,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 27/1/2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή συνάντηση με ένα άτομο από τον κύκλο φίλων ή γειτόνων σας. Γενικότερα η σημερινή σας επικοινωνία θα σας πάρει τον περισσότερο χρόνο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Την Πέμπτη μπορείτε να απολαύσετε νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί. Σήμερα περιμένετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα ή να λάβετε αναγνώριση για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής σας δέσμευσης. Θα έχετε σημαντικές εργασίες και ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι σας που πρέπει να εκπληρώσετε. Οργανωθείτε καλά και μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο, για αργότερα κλπ.


Κριός – η μέρα φέρνει διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένεια, τους φίλους ή έναν ρομαντικό σύντροφο. Είναι πολύ πιθανό αυτές οι εμπειρίες να σχετίζονται με κάποιον τρόπο με κάποιον που δεν είναι κοντά σας αυτή τη στιγμή. Εργασιακές λύσεις.
Λέων – η μέρα φέρνει δουλειά ή συζήτηση με ένα άτομο. Δώστε σοβαρότητα στις συζητήσεις ειδικά με άτομα μεγαλύτερα από σας. Ακούστε συμβουλές και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις μπροστά στα εμπόδια.
Τοξότης – σήμερα κάποια γεγονότα ή καταστάσεις θα σας κάνουν να σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξει πρώτα από όλα στον τρόπο ζωής σας ή στον τρόπο που εργάζεστε. Όσοι από εσάς ασχολείστε με ένα δικαστικό ή νομικό ζήτημα ή έχετε οφειλές προς το δημόσιο ή υπηρεσίες, θα πρέπει να ενεργήσετε πολύ προσεκτικά και χωρίς άγχος.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη προσέξτε να μην επιλέξετε λάθος τρόπο και προσέγγιση για να λύσετε τα προβλήματά σας. Να είστε προσεκτικοί με τις συμβουλές που λαμβάνετε ή με τη βοήθεια που θα σας προσφέρει κάποιος. Σήμερα μπορεί να είστε θυμωμένοι με έναν φίλο που κάνει κατάχρηση της εμπιστοσύνης και της καλοσύνης σας. Σημαντικά γεγονότα ή συζητήσεις σας περιμένουν. Σήμερα, μια είδηση ​​ή μια πρόταση μπορεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή σας.


Ταύρος – η μέρα φέρνει συζητήσεις ή εργασίες που σχετίζονται με οικογένεια ή συγγενείς από διαφορετικές αποστάσεις. Ίσως κάτι στη δουλειά σας δεν αναγνωρίζεται, φέρνοντας οικονομική δυσχέρεια σε χρήματα που περιμένετε, ενώ αν είστε γονείς ίσως να δείτε σήμερα θέματα να επανέρχονται και να χρειάζονται την βοήθεια σας.
Παρθένος – εκτός από την υγεία τη δική σας ή ενός στενού σας αντρικού προσώπου (ίσως του πατέρα για κάποιους), άλλη σημαντική προτεραιότητα θα είναι τα προβλήματα ειδικά στην εργασία, που για κάποιο λόγο ακόμα δεν βρίσκουν τη λύση τους.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει περισσότερη επικοινωνία με φίλους ή ομοϊδεάτες, ενώ δείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας, αλλά και την διάθεσή σας! Δεν πρέπει να σας χαλάσει την διάθεση κάθε πρόβλημα με τα χρήματα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη επικεντρωθείτε στην οικογένεια και τους έρωτές σας. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα έχετε σήμερα για να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις και να κάνετε συζητήσεις που θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Οι συγγενείς σας θα σας επισκεφθούν στο σπίτι σας ή θα σας καλέσουν για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματά τους ή να σας ζητήσουν βοήθεια. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ανάκαμψη από ασθένεια, θεραπεία ή άλλες ιατρικές διαδικασίες.

Δίδυμος – η ημέρα φέρνει γεγονότα που σχετίζονται με τα χρήματα με διαφορετικούς τρόπους. Είναι πιθανό τόσο να λάβετε χρήματα, όσο και να κάνετε επείγοντα έξοδα. Συνεργασίες και συντροφικότητα ζητούν περισσότερη αφοσίωση.
Ζυγός – η Πέμπτη φέρνει περισσότερη δουλειά, νέες ιδέες ή ευκαιρίες που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα ή την επιχείρηση. Ξαφνικές επιτυχίες στην εργασία, λύσεις σε θέματα υγείας.
Υδροχόος – θα έχει μια ευκαιρία ή μια νέα ευκαιρία που σχετίζεται με κάποια γυναίκα. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να φέρουν νεύρα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, τα γεγονότα που θα συμβούν την Πέμπτη και τα αποτελέσματα που θα επιτύχουν, μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να σας ανησυχήσουν. Αυτό θα αφορά κυρίως όσους από εσάς ζείτε μόνο για το σήμερα, χωρίς να βλέπετε τις μελλοντικές προοπτικές των σημερινών σας εμπειριών. Αυτή είναι μια μέρα που θα υπάρχει πολύς μυστικισμός, μυστικά και ασάφειες στην καθημερινότητά σας. Σήμερα αποφύγετε να λύσετε οικονομικά προβλήματα ή σχέσεις που φέρνουν χρηματικές εντάσεις.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει μια αναγκαστική στάση, ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια καλή αξιολόγηση των όσων έχετε πετύχει μέχρι τώρα και να σχεδιάσετε κάποια νέα σχέδια και καθήκοντα για τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.
Σκορπιός – η μέρα φέρνει ελπίδες σε διαφορετικά θέματα συζητήσεων. Αναποδιές και εμπόδια στην εργασία, αλλά θα κρατήσουν για λίγο. Σήμερα μπορείτε να κάνετε τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.
Ιχθύες – θέματα σπιτιού και οικογένειας θα βρουν λύσεις αν τα συζητήσετε σοβαρά και αν χρειάζεται βοήθεια ζητήστε την. Η μέρα είναι καλή για να μπορέσετε να δείξετε εμπιστοσύνη και γιατί όχι να έχετε κάποιες όμορφες στιγμές, είτε ερωτικές, είτε φιλικές. Μπορούν να είναι μέσα από το διαδίκτυο, αλλά όπως και να έχει ένα πρέπει να συγκρατήσετε! Την φαντασία σας και την ζήλια!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading