Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, έχετε μπροστά σας μια μέρα που θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο για την πραγματοποίηση σημαντικών πράξεων για εσάς. Μια συζήτηση ή μια ειδική εκδήλωση στο χώρο εργασίας σας είναι πιθανή. Η συναισθηματική σας αστάθεια ή υπερευαισθησία μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σας με άτομα της καθημερινής σας ζωής. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσετε ανεπιθύμητη σύγκρουση.


Κριός – η μέρα φέρνει την ανάγκη να ολοκληρώσετε γρήγορα τις καθημερινές εργασίες, καθώς σήμερα θα προκύψουν νέες ή άλλες απρόσμενες καταστάσεις.
Λέων – θα είναι καλό να επικοινωνήσετε με μια γυναίκα με την οποία μπορεί να μιλήσετε ανοιχτά για τα προσωπικά σας προβλήματα, ανησυχίες ή σχέδια.
Τοξότης – η μέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις ή επαφές με άτομα που είναι σημαντικά για οικογενειακές ή επαγγελματικές εργασίες ή σε άλλες σημαντικές περιστάσεις.


 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε δύσκολη επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την πραγματοποίηση δεσμεύσεων με ένα άτομο από την οικογένειά σας που αυτή τη στιγμή ζει ή εργάζεται σε άλλη τοποθεσία. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Πολλοί θα περάσουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους μιλώντας ή έχοντας άλλες εμπειρίες με φίλους.

Ταύρος – η μέρα φέρνει εντάσεις που σχετίζονται με την αδυναμία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας σήμερα ή λόγω της συνάντησής σας με άτομα που έχουν δύσκολο χαρακτήρα ή με τα οποία η επικοινωνία γενικά είναι πολύ δύσκολη.
Παρθένος – την προσοχή σας θα απαιτήσουν όσα σχετίζονται με την υγεία, τα προσωπικά σας, όσο και τα άτομα γύρω σας.
Αιγόκερως – σήμερα τα χρήματα, η οικονομική σταθερότητα και το εισόδημα θα είναι κατά κάποιο τρόπο προτεραιότητα, αλλά οι ευκαιρίες για να επιτευχθεί κάποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα θα είναι αυστηρά ατομικές.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε ευνοϊκές στιγμές για ενεργές δραστηριότητες, δουλειά και οργάνωση των οικογενειακών σας υποθέσεων. Ωστόσο όλα πρέπει να γίνουν με την ιδέα να επιτύχουμε πραγματική επιτυχία ή αποτελέσματα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Πολλοί θα ενθουσιαστούν από ένα απρόσμενο γεγονός. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από νέα από μακριά, που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Στον έρωτά σας, θα συναντήσετε κάποιες απροσδόκητες παρεξηγήσεις ή ανεπιθύμητες παρεμβάσεις στις σχέσεις σας με άλλα άτομα.

Δίδυμος – η ημέρα φέρνει μεγαλύτερο ψυχικό φορτίο που σχετίζεται με διαφορετικές εργασίες, την επικοινωνία με άτομα διαφορετικών ιδιοσυγκρασιών ή την υπέρβαση άλλων αρνητικών συναισθημάτων και καταστάσεων.
Ζυγός – η μέρα φέρνει περισσότερη ένταση, αλλά το καλό είναι ότι το άγχος θα έρθει γρήγορα και θα περάσει γρήγορα, ανάλογα με την προθυμία σας να ανταποκριθείτε επαρκώς όταν αυτό συμβεί.
Υδροχόος – η ημέρα φέρνει πολλές πληροφορίες από κοντά και μακριά, που θα είναι σημαντικές για οικογενειακές υποθέσεις ή επαγγελματικές εργασίες και σχέδια.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη εστιάστε στην ολοκλήρωση των εργασιών και των υποχρεώσεων που ξεκινήσατε την περασμένη εβδομάδα. Συναισθηματικές ενέργειες από μέρους σας ή έλλειψη κινήτρων, μπορεί να έχουν καθυστερήσει ή να περιπλέξει την ανάπτυξή τους. Μη χάνετε χρόνο και ενέργεια σήμερα. Από αύριο ξεκινάτε έναν νέο σημαντικό κύκλο ανάπτυξης νέων πραγμάτων στη ζωή σας. Μπορούν να κάνουν τα μέσα του μήνα μια επιτυχημένη στιγμή για εσάς ή μια χαμένη. Σήμερα μπορείτε να δεσμευτείτε για τη σύνταξη οικονομικών εγγράφων ή συμβολαίων.

Καρκίνος – θα περάσετε μια μέρα με σημαντικές αποφάσεις, γεγονότα ή εμπειρίες που όχι μόνο θα αφήσουν σημάδι, αλλά θα καθορίσουν και την κατεύθυνση της ανάπτυξής σας κατά τη διάρκεια αυτού και των επόμενων μηνών.
Σκορπιός – μπορείτε να ελπίζετε σε τύχη και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σήμερα. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε κρίνοντας τους συναδέλφους ή τα κοντινά σας άτομα. Έντονα τα νεύρα σήμερα!
Ιχθύες – μπορεί να αισθάνεστε ότι το ταίρι σας κρύβει κάτι, αν και αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι αποτέλεσμα παράνοιας που προέρχεται από παλιές πληγές που δεν έχουν αντιμετωπιστεί σωστά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.