Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΚΡΙΟΣ
Θα είστε πιο υπεύθυνοι για τις δουλειές ή θέματα του σπιτιού. Πιθανώς ο λόγος για αυτό θα είναι η εμφάνιση νέων εργασιών που σχετίζονται με τους συγγενείς σας, οι οποίοι θα βασιστούν στη βοήθειά σας για την υλοποίησή τους.


 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα γεγονότα της εβδομάδας θα απαιτήσουν από εσάς να ενεργήσετε με πολύ διακριτικότητα και υπομονή, καθώς θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει να ασκήσετε μεγάλη αυτοκυριαρχία σε ό,τι λέτε και κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ή αν ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα σας ζητηθεί να πάρετε πιο σοβαρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι προβλήματα που θα προκύψουν στη δουλειά ή στην επιχείρηση.

 

ΛΕΩΝ
Θα θυμώσετε ή θα μπερδευτείτε με τις πράξεις ή τα λόγια ανθρώπων. Οι ενέργειές τους θα είναι εντελώς αντίθετες με τις αντιλήψεις ή τις προσδοκίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα αντιμετωπίσετε σοβαρές οικονομικές ανησυχίες. Αντιμετωπίζετε επείγοντα, σημαντικά έξοδα ή αυτά που θα σας είναι δύσκολο να τα κάνετε.

 

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

ΖΥΓΟΣ
Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα από το σπίτι σας ή από τον στενό οικογενειακό σας κύκλο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτά θα είναι πιθανώς δύο διαφορετικά γεγονότα, αλλά μπορεί επίσης να έχουν σχέση μεταξύ τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα περάσετε μια περίοδο που σας φέρνει δοκιμασία στη σχέση σας με γονείς ή φίλους. Οι λόγοι για αυτά τα προβλήματα, τις παρεξηγήσεις ή τις αντιφάσεις θα σας απογοητεύσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα εμπλακείτε σε χρηματικά θέματα που θα είναι σημαντικά όχι μόνο για εσάς, αλλά και για άλλα άτομα της οικογένειας ή για την επαγγελματική σας επιχείρηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα απολαύσετε συζητήσεις ή άλλα γεγονότα που σχετίζονται με το παιδί σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Γενικά, αυτή η εβδομάδα προμηνύει θετικά γεγονότα και συναντήσεις με άτομα μικρότερα από εσάς, κυρίως γυναίκες.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Υπό την επίδραση λόγων ή πράξεων των φίλων ή των γειτόνων σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μοιραία για εσάς, καθώς διάφορα γεγονότα θα σας διορθώσουν ή θα σας απαλλάξουν από βλαβερές σχέσεις.

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.