Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε λόγους να χαρείτε για την εξέλιξη των χρηματικών σας υποθέσεων. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις προσδοκίες σας και από το πόσο ρεαλιστές είστε. Αυτή δεν θα είναι μια μέρα θαυμάτων, αλλά πραγματοποιήσιμων γεγονότων. Την Πέμπτη θα περιμένετε επιβεβαίωση μιας πρότασης ή μιας πρόσκλησής σας. Αυτή είναι μια μέρα που η δύναμή σας θα είναι στην αγάπη και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε σημαντικά νέα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή με κάποιο ίδρυμα ή υπηρεσία με το οποίο έχετε σχέση.
Κριός – η μέρα φέρνει διαφορετικές εμπειρίες και δεσμεύσεις με νέους, κυρίως γυναίκες.
Λέων – σήμερα θα υπάρχει περισσότερη ελευθερία να ενεργήσετε σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς προσωπικά, για την οικογένειά σας ή για τη δουλειά σας.
Τοξότης – πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να απαλλαγείτε από τον φόβο σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς οι πιθανότητες να επηρεάσετε στιγμιαία την υγεία σας είναι υψηλές. Η υγεία του συζύγου/συντρόφου θέλει επίσης προσοχή.


Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη πρέπει να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με συγγενείς ή γείτονες. Γενικότερα, η Πέμπτη φέρνει κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι που ζείτε. Όποια και αν είναι αυτή η αλλαγή, δεν θα υπόκειται σε προσαρμογή. Πρόκειται να έχετε μια συζήτηση ή εμπειρία με ένα παιδί ή νεαρό άτομο. Σήμερα μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά σας ιδέα ή σχέδιο που δεν λειτούργησε στο παρελθόν για κάποιο λόγο.
Ταύρος – θα είναι σημαντικό σήμερα να βλέπετε τη ζωή πιο χαρούμενα, να διατηρείτε θετική διάθεση και να είστε πιο κοινωνικοί με τους άλλους.
Παρθένος – η μέρα φέρνει άσχημα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε ή με κάποιον που είναι σε μια δυσάρεστη κατάσταση.
Αιγόκερως – η Πέμπτη φέρνει περισσότερα καθήκοντα και κάποια από αυτά μπορεί να σας επιβαρύνουν ψυχικά ή συναισθηματικά.


 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη μπορείτε να κάνετε σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια, διάφορες συναντήσεις ή άλλη διασκέδαση. Αυτή η μέρα θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την Τετάρτη, αλλά θα έχει τις ευθύνες και τα καθήκοντά της. Σήμερα, η υγεία ενός παιδιού ή ενός συγγενή μπορεί να απαιτεί προσοχή. Η μέρα μπορεί να φέρει απροσδόκητα συναισθήματα που σχετίζονται με το φλερτ ή μια νέα φιλία μέσω ενός ιστότοπου γνωριμιών. Μερικά από τα νεότερα μέλη αυτού του ζωδίου θα έχουν μια μέρα που θα πρέπει να πάρουν μια σημαντική απόφαση ή να βιώσουν ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή τους.
Δίδυμος – η μέρα φέρνει αφορμές για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, συναντήσεις και ευχάριστες εμπειρίες.
Ζυγός – θα απαιτήσει προσοχή η μέρα σε ευαίσθητα θέματα.
Υδροχόος – μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας κάνοντας απλώς σχέδια, αλλά προχωρήστε και ξεκινήστε να εφαρμόζετε και σε αυτά τα σχέδια. Κάποιος από το παρελθόν σας είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, να εντοπίσετε τα πράγματα που σας κάνουν να φοβάστε, να αισθάνεστε ανήσυχοι ή ανασφαλείς. Την Πέμπτη θα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε τυχόν ψέματα, ανεξάρτητα από τους λόγους. Αυτή είναι μια σημαντική μέρα για να μεγαλώσετε μέσα και έξω και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ντρέπεστε από τέτοιες εκδηλώσεις. Κάποιοι από εσάς θα επισκεφτείτε φίλους σε μια δυσάρεστη περίσταση. Πολλοί θα χαρούν χρήματα ή καλά νέα οικονομικής φύσης στο σπίτι τους.
Καρκίνος – η μέρα δεν φέρνει μεγάλα αποτελέσματα ή σημαντικές επιτυχίες, αλλά οποιαδήποτε ενέργεια σήμερα θα σας ωφελήσει για τα καθήκοντά σας αύριο.
Σκορπιός – οι στιγμές έντασης μπορεί να κλιμακωθούν σε δυσάρεστες εκδηλώσεις θυμού.
Ιχθύες – σήμερα να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, ειδικά αν νιώθετε κάποια σωματική ενόχληση.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.