Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3
Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη δουλειά, την εκπαίδευση ή τα επαγγελματικά σας. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσα και χρήσιμη επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Εάν έχετε το δικό σας παιδί σήμερα, μπορεί να έχετε ένα θέμα που αφορά την προσωπική του ζωή. Την Τετάρτη, αποφύγετε τα κόλπα και τους χειρισμούς, γιατί αυτή είναι μια σημαντική και παραγωγική μέρα για εσάς. Οι εμπειρίες σας σήμερα μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε θυμωμένοι με κάποιον άλλο.

Κριός – η μέρα φέρνει γεγονότα που μπορούν να αλλάξουν τη σκέψη σας ή τη γνώμη σας για τους άλλους ανθρώπους. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν, ίσως και κάποια ξαφνικά έξοδα.
Λέων – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και συναναστροφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, τα οποία δεν έχετε δει ποτέ ή με τα οποία δεν είχατε μια πραγματική συνάντηση για πολύ καιρό. Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις, ενώ προσοχή στην οδήγηση χρειάζεται η μέρα.
Τοξότης – οι αμφιβολίες και οι υποψίες σήμερα θα βρουν απόλυτη ελευθερία να χτίσουν και να αναπτύξουν διάφορες θεωρίες που αφορούν τις οικογενειακές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρόσεχε με τι ασχολείστε ή με τι σας βαραίνει. Θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια (ειδικά κάποιου γονέα) μπορούν να βρουν λύσεις.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη μπορεί να νιώσετε προσβεβλημένοι από τα λόγια συγγενών ή φίλων. Πιθανότατα αυτό να οφείλεται σε ακατάλληλα, άστοχα σχόλια εκ μέρους τους, για γεγονότα της προσωπικής σας ζωής. Αν η σημερινή κατάσταση της ζωής σας χωρίζει από κάποιον, μην στεναχωριέστε, γιατί αυτό είναι μέρος του μονοπατιού που βαδίζει ο κάθε άνθρωπος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ψώνια για το σπίτι ή την προσωπική σας γκαρνταρόμπα. Ο κίνδυνος αυτής της ημέρας προέρχεται από το ενδεχόμενο να είστε υπό την επήρεια καταθλιπτικής διάθεσης ή να μην θέλετε να δραστηριοποιηθείτε.

Ταύρος – η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες και ανακούφιση από κάποιες ανησυχίες ή φόβους. Κάποια αναπάντεχα έσοδα από την εργασία ή αλλαγές προς το καλύτερο.
Παρθένος – η Τετάρτη φέρνει σημαντικές εμπειρίες που θα απαιτήσουν πιο σοβαρή δέσμευση σε διάφορες νέες ευθύνες ή καθήκοντα. Πολλές συζητήσεις και επικοινωνία ειδικά στα αισθηματικά σας.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει αλλαγές και οι αλλαγές νεύρα και κακή διάθεση. Έξοδα και πολλές ευθύνες σας επιβαρύνουν. Προσοχή στην υγεία σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, αφιερώστε περισσότερο χρόνο την Τετάρτη για να είστε με την οικογένειά σας. Σήμερα μπορείτε να πάτε κάπου για δείπνο, στον κινηματογράφο ή στο θέατρο, για να βρεθείτε με άλλα άτομα που σας αρέσουν. Μην ανησυχείτε για συγκρούσεις στο σπίτι σας σήμερα, ακόμα κι αν έχετε έναν καλό λόγο να είστε θυμωμένοι με κάποιον. Στην πραγματικότητα, η λύπη, η απογοήτευση ή η αγανάκτηση θα μείνουν μόνο για σας. Σήμερα η προσοχή σας μπορεί να εστιαστεί σε γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε προσωπικά.

Δίδυμος – η μέρα φέρνει νέες ευθύνες που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα μικρότερο άτομο. Μπορεί να μπερδέψουν τα σχέδιά σας για την ημέρα ή να σας προκαλέσουν κάποια δυσφορία, σύγχυση και άγχος.
Ζυγός – η μέρα θα ευνοήσει διάφορες συναντήσεις και επαφές, από τις οποίες θα μπορέσετε να λάβετε σημαντικές πληροφορίες ή να πετύχετε θετικά αποτελέσματα των σχεδίων και των προσδοκιών σας.
Υδροχόος – αλλαγές και ξαφνικές ανατροπές στην εργασία και την καθημερινότητα. Μην εξαντλείστε, η υγεία ίσως χρειαστεί περισσότερη προσοχή ή ένα τρόπο θεραπείας.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα έχετε έναν αρραβώνα που σχετίζεται με κάποιο μέλος της οικογένειας, ο οποίος θα σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με χρήματα, μια επερχόμενη συνάντηση ή οικογενειακή επανένωση. Τα καλά νέα θα έρθουν σήμερα μέσω κάποιου από την οικογένεια ή τον συγγενικό σας κύκλο. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με καλά νέα, που θα σας φέρουν σημαντικές πληροφορίες ή κάποια νέα ευκαιρία. Γενικότερα, κάθε συνάντηση ή συζήτηση σήμερα θα έχει κάποιο νόημα και σημασία, τόσο για την εξέλιξη αυτής της ημέρας, όσο και για την ανάπτυξη κάποιων από τα σχέδιά σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Καρκίνος – η ημέρα φέρνει σημαντικά νέα, επιτυχημένη δουλειά με έγγραφα, υπογραφή σημαντικής σύμβασης ή άλλου είδους πνευματική δουλειά. Αποφύγετε να εμβαθύνετε σε συζητήσεις ειδικά με γυναικεία άτομα.
Σκορπιός – αυτή θα είναι μια καλή μέρα, αρκεί να μπείτε σε αυτό με διάθεση και επιθυμία να δείξετε υπευθυνότητα για τα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί. Θέματα γύρω από την εργασία φέρνουν αλλαγές και αναστατώσεις και πρέπει να δείξετε σοβαρότητα!
Ιχθύες – η μέρα φέρνει καλά νέα οικονομικά, υπογράφοντας ένα σημαντικό συμβόλαιο ή διευθέτηση μιας σημαντικής συμφωνίας/αγοράς. Θέματα οικογένειας ή σπιτιού θέλουν προσοχή, καθώς δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να προκαλέσουν αναστατώσεις. Προσοχή σε ατυχήματα ή ασθένειες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.