,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 18/1/2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, ολοκληρώστε τις εργασίες ή τις υποχρεώσεις σας την Τρίτη με οποιοδήποτε κόστος. Για εσάς αυτή η μέρα φέρνει πολλές πληροφορίες που θα λάβετε από κοντά και μακριά. Την Τρίτη, μπορεί να ακούσετε άσχημα νέα για κάποιον που γνωρίζετε. Θα έχετε περισσότερη δουλειά και δουλειά στο σπίτι, αλλά θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Αν εμπλακείτε σε μια δίκη, θα μπορέσετε να απολαύσετε κάποια πρόοδο σήμερα. Δυστυχώς, κάποιες οικογένειες θα βιώσουν ένα γεγονός χωρισμού.


Κριός – η μέρα φέρνει γόνιμες ενέργειες που σχετίζονται με την υλοποίηση σχεδίων, η ανάπτυξη των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Λέων – η μέρα φέρνει περισσότερη δουλειά και περισσότερες ευθύνες. Μερικές φορές δεν είναι τόσο ευχάριστο, γιατί θα σας φέρουν αντιμέτωπους με άτομα που είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί τους ή άτομα που δεν γνωρίζετε.


Τοξότης – θα είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε αρμονία μέσα σας, να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αγάπης και κατανόησης στην οικογένεια ή στο περιβάλλον εργασίας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα εκπλαγείτε από απροσδόκητα εμπόδια που σχετίζονται με την υλοποίηση των καθημερινών σας σχεδίων και εργασιών. Το καλό είναι ότι θα ξεπεραστούν γρήγορα. Την Τρίτη όμως, θα χαρείτε να δημιουργήσετε μια κατάσταση που θα είναι σημαντική για εσάς. Αγνοήστε τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα και σκεφτείτε προσεκτικά τις δικές σας αντιδράσεις. Σήμερα τα οικονομικά σας και τα έξοδα που μπορεί να κάνετε θα απαιτήσουν προσοχή.

Ταύρος – η μέρα φέρνει δυσκολίες στην εκπλήρωση των σχεδίων για αυτήν την ημέρα, καθώς και την πιθανότητα διάφορων περίπλοκων, απροσδόκητων ή ενοχλητικών καταστάσεων.

Παρθένος – τα οικογενειακά καθήκοντα και οι υποθέσεις θα είναι για κάποιο λόγο πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο και ελπίζω να συνειδητοποιήσετε τη σημασία τους.

Αιγόκερως – περιμένετε το απροσδόκητο όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, καθώς οι νέες εξελίξεις θα μπορούσαν ξαφνικά να σας ακινητοποιήσουν.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα επικεντρωθείτε στην επικοινωνία με ανθρώπους κοντά και μακριά. Σήμερα θα έχετε τηλεφωνήματα, θα στέλνετε μηνύματα ή email για τα οποία δεν είχατε χρόνο πριν. Την Τρίτη θα σας προβληματίσουν νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του νερού. Σήμερα θα απαιτηθεί προσοχή στην υγεία ενός άνδρα ή ενός παιδιού, που θα πρέπει να γίνει αποδεκτό ως ένα πρόβλημα που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Μερικοί από εσάς θα παρακολουθήσετε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με τα παιδιά.

Δίδυμοι – η ημέρα φέρνει μια ποικιλία από εργασίες για το σπίτι, σχέδια εργασίας ή επείγουσες δεσμεύσεις. Μπορεί να έχετε δέσμευση για ορισμένα αντικείμενα, περιουσιακά στοιχεία ή ακίνητα.

Ζυγός – η μέρα φέρνει μια αναζήτηση διεξόδου από μια δυσάρεστη κατάσταση ή πρόβλημα που περιπλέκει την υλοποίηση κάποιων από τα σχέδιά σας.

Υδροχόος – σήμερα η υλική άνεση στο σπίτι ή στην εργασία θα είναι σημαντική. Ενδέχεται να υπάρξουν διάφορες αλλαγές ή μετατοπίσεις που θα έχουν σκοπό να σας την προσφέρουν.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον πνευματικό και τον υλικό κόσμο. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε πολύ σήμερα. Μερικές φορές περισσότερα μπορούν να ειπωθούν με τη σιωπή, παρά με την πολλή συζήτηση. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν από το νοικοκυριό, με αυτοκίνητο ή εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε. Μην απογοητεύεστε σήμερα αν έχετε αποτυχίες ή άσχημα νέα. Αυτά τα πράγματα έχουν νόημα στη ζωή σας, να σας δείξουν κάτι, να σας μάθουν κάτι, να σας προστατέψουν από κάτι.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει την ανάγκη να μιλήσεις ή να ασχοληθείς με κάποιες εργασίες που είναι πιθανότατα σημαντικές για μια στενή γυναίκα ή φίλο.

Σκορπιός – θα είναι σημαντικό να αποφύγεις κάθε είδους άγχος που θα μπορούσε να επηρεάσει με κάποιο τρόπο την υγεία σου.

Ιχθύες – θα μπορούσατε να λάβετε ξαφνικά κάποια απροσδόκητα νέα. Είτε πρόκειται για πρόσωπο, είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μην εκπλαγείτε αν κάποιος από το παρελθόν σας επικοινωνήσει.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading