Αστρολογικές προβλέψεις
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 14/1/2022

Advertisements

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα συναντήσετε απροσδόκητες καταστάσεις ή συγκρούσεις, που σχετίζονται κυρίως με ταξίδια ή άτομα από άλλα μέρη. Αυτή η μέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή από εσάς αν ταξιδεύετε και ειδικά αν οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο. Η μέρα θα είναι δύσκολη και απρόβλεπτη, αλλά θα έχετε τη δύναμη να στρέψετε τα γεγονότα σε ευνοϊκή για εσάς κατεύθυνση. Σήμερα είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε μπροστά και να αποφεύγουμε τις καταθλιπτικές καταστάσεις των τελευταίων ημερών.

Κριός – οι περισσότεροι από εσάς θα είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε πετύχει, αλλά οι εξαιρέσεις είναι πάντα δυνατές. Σήμερα θα έχει νόημα να συζητήσετε με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.
Λέων – η Παρασκευή φέρνει ακόμα περισσότερες επαγγελματικές εργασίες που δύσκολα μπορείς να αναβάλεις για την επόμενη εβδομάδα. Αυτά που θα καταφέρετε σήμερα θα είναι σημαντικά για εσάς.
Τοξότης – υπάρχει συζήτηση και κοινή δραστηριότητα με μια γυναίκα. Οι ενέργειές σας σήμερα θα είναι σημαντικές για την αυτοπεποίθησή σας και το επόμενο διήμερο.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα δεσμευτείτε για σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι, την περιουσία σας ή άλλου είδους ιδιοκτησία. Είναι δυνατό να βασιστείτε σε διαφορετικά άτομα από την οικογένειά σας και εκτός αυτών των εργασιών. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή για την ολοκλήρωση υποθέσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Παρασκευή θα απαιτήσει περισσότερη υπομονή και διπλωματία στον έρωτα. Η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός ή συζήτηση που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε άλλο σπίτι ή άλλη πόλη. Ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα άτομο που έχει φύγει από τη ζωή φέρνει ένα σημαντικό μήνυμα.

Ταύρος – η μέρα φέρνει σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις που μπορεί να σχετίζονται με το σπίτι και τη ζωή σας, καθώς και άλλα σημαντικά καθήκοντα που σχετίζονται με τη δουλειά, τα επαγγελματικά ή τις δημόσιες σχέσεις.
Παρθένος – οι προσδοκίες της Παρασκευής θα σχετίζονται με την εξεύρεση λύσεων ή την έξοδο από δυσάρεστες καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε λόγω του λάθους σας, της υπερβολικής εμπιστοσύνης ή της ανεπαρκούς εκτίμησης ορισμένων περιστάσεων.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει μια κοινή δραστηριότητα που σχετίζεται με έναν άντρα ή μια συζήτηση που θα κάνετε με ένα τέτοιο άτομο για επερχόμενες εργασίες που θα ασχοληθείτε τη νέα εβδομάδα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα θέλετε τα γεγονότα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Η μοίρα θα είναι με το μέρος σας, ειδικά αν διατηρείτε καλή θέληση και αγνότητα στις πράξεις σας. Σήμερα μπορείτε ακόμη και να ανταμειφθείτε για τις προηγούμενες καλές σας πράξεις. Την Παρασκευή, αποφύγετε κόλπα ή ανέντιμες ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Αυτή θα είναι μια δυσμενής μέρα για την υπογραφή μιας συμβατικής σχέσης οικονομικής φύσης, καθώς μπορεί εύκολα να συμβούν λάθη ή παραλείψεις.

Δίδυμος – η ημέρα θα δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα, να επισκεφθείτε ένα σημαντικό μέρος ή να επικοινωνήσετε εικονικά με κάποιον με τον οποίο έχετε κοινή δραστηριότητα.
Ζυγός – συζητήσεις και ενέργειες που σχετίζονται με πράγματα ή περιουσιακά στοιχεία, με κάποιο είδος περιουσίας που κατέχετε εσείς προσωπικά ή η οικογένειά σας, θα είναι σημαντικές σήμερα.
Υδροχόος – μπορείτε να περιμένετε μια πολύ καλή μέρα. Μη χάσετε τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν την Παρασκευή, αναζητώντας ανύπαρκτα προβλήματα ή υποψίες σε αυτές.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα είναι πολύ σημαντικό να δείξετε ότι ξέρετε πώς να απολαμβάνετε τη ζωή. Δεν χρειάζεται να κάνετε ριψοκίνδυνες ή ανόητες ενέργειες. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ουσιαστική, ολοκληρωμένη και πολύτιμη, τόσο για εσάς, όσο και για τους αγαπημένους σας. Σήμερα να είστε σημαντικοί για τους φίλους σας με χρήσιμες συμβουλές ή με την επιθυμία να τους ακούσετε, να μιλήσετε μαζί τους ή να είστε μαζί το βράδυ.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει απροσδόκητες αλλαγές στα σχέδια της ημέρας, που θα προκύψουν μετά από ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση.
Σκορπιός – μπορεί να υπάρξει ανατροπή σε ένα γεγονός ή προσδοκίες που θα έχετε για αυτήν την ημέρα ή αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ιχθύες – μια συζήτηση ή μια συνάντηση με έναν άγνωστο θα έχει ένα νόημα που μόνο εσείς μπορείτε να νιώσετε, να καταλάβετε. Αυτή η μέρα σας φέρνει ένα μήνυμα μέσω ενός ατόμου που γεννήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: