Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα στην οικογένειά σας θα υπάρξει ένταση ή κρίση, που στην πραγματικότητα θα οδηγήσει σε κάτι καλό για το μέλλον σας. Για το λόγο αυτό αποφύγετε τις παράλογες, βιαστικές ή συναισθηματικές αντιδράσεις και ακολουθήστε τη φυσική σειρά των γεγονότων. Εάν εμπλέκεστε σε μια κληρονομική υπόθεση, εάν έχετε φροντίδα για ένα κληρονομικό ακίνητο κτλ που σχετίζεται με έναν ενήλικα συγγενή, σήμερα μπορείτε να περιμένετε μια ευνοϊκή εξέλιξη αυτών των υποθέσεων.

Κριός – αποφύγετε να συζητάτε δυσάρεστες καταστάσεις, ψέματα, απόπειρες απάτης ή άλλα τέτοια δυσάρεστα πράγματα, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητη σύγχυση και χάος στη ζωή σας σήμερα.
Λέων – η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες με αγαπημένο ή αγαπημένα πρόσωπα.
Τοξότης – θα μπορούσατε να είστε ιδιαίτερα τυχεροί, αρκεί να είστε αισιόδοξοι για τις οικονομικές σας ευκαιρίες.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε σχέδια με άτομα από άλλα μέρη, πιθανότατα γιατί θα εξαρτώνται και από άλλα άτομα. Μπορεί να λάβετε απογοητευτικά νέα από άλλη τοποθεσία. Σήμερα μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με κοινές δραστηριότητες και δεσμεύσεις. Στην εργασία σας, μην αγνοείτε σχόλια ή πληροφορίες. Οι σημερινές εκπλήξεις θα σχετίζονται με κορίτσι ή γυναίκα.

Ταύρος – η μέρα φέρνει σημαντικές ή χρήσιμες συζητήσεις με έναν άντρα ή μια συνάντηση/συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα τέτοιο άτομο.
Παρθένος – υπάρχουν στιγμές προβληματισμού πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση.
Αιγόκερως – οι εκπλήξεις σήμερα μπορεί να επηρεάσουν διαφορετικούς τομείς της ζωής σας, οικογένεια, εργασία, φίλους και πολλά άλλα.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Διδύμου, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τρίτη θα απαιτήσει περισσότερη σταθερότητα, επιμονή και θέληση στη λήψη αποφάσεων και στην εκτέλεση των καθημερινών σας εργασιών. Προσπαθήστε με κάθε κόστος να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας για αυτήν την ημέρα. Μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο, γιατί η δυναμική την Τετάρτη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σήμερα δεν χρειάζεται να ξεφύγετε από καθήκοντα και ευθύνες. Τα περισσότερα πράγματα θα σας συμβούν με ευκολία και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Δίδυμος – η μέρα θα απαιτήσει την ολοκλήρωση εργασιών που έχουν ήδη ξεκινήσει, πριν ξεκινήσετε νέες.
Ζυγος – η Τρίτη θα απαιτήσει κάποια οργάνωση στο σπίτι, πράγματα, προϊόντα ή αγαθά, περιουσία ή άλλα υλικά πράγματα.
Υδροχός – σήμερα καλό θα είναι να κοιτάξετε τον προσωπικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό, για να προγραμματίσετε καλύτερα τα έξοδα για αυτόν τον μήνα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή του Ιχθύ, σήμερα καλό θα είναι να έχετε πραγματική επαφή με ανθρώπους, καθώς θα εμπλουτίσουν κατά κάποιο τρόπο την εμπειρία της ζωής σας. Τα σημερινά γεγονότα θα απαιτήσουν από εσάς να δείξετε κατανόηση και ανοχή στους άλλους. Μην φοβάστε τα νέα πράγματα που θα έρθουν στη ζωή σας σήμερα, ούτε τα νέα άτομα. Την Τρίτη, να είστε προσεκτικοί σε οποιεσδήποτε εργασίες ή σχέσεις οικονομικής φύσης, που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Απαιτείται προσοχή για ηλεκτρονικές παραγγελίες ή αγορές των οποίων η παράδοση πρέπει να είναι από άλλη πόλη ή χώρα.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει καλή τύχη, ανάδειξη νέων ευκαιριών ή επαφών με ενδιαφέροντες/χρήσιμους ανθρώπους.
Σκορπιός – σήμερα οι επαφές με νέα άτομα από διαφορετικές αποστάσεις μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να μαζευτείτε ή να κάνετε ιδιαίτερες συζητήσεις με ένα άτομο.
Ιχθύς – η μέρα φέρνει καλά οικονομικά νέα ή ενασχόληση με σημαντικά οικονομικά θέματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.