Ταξιδεύω με ένα τρένο κι αυτό είναι το τρένο της ζωής μου. Σε κάθε αφετηρία κι ένας καινούριος προορισμός. Σε κάθε βαγόνι και μια ιστορία, μια περιπέτεια που άλλοτε είχε καλό και άλλοτε κακό τέλος. Συνεπιβάτες μου σε αυτό το ταξίδι η οικογένειά μου, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι. Άνθρωποι σημαντικοί που έμειναν και οι άλλοι που ήρθαν για λίγο και έφυγαν, αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα, ένα μικρό χνάρι για να το ακολουθήσεις και να φτάσεις στον επόμενο σταθμό.

Κάθε σταθμός και μια εμπειρία που σημάδεψε την ζωή σου. Σημάδια. Ανεξίτηλα σημάδια. Βαθιά. Βαθιά μέχρι το κόκαλο… Και αυτοί οι σημαντικοί, οι απαραίτητοι, που ταξιδεύουν μαζί σου και βρίσκονται σε κάθε βαγόνι και σε κάθε σταθμό, άνθρωποι που σου έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Που είναι μαζί σου στον κάθε σου προορισμό, μακρύ και δύσκολο. Αυτοί που γέμισαν τις βαλίτσες σου με τα πιο όμορφα συναισθήματα… οι δικοί σου άνθρωποι!


Ρέα Παπά

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.