,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 5/1/2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η σημερινή μπορεί να είναι μια επιτυχημένη μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Η μέρα προμηνύει καλύτερα κέρδη, απροσδόκητα έσοδα ή άλλα ευχάριστα γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα. Οι αγορές σπιτιού ή αλλαγές στο σπίτι σας είναι πιθανές, λόγω της επιθυμίας να εφαρμόσετε νέες ιδέες. Την Τετάρτη, κάποια γεγονότα ή νέα θα σας εκπλήξουν. Είναι πιθανό οι εκπλήξεις στη ζωή σας σήμερα να έχουν να κάνουν με ταξίδια ή με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις και χωριά.


Κριός – η Τετάρτη φέρνει περισσότερες οικογενειακές εργασίες, εμπειρίες ή αλλαγές στον κύκλο των συγγενών σας.
Λέων – θα είναι σημαντικό σήμερα να αποφύγετε μια διαμάχη ή σύγκρουση από την οποία σίγουρα δεν θα βγείτε νικητές.
Τοξότης – καλή μέρα για να αφιερώσετε το χρόνο και την προσοχή σας στο να βοηθήσετε τους άλλους.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σας θα παίξει ένα άτομο από τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι επαφές σας με φίλους ή ομοϊδεάτες σας θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Είναι πιθανό να μάθετε νέα σχετικά με τη μετάβαση σε άλλη πόλη ή άλλη χώρα κάποιου που γνωρίζετε. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο ή αν ασχολείστε με πωλήσεις. Οικονομικά, αυτή η μέρα μπορεί να εκπλήξει κάποιους από εσάς με ενδιαφέρουσες εμπειρίες.


Ταύρος – η Τετάρτη φέρνει συζητήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με έναν άντρα/άντρες που θα βασιστούν στις συμβουλές, τη βοήθεια ή την καλοσύνη σας.
Παρθένος – θα είναι σημαντικό σήμερα να τακτοποιήσετε προσεκτικά τα έγγραφα, τα σημαντικά τραπεζικά, οικονομικά και άλλα έγγραφα ή υπάρχοντά σας.
Αιγόκερως – μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση με τον σύντροφό σας σήμερα, ενώ νέες και προσοδοφόρες ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς ή καριέρας έρχονται στο δρόμο σας, εντελώς απροσδόκητα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη η δυναμική των γεγονότων μπορεί να είναι προϋπόθεση για μεγαλύτερη ένταση. Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες σήμερα σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά έγγραφα, σχέσεις και συμφωνίες. Ελέγξτε προσεκτικά οποιαδήποτε πληροφορία. Μια αλλαγή σε μια ερωτική σχέση μπορεί να προκύψει από μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη, με ένα παιδί ή με την επιρροή άλλων ανθρώπων. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας σήμερα, σημειώστε τα θεμέλια των νέων πραγμάτων στα οποία θα δεσμευτείτε τους επόμενους μήνες.

Δίδυμος – η Τετάρτη φέρνει απροσδόκητα νέα και εμπειρίες που θα σας δείξουν για λίγο ότι τίποτα δεν μοιάζει όπως δείχνει.
Ζυγός – οι εργασίες και οι ευθύνες θα είναι προτεραιότητα λόγω διαφόρων αναμενόμενων ή απροσδόκητων καταστάσεων.
Υδροχόος – αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις στη δουλειά, αλλά αυτές σύντομα θα τελειώσουν. Ορισμένα οικονομικά θέματα ή προτάσεις, μπορεί να κρύβουν παγίδες που σας οδηγούν σε λάθος δρόμο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα πολλοί θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την υπεύθυνη δουλειά ή κάποια που θα πρέπει να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εσωτερικά, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι καλό να σπαταλήσετε αυτή τη μέρα, αλλά ο λήθαργος, η τεμπελιά ή άλλες διαθέσεις μπορεί να είναι πιο δυνατές. Σήμερα θα έχετε την τάση να επαναστατείτε ενάντια σε κάθε περιορισμό ή παρέμβαση στη ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί με λόγια και πράξεις κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, για να μην έρθετε απέναντι σε συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες και την ανάδειξη νέων ευκαιριών που μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνση της εξέλιξής σας για το 2022.
Σκορπιός – σημαντικές συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή συζητήσεις.
Ιχθύες – τα παιδιά ή τα νεότερα άτομα που πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας, θα χρειαστούν προσοχή.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading