Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 13/1/22

Advertisements

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εργασίες που σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για επαφές με εκπροσώπους της κυβέρνησης, των τραπεζών ή άλλων ιδρυμάτων. Ένα από τα σημαντικά γεγονότα αυτής της ημέρας, θα σχετίζεται με ένα άτομο με το οποίο είστε στενοί φίλοι ή γνωστοί. Πολλοί θα θυμούνται την Πέμπτη με ένα γεγονός που τελειώνει ή ξεκινά μια αλλαγή στη ζωή σας.

Κριός – η Πέμπτη φέρνει κάποια κατάσταση που θα έχει σχέση με έναν νεαρό άτομο. Θα είναι περισσότερο θέμα εκκαθάρισης λαθών, επίλυσης προβλημάτων ή εκτέλεσης χαμένων εργασιών που έχουν χαθεί με κάποιο τρόπο.
Λέων – η μέρα φέρνει διάφορα νέα που σχετίζονται με παλιούς ή νέους φίλους και δεν αποκλείεται να επικοινωνήσετε μαζί τους κυρίως τηλεφωνικά για να μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες.
Τοξότης – περιμένετε κάποιες εντάσεις και λογομαχίες σήμερα στη σχέση σας, αλλά μπορείτε εύκολα να βρείτε γέφυρες.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη πιθανότατα θα κλείσετε ένα ραντεβού ή μια συγκέντρωση, για την οποία θα κλείσετε ραντεβού εκ των προτέρων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη διευθέτηση της γραφειοκρατίας. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για διευθέτηση ερωτικών ή οικογενειακών παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας όμως, μπορεί να υπάρξει μια δυσάρεστη σύγκρουση με τον πρώην σύζυγο ή τον επαγγελματικό σας σύντροφο, με τον οποίο πρέπει να διευθετήσετε ένα άλυτο θέμα. Μπορούν επίσης να προκύψουν συγκρούσεις για άλυτα εσωτερικά προβλήματα.
Ταύρος – η Πέμπτη φέρνει καταστάσεις που θα καθορίσουν τις μελλοντικές εξελίξεις σε τομείς όπως η οικογένεια, η εργασία, η εκπαίδευση ή η δημόσια ζωή και οι δημόσιες εμφανίσεις.
Παρθένος – θα είναι σημαντικό σήμερα να επικεντρωθείτε στη σωστή εκτέλεση εργασιών από τις οποίες περιμένετε εισόδημα ή κέρδος.
Αιγόκερως – η ημέρα περιλαμβάνει τη λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν τις ενέργειές σας στο εγγύς μέλλον, με μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι μπορείτε να επιτύχετε και πώς. Δεν θα σας βλάψουν οι συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, που μπορούν να σας δώσουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες ή συμβουλές.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα επιβαρυνθείτε με περισσότερες εργασίες. Θα σας ζητηθεί να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη για καθένα από αυτά. Σήμερα να είστε προσεκτικοί όταν συζητάτε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα, πίστωση ή υποθήκη. Απροσδόκητα προβλήματα θα σας δείξουν ότι δεν έχετε εκτιμήσει σωστά μια κατάσταση ή το συγκεκριμένο άτομο. Πάνω από όλα, προσέξτε τις ριψοκίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες σήμερα.

Δίδυμος – οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα σχετίζονται με διάφορες κινήσεις οικονομικών πόρων, λήψη χρημάτων ή παροχή καλύτερων εσόδων στον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό.
Ζυγός – αυτή θα είναι μια μέρα σκληρής και σημαντικής δουλειάς και σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό σχέδιο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της ημέρας.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει νέες ιδέες ή προσπάθειες που θα έχουν καλή εξέλιξη στο κοντινό ή μακρινό μέλλον. Η μέρα φέρνει νέα ή εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα μπορείτε να επιτύχετε αρμονία στη ζωή σας, εάν είστε πρόθυμοι να ακούσετε προσεκτικά τους άλλους, να αντιδράσετε ήρεμα στα λόγια ή τις πράξεις τους που δεν σας αρέσουν, να προσαρμοστείτε σε νέα συνθήκες, που έχουν προκύψει στη ζωή σας από χθες. Η δεκτικότητά σας στο ασυνήθιστο, το άγνωστο, το διαφορετικό, η ικανότητά σας να σέβεστε τις απόψεις των άλλων θα είναι ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία ή την αποτυχία αυτής της ημέρας. Την Πέμπτη θα απαιτηθούν ταξιδιωτικά σχέδια και δράσεις. Τόσο οι αλλαγές, όσο και η εμφάνιση ασυνήθιστων νέων συνθηκών που σχετίζονται με σημαντικά κοινωνικά ή πολιτικά γεγονότα είναι πιθανές.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει νέες εμπειρίες που σχετίζονται με έναν έρωτα ή ένα φλερτ που σας φέρνει έντονα συναισθήματα. Για τους νεαρούς άντρες αυτών των ζωδίων, αυτή είναι μια μέρα για να λάβετε αποφάσεις για την ερωτική ζωή, να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή να χωρίσετε με έναν σύντροφο λόγω έλλειψης προοπτικής στη σχέση σας.
Σκορπιός – αυτή είναι μια μέρα που θα απαιτήσει προσοχή σε κάθε ενέργεια, δέσμευση ή έργο, προκειμένου να αποτρέψει λάθη, αυταπάτες ή κακόβουλες χειριστικές ενέργειες των άλλων.
Ιχθύες – θα συνομιλήσετε με μια γυναίκα για ένα θέμα προσωπικής, οικογενειακής ή επαγγελματικής φύσης.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: