16 Ιανουαρίου, ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σε σύνοδο, υποδεικνύουν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις θα είναι σε έναν αγώνα για να ελέγξουν τις μάζες. Όταν υπάρχει ώθηση για ακραίο έλεγχο, η αντίδραση είναι ένα έθνος εκτός ελέγχου. Θα προκύψει εξέγερση σε όλο τον κόσμο. Αυτό μπορεί να ισχύει και για την προσωπική σας ζωή. Η ανάγκη να έχεις τον έλεγχο θα σε βγάλει εκτός ισορροπίας. Αφήστε την ανάγκη να έχετε τον έλεγχο αν θέλετε να έχετε ισορροπία στη ζωή σας.


Η Πανσέληνος της 18ης Ιανουαρίου αποκαλύπτει τα βαθύτερα συναισθήματα και τα πιο σκοτεινά μυστικά σας, επειδή βρίσκεται απέναντι από τον Πλούτωνα. Η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, οι ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις και η τάση χειραγώγησης και ελέγχου θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προβλήματα στις σχέσεις. Το σταθερό αστέρι Procyon μπορεί να προκαλέσει ραθυμία, απροσεξία, θυμό, ζήλια και βία.


Απαιτείται επίγνωση αυτών των δυσάρεστων επιρροών, για να αποφευχθεί η συναισθηματική χειραγώγηση και η πιθανότητα λογομαχιών και κακοποίησης κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες αυτής της φάσης της σελήνης.

Η πανσέληνος φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία. Ο Καρκίνος αφορά το φαγητό και τη διατροφή, την ασφάλεια, την οικογένεια, τα κράτη. Ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την παροχή τροφίμων. Ακόμη και η ικανότητα διανομής τροφίμων και παραγωγής μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Αυτή η πανσέληνος είναι αντίθετη στον Πλούτωνα, υποδεικνύοντας τις δυνάμεις ελέγχου που δημιουργούν προβλήματα στην προσφορά και τη ζήτηση, καθώς και το υψηλότερο κόστος στα καύσιμα προκαλεί αύξηση των τιμών των τροφίμων. Είναι μια κατάσταση που δημιουργείται από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία για να αποκτήσουν περισσότερο έλεγχο.

18 Ιανουαρίου ο Ουρανός γυρίζει ορθόδρομος και φέρνει ισχυρή επίδραση στις αλλαγές της γης, προκαλώντας μεγάλες αναταραχές και φυσικά φαινόμενα. Να περιμένετε να δείτε σεισμούς και γεγονότα που θα ταρακουνήσουν τον κόσμο. Ένας σημαντικός κύκλος εργασιών στην παγκόσμια ηγεσία αυτόν τον μήνα θα ανησυχήσει πολλούς για την τύχη του πλανήτη, αλλά αυτή η καταστροφή είναι απαραίτητη για να δημιουργήσει τη θετική μεταμόρφωση για έναν καλύτερο κόσμο.

Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο όπου ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή για να χαλαρώσετε με μικρές αποδράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

ΚΡΙΟΣ
Μία από τις δυσάρεστες στιγμές αυτές τις επτά ημέρες, θα σχετίζεται με ένα απροσδόκητο ψέμα ή κρυφές ενέργειες από την πλευρά ενός ατόμου, πιθανότατα από τον συγγενικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα χρειαστεί πολλή υπομονή, προσοχή και σοφία σε πράξεις και αποφάσεις. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτή την εβδομάδα, αλλά μπορείτε επίσης να χάσετε πολλά. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά θα καταφέρετε να ελίσσεστε σωστά σε περίπλοκες καταστάσεις και σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα αντιμετωπίσετε περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες στη δουλειά. Θα υπάρχει λόγος να επισκεφτείτε ένα ίδρυμα, τράπεζα κ.λπ. Εάν έχετε μια ρομαντική σχέση με έναν σύντροφο από άλλο μέρος, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρξουν σύντομες εκδηλώσεις ζήλιας ή υπερευαισθησίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλό θα είναι να μιλήσετε με διακριτικότητα και διπλωματία για τα οικονομικά σας θέματα, ειδικά όταν οι συζητήσεις σας γίνονται με άντρες ή άτομα που ελάχιστα γνωρίζετε.

ΛΕΩΝ
Θα εκπλαγείτε από διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες, μερικές από τις οποίες μπορεί να σχετίζονται με τη νέα ή την παλιά σας αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει να είστε πιο προσεκτικοί όταν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, καθώς είναι πιθανό αυτό να συμβεί υπό την επίδραση χειριστικών ενεργειών άλλων ανθρώπων.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά μια περίπλοκη ή συγκρουσιακή κατάσταση στο σπίτι σας, που κατά καιρούς προκαλεί διαφωνίες με τα άτομα που ζείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η ερωτική σας ζωή θα έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ειδικά για εσάς που ο σύντροφός σας βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία. Θα έχετε συναισθηματικές συζητήσεις για διάφορες σημαντικές ενέργειες για το μέλλον σας και όχι μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να εναρμονίσετε τη σχέση σας με ένα άτομο με το οποίο είχατε πρόσφατα διαφωνίες ή σοβαρές συγκρούσεις. Αποφύγετε τη ζήλια, καθώς θα είναι αβάσιμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα περάσετε επτά πολυάσχολες μέρες, στις οποίες θα αναπτυχθούν διάφορα γεγονότα, το καθένα με τη δική του σημασία για το μέλλον σας. Να είστε έτοιμοι να ζήσετε με γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσετε να πάρετε γρήγορες, αλλά σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το πραγματικό πρόσωπο ενός ατόμου που θεωρούσατε φίλο σας και που θα κάνει μεγάλο λάθος στη συμπεριφορά του προς εσάς ή σε άλλο κοντινό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι πολύ πιθανό οι φίλοι ή οι συγγενείς σας να προσελκύσουν την προσοχή σας με τα οικονομικά τους προβλήματα, αλλά να είστε προσεκτικοί σε ποιους προσφέρετε βοήθεια.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.