,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 12/1/22

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα επιβαρυνθείτε με διάφορα καθήκοντα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την εργασία σας, αλλά δεν θα έχετε αρκετή ενέργεια και πόρους για να τα πραγματοποιήσετε όλα. Η Τετάρτη φέρνει τη δυνατότητα να λάβετε χρήματα στην οικογένεια ή μέσω της δουλειάς σας. Αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη με απροσδόκητες συναντήσεις και γεγονότα. Ένα από τα ενδιαφέροντα γεγονότα αυτή τη μέρα, θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.


Κριός – η μέρα φέρνει περισσότερη συναισθηματικότητα και ευαισθησία στις σχέσεις και τη δουλειά που θα ασχοληθείτε σήμερα. Καλό θα είναι να ξέρετε ότι για οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά ή πράξη σας, θα δεχτείτε την ανάλογη αντίδραση, που δεν θα σας αρέσει καθόλου.
Λέων – θα είναι σημαντικό για σας σήμερα να μην πτοείστε από ευθύνες και καθήκοντα χρησιμοποιώντας διάφορα κόλπα ή δικαιολογίες. Αποφύγετε να σχολιάζετε ή να διαδίδετε πράγματα που σχετίζονται με κάποιου είδους κουτσομπολιά ή επηρεάζουν την προσωπική ζωή άλλων ανθρώπων.
Τοξότης – η προτεραιότητα θα πρέπει να είναι οι εργασίες που σχετίζονται με την οικογένεια, γιατί σήμερα σχεδόν κάθε στενός συγγενής σας θα βασιστεί σε εσάς με κάποιο τρόπο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, για εσάς η Τετάρτη θα είναι σίγουρα μια μέρα έντονων αντιθέσεων και απροσδόκητων καταστάσεων. Σήμερα δεν χρειάζεται να προκαλέσετε τη μοίρα σας με διάφορες βιαστικές ενέργειες από μέρους σας. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ειδικά αν περιλαμβάνει έναν σημαντικό στόχο ή έργο. Εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να εμπλακεί σε μια σύγκρουση σήμερα, ετοιμαστείτε για τις δυσάρεστες συνέπειες. Η μέρα θα εκπλήξει πολλούς με απρόσμενα χρήματα ή οικονομικά νέα.


Ταύρος – η Τετάρτη φέρνει νέες ευκαιρίες και ευκαιρίες για πραγματική επιτυχία. Τα καλά γεγονότα σήμερα δεν πρέπει να σας ζαλίσουν, αλλά να δείξετε ευγνωμοσύνη σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σας.
Παρθένος – η μέρα θα είναι ασταθής, απαιτώντας περισσότερη κοινή λογική στη λήψη αποφάσεων ή την ενασχόληση με συγκεκριμένες εργασίες. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τη θέση ενός ατόμου, ακόμα κι αν είναι εντελώς αντίθετη από τη δική σας.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει μια αλλαγή στα σχέδιά σας και αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει τη διάθεσή σας ή τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τετάρτη θα είναι μια συναισθηματική μέρα για εσάς, στην οποία θα σας είναι δύσκολο να ακούσετε το μυαλό σας και να ενεργήσετε πρακτικά. Οι παρορμητικές ενέργειες θα δημιουργήσουν σύγχυση ή ένταση στην καθημερινότητά σας. Θα σας είναι δύσκολο να ελέγξετε τις δικές σας επιθυμίες για να κάνετε κάτι, να γνωρίσετε κάποιον ή να πάτε κάπου. Τα σημερινά νέα θα είναι πολύ διαφορετικά, ενδιαφέροντα και χρήσιμα για εσάς. Το πρόβλημα θα προέλθει από ένα απροσδόκητο μέρος ή άτομο.
Δίδυμος – η μέρα φέρνει αναμενόμενες ή απρόσμενες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας φέρουν ευχάριστα συναισθήματα, αλλά φυσικά οι εκπλήξεις είναι πάντα πιθανές.
Ζυγός – πρόκειται να έχετε κάποια κοινή δραστηριότητα με μια γυναίκα, η οποία μπορεί να σχετίζεται με την υλοποίηση οικογενειακών σχεδίων, εργασία ή άλλη σημαντική δραστηριότητα.
Υδροχόος – η ημέρα θα απαιτήσει από εσάς να κοιτάξετε πιο ρεαλιστικά τις φιλοδοξίες σας, εάν θέλετε να πετύχετε κάτι σήμερα. Μην αποκλείσετε από το πλάνο σας την ολοκλήρωση μιας εργασίας για την οποία έχετε δεσμευτεί τις τελευταίες ημέρες.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, για εσάς η Τετάρτη είναι μια μέρα που θα πρέπει να δείξετε πολύ περισσότερη θέληση και ανεξαρτησία στην υλοποίηση των σχεδίων σας για την ημέρα. Εάν αρχίσετε να ακούτε τους άλλους ανθρώπους πάρα πολύ, η σύγχυση θα σας κοστίσει χάος και αποτυχία να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας για σήμερα. Η δύναμή σας την Τετάρτη θα βρίσκεται στη δική σας φιλοδοξία και ο χειρότερος εχθρός σας θα είναι η τεμπελιά ή ο φόβος.

Καρκίνος – θα έχετε συζητήσεις ή συνεργασίες με άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερου, της Παρθένου ή του Ταύρου, καθώς και πιθανές παρόμοιες ενέργειες με άλλα άτομα που θα συναντήσετε σήμερα.
Σκορπιός –, η Τετάρτη φέρνει μια ποικιλία από απροσδόκητες συζητήσεις, συναντήσεις και εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με μια απροσδόκητη πρόσκληση ή πρόταση.
Ιχθύες – πρόκειται να οργανωθεί ένα ταξίδι που μπορεί να γίνει σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική συζήτηση με ένα άτομο που ζει μακριά σας, που σχετίζεται με τα κοινά σας σχέδια ή πράξεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading