπει να κάνουμε ελιγμούς, καθώς ο Ήλιος στον Υδροχόο τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου. Το τετράγωνο προκαλεί ένταση, δείχνει δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν τώρα. Όμως οι δυσκολίες είναι εκεί για να ξεπεραστούν. Αναμένεται επίσης κακοκαιρία.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ : ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΟΨΕΙΣ!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ


Τα νέα φεγγάρια ξεκινούν έναν νέο σεληνιακό κύκλο που θα ξεδιπλωθεί σε έξι μήνες.

Επηρεάζει κυρίως τα δεύτερα δεκαήμερα του σταθερού σταυρού, δηλαδή τα ζώδια του Υδροχόου, του Λέοντα, του Ταύρου και του Σκορπιού.


Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει ένταση, σύγκρουση και κρίση λόγω ξαφνικής και απροσδόκητης αλλαγής. Κάνει τους ανθρώπους νευρικούς, ανήσυχους, άστατους, απρόβλεπτους, παρορμητικούς, απερίσκεπτους, αναξιόπιστους και επαναστάτες. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, εκρήξεων, διαμαρτυριών, ακραίων καιρικών και φυσικών φαινομένων και πολιτική αστάθεια, επανάσταση και χάος.

Η ελευθερία και η ατομικότητά σας μπορεί να αμφισβητηθούν. Αλλά αυτή η όψη της νέας σελήνης ενισχύει επίσης το “εγώ” και την υπερηφάνειά σας, δίνοντας μια ισχυρή παρόρμηση να εκφράσετε τον πραγματικό σας εσωτερικό εαυτό χωρίς περιορισμούς. Η θέληση και η αλαζονεία θα μπορούσαν εύκολα να οδηγήσουν σε συγκρούσεις “εγώ”, ειδικά αν αναλάβετε ανώτερους.

Ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης αυτής της αλλαγής και της αβεβαιότητας είναι με ευελιξία, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Το ανοιχτό μυαλό και η υψηλότερη αυτογνωσία μπορούν να οδηγήσουν σε ένα γενναίο νέο μονοπάτι με απροσδόκητες ευκαιρίες και συναρπαστικές δυνατότητες.

Η συλλογικότητα είναι ανήσυχη και επαναστατική. Θα μπορούσε ακόμη και να υπάρξει ένα γεγονός που αφήνει το κοινό έκπληκτο, όπως για παράδειγμα το θανατηφόρο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μπορεί να συμβούν σοκαριστικά και ξαφνικά ατυχήματα. Ο Ουρανός σχετίζεται με το διάστημα, επομένως είναι πιθανά ασυνήθιστα περιστατικά που αφορούν UFO. Οι ουρανοί θα μπορούσαν να αποκαλύψουν απροσδόκητους οιωνούς ή απλώς να δείχνουν περισσότερο δέος από το συνηθισμένο με έντονα εξωπραγματικά χρώματα. Η ενέργεια είναι ασταθής, αλλά μπορεί επίσης να προσφερθεί σε μεγάλη καινοτομία.

Το σταθερό αστέρι Armus In Capricornus είναι της φύσης του Άρη και του Ερμή (υψηλή επιχείρηση, μαχητικό, καταστροφικό). Δίνει δυσαρέσκεια, περιφρόνηση, αστάθεια, αναίσχυντα άτομα, γκρίνια και μια ενοχλητική και αμφιλεγόμενη φύση.

Έχει μεγάλη επιρροή στις ανθρώπινες υποθέσεις, προμηνύοντας σημαντικές αλλαγές σε τομείς όπως το κλίμα και τα πολιτικά. Δυσμενή θέση που δείχνει, μεγάλες καταιγίδες, ειδικά στη θάλασσα.

Επηρεάζει την υγεία και ειδικά τα πόδια και τα οστά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όποτε ο Κρόνος ασκούσε ισχυρή επιρροή στον κοσμικό μας ουρανό, συχνά βλέπουμε περαιτέρω εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία. Ενδέχεται να λάβουμε κάποια νέα σχετικά με την πανδημία κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης.

Να ξέρετε ότι μπορεί να χρειαστεί ο Κρόνος να απομακρυνθεί από τον Υδροχόο, κάτι που συμβαίνει τον Μάρτιο του 2023, για να μείνει πίσω μας η πανδημία!

Η επιρροή της νέας σελήνης της 1ης Φεβρουαρίου διαρκεί τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη νέα σελήνη της 2ας Μαρτίου. Ο καλύτερος χρόνος για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τη διάρκεια της φάσης της σελήνης που διαρκεί δύο εβδομάδες, από την 1η Φεβρουαρίου έως την πανσέληνο της 16ης Φεβρουαρίου.

Η σεληνιακή μεταρρύθμιση θα απηχεί τα θέματα του 11ου Οίκου του Υδροχόου, συμπεριλαμβανομένης της ευρύτερης κοινότητας, των φιλιών, των ονείρων και της τεχνολογίας.

Θα εμφανιστούν νέες φιλίες, δυναμική της κοινότητας ή ομάδες προσαρμοσμένες στην προσωπικότητά σας! Ακολουθήστε τα όνειρά σας, ανεξάρτητα από το πόσο ασυνήθιστη θα μπορούσε να είναι η επιθυμία ή η διαδικασία. Η νέα σελήνη θα μπορούσε να φέρει ένα νέο κύμα τεχνικών gadget. Το πιο σημαντικό, οι διαδικτυακές κοινωνικές συνδέσεις στο επίκεντρο, δημιουργώντας διαφορετικές υποομάδες, αυξανόμενη δημοτικότητα για εξειδικευμένες εφαρμογές ή αυξημένη διαδικτυακή αλληλεπίδραση.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο σεληνιακός κύκλος στον Υδροχόο ενθαρρύνει το συλλογικό να αποκτήσει τις ιδιορρυθμίες του. Γίνετε παράξενοι σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο!

Το Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, φέρνει μοναδικές σχέσεις και απροσδόκητες συμμαχίες και ελπίζουμε ότι είναι κάτι που μπορεί να απαλύνει το τετράγωνο με τον Ουρανό. Μπορεί να φέρει ένα συναρπαστικό νέο ειδύλλιο ή να εμπλουτίσει μια συναρπαστική σχέση αγάπης. Ένα οικονομικό μπόνους έκπληξη είναι επίσης πιθανό.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.