Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 7/1/2022

Advertisements

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα ασχοληθείτε με σημαντικά οικονομικά θέματα ή θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα. Τα έσοδα από τον προϋπολογισμό σας δεν εξαιρούνται, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτά. Τα σχέδιά σας που σχετίζονται με άτομα εκτός της περιοχής σας, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Σε γενικές γραμμές η μέρα θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Πολλοί θα περάσουν το βράδυ σε μια ευχάριστη παρέα σε μια σημαντική περίσταση, γενέθλια, επέτειο, αρραβώνα ή άλλες.

Κριός – η Παρασκευή φέρνει φλογερά πάθη και συναισθήματα, συναντήσεις ή συζητήσεις, ανησυχίες για το αύριο και όχι μόνο.
Λέων – προσοχή θα απαιτήσουν διάφορα νέα για ή από φίλους και γνωστούς κοντά και μακριά.
Τοξότης – μην αφήσετε τυχόν εκκρεμείς οικονομικές απαιτήσεις να μείνουν απλήρωτες, γιατί πιθανότατα τώρα θα επιλυθούν θετικά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα παρακολουθήσετε γεγονότα ή νέα που σχετίζονται με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Αυτό θα είναι πιθανότατα κάποιος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός της περιοχής σας για κάποιο λόγο. Νέες γνωριμίες σήμερα θα σας εμπλουτίσουν με νέες γνώσεις και δεξιότητες. Η Παρασκευή φέρνει νέα που σχετίζονται με ένα απροσδόκητο γεγονός στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου.
Ταύρος – η μέρα φέρνει ευχάριστα συναισθήματα και απρόσμενες εμπειρίες.
Παρθένος – πρόκειται να ασχοληθείτε με ορισμένες εργασίες που είναι σημαντικές ή εξαρτώνται από τον ρόλο ενός άνδρα, συγγενή, φίλο, συνάδελφο κτλ.
Αιγόκερως – σήμερα είναι μια μέρα διαφορετικών εμπειριών με ανθρώπους γύρω σας ή που ζουν σε μικρή απόσταση από εσάς.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας, αλλά όχι αυτά που σχετίζονται με την απαισιοδοξία ή τον αρνητισμό. Κάντε απολογισμό των ημερών από την αρχή της εβδομάδας, τι έχετε καταφέρει και τι έχετε μάθει. Τα επιτεύγματα αυτές τις μέρες είναι χάρη μόνο σε εσάς, γιατί τα έχετε ενεργοποιήσει με τις δικές σας ενέργειες. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα θα νιώσετε τα οφέλη μιας δύσκολης απόφασης που έχετε πάρει στο παρελθόν.

Διδύμους – θα είναι σημαντικό σήμερα να νιώσετε την αγάπη των ανθρώπων γύρω σας, αλλά θα είναι επίσης σημαντικό να δείξετε τα συναισθήματά σας για αυτούς. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ρομαντικές εμπειρίες.
Ζυγός – αντιμετωπίζετε μια σύγκρουση με ένα άτομο με δύσκολο ή ισχυρό χαρακτήρα. Η μέρα φέρνει διάφορα νέα.
Υδροχόος – σήμερα υπάρχουν διάφορες εργασίες που πάντα θα έχουν να κάνουν με χρήματα, έγγραφα, έξοδα, πληρωμές, έσοδα και άλλα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Να είστε γενναίοι και να ενεργήσετε αποφασιστικά για να πετύχετε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς σε αυτό το στάδιο. Η μέρα φέρνει απροσδόκητα χρήματα, αλλά είναι πιθανό να τα ξοδέψετε γρήγορα. Σήμερα, ορισμένα γεγονότα στη ζωή σας μπορούν να οριστούν ως καρμικά. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για να κανονίσετε ρομαντικές ή φιλικές συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά σας ή τη δραστηριότητα με την οποία ασχολείστε.
Καρκίνος – η μέρα θα απαιτήσει να δείξετε ικανότητες για να αποφύγετε προβλήματα ή να τα λύσετε γρήγορα.
Σκορπιός – μια μέρα σημαντικών ευθυνών, καθηκόντων και αποφάσεων είναι μπροστά.
Ιχθύες – η μέρα φέρνει επείγοντα καθήκοντα και δεσμεύσεις που απαιτούν χρόνο και περισσότερη συγκέντρωση.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: