ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη θα πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο με άτομα που σας χρειάζονται. Φροντίδα που σχετίζεται με την υγεία κάποιου είναι πιθανή ή θα έχετε ένα πρόβλημα να επιλύσετε με συγγενείς. Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επαφές. Οι οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα μπορεί να είναι ευνοϊκές για εσάς. Αν κάτι δεν πάει όπως θέλετε, μην βιαστείτε να έρθετε σε σύγκρουση. Περιμένετε, μάθετε υπομονή. Τα γεγονότα εξακολουθούν να εξελίσσονται.


Κριός – η μέρα φέρνει την αναζήτηση νέων λύσεων σε παλιά προβλήματα και καταστάσεις.
Λέων – αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και επιτυχημένη ημέρα ανάπτυξης.
Τοξότης – η αδυναμία να ολοκληρώσετε κάποιες παλιές εργασίες και δεσμεύσεις μέχρι στιγμής, θα σας ανατρέψει κάπως τη διάθεση.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη εστιάστε την προσοχή σας στην επίλυση προβλημάτων που όμως ίσως χρειάζεστε βοήθεια για να τα λύσετε. Σήμερα, στο σπίτι σας μπορεί να προκύψουν βραχυπρόθεσμες ερωτικές στιγμές ή συναισθηματικές παρεξηγήσεις. Προσοχή θα δοθεί στα οικονομικά σας σχέδια που σχετίζονται με έξοδα που σκοπεύετε να κάνετε σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις, γιατί κάποιες συνθήκες πρόκειται να αλλάξουν και να περιπλέξουν την εκπλήρωσή τους.

Ταύρος – η μέρα φέρνει έναν επείγον ζήτημα ή συζήτηση με μια γυναίκα όχι μεγάλης ηλικίας. Αυτή η κουβέντα μπορεί να σχετίζεται με ένα γεγονός στη ζωή ενός άνδρα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο αυτή η αιτία.
Παρθένος – την Τρίτη θα υπάρξουν διάφορες εναλλαγές της διάθεσης ή συναισθηματικά ασταθείς στιγμές.
Αιγόκερως – σήμερα θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τις εργασίες ή τα επαγγελματικά σας καθήκοντα σωστά, αλλά και έγκαιρα. Τις επόμενες μέρες θα καταλάβετε τον λόγο για αυτό.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, πολλά διαφορετικά γεγονότα και νέα σας περιμένουν την Τρίτη. Αυτή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να μείνετε στο σπίτι σας, αλλά να αναζητήσετε και να κάνετε περισσότερες επαφές με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε την καλύτερη λύση σε οικιακά ή περιουσιακά προβλήματα. Η αναβολή μιας συνάντησης ή συνομιλίας δεν θα είναι απώλεια για εσάς. Την Τρίτη καλό θα είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε μηνύματα ή τηλεφωνήματα με φίλους.

Δίδυμος – η μέρα φέρνει σημαντικές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα απαιτήσουν να επενδύσετε όλη την προσοχή και την ενέργειά σας σε αυτές. Δεν είναι ημέρα σπατάλης πόρων προς διαφορετικές ή άσχετες κατευθύνσεις.
Ζυγός – σήμερα νέες ιδέες, σχέδια ή ευκαιρίες θα προκύψουν. Μιλώντας με ένα άτομο θα σας δώσει ελπίδα για κάτι που είναι σημαντικό για εσάς.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, στην οποία θα επενδύσετε πολλά συναισθήματα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα είναι χρήσιμο να ασχοληθείτε με ποικίλες δραστηριότητες, ειδικά εκείνες όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας. Αν αυτό σχετίζεται με τη δουλειά σας, τότε σίγουρα σήμερα θα μπορέσετε να σημειώσετε πρόοδο. Σήμερα πρέπει να αναζητήσετε μια αλλαγή στο σπίτι σας, στις σχέσεις σας, στη δουλειά σας. Να κάνετε τα πράγματα με έναν νέο τρόπο, με μια νέα ιδέα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αναπτύξετε τις επαφές σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Εκδηλώσεις υπερβολικής αυτοπεποίθησης μπορεί να σας δημιουργήσουν νέα προβλήματα, από τα οποία δύσκολα θα βγείτε.

Καρκίνος – αυτή η μέρα θα μετατραπεί σε επικέντρωση σε εργασίες που έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων για αυτήν την ημέρα.
Σκορπιός – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, για αποστολή ή λήψη μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων.
Ιχθύες – μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση βρίσκεται μπροστά σας την Τρίτη, που θα καθορίσει όχι μόνο τα σχέδιά σας για το τέλος αυτής της εβδομάδας, αλλά και για ένα πιο μακρινό μέλλον.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.