Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, μπορεί να εμφανιστούν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας σήμερα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για εγχειρήματα που σχετίζονται με νέους και για εκδηλώσεις που σχετίζονται με αυτούς. Οι οικογενειακές συζητήσεις θα έχουν ως στόχο να προγραμματίσουν σημαντικά γεγονότα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι συγκρούσεις θα σχετίζονται κυρίως με άτομα ή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εκτός της περιοχής σας. Οι δυνατές σας θέσεις σήμερα θα είναι στα ερωτικά και στον οικονομικό τομέα.

Για τον Κριό, η μέρα φέρνει συζήτηση και δέσμευση σε μια γυναίκα.
Για τον Λέοντα, η μέρα θα εξελιχθεί ραγδαία και μπορεί να μην βρείτε αρκετό χρόνο για όλες σας τις εργασίες.
Για τον Τοξότη, σήμερα φαίνεται πως όλα θα πάνε στραβά. Πολλά πράγματα και άνθρωποι θα σας εκνευρίσουν, αλλά κυρίως θα σας ενοχλήσει η ανικανότητα ή οι παραλείψεις σας μέσα στη μέρα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε την επιθυμία να ακολουθήσετε κυρίως τις δικές σας επιθυμίες και στόχους. Για την πραγματοποίησή τους, μπορείτε να ελπίζετε σε μια υπόσχεση, που κάποιος δεν θα εκπληρώσει ή θα την αναβάλει για κάποιες από τις επόμενες μέρες. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν και οι οικονομικές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και αλαζονεία. Καλό θα είναι να αποφύγετε κόλπα και ψέματα, ακόμα κι αν είναι για το καλό κάποιου, καθώς η εξέλιξή τους ή οι συνέπειές τους θα είναι δυσάρεστες.

Για τον Ταύρο, η μέρα φέρνει καλή τύχη και ευχάριστες εμπειρίες.
Για την Παρθένο, η Πέμπτη φέρνει συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.
Για τον Αιγόκερω, η μέρα φέρνει ενδιαφέροντα σχέδια και προσδοκίες,

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ/ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε ευνοϊκά ταξίδια και επαφές με άτομα που ζουν κυρίως στο εξωτερικό ή με ξένους. Εάν καλωσορίζετε επισκέπτες στο σπίτι σας σήμερα, συντονιστείτε για περισσότερα παράπονα ή συζητήσεις για ενοχλητικά θέματα από την πλευρά τους. Κάποια από τα καλά γεγονότα της Πέμπτης, θα σχετίζονται με την αλληλογραφία σας, τις οικονομικές σας υποθέσεις που σχετίζονται με τις καθημερινές σας ανάγκες και τους νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Θα προκύψει μια σύντομη αγχωτική κατάσταση στη δουλειά σας. Όσοι από εσάς θα έχετε μια κατάσταση υγείας, δεν πρέπει να καθυστερήσετε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Η μέρα θα ευνοήσει ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες.

Για τον Δίδυμο, η μέρα φέρνει εκπλήξεις κάθε είδους.
Για τον Ζυγό, οι ευθύνες προς τα παιδιά ή τους νέους, θα είναι λίγο πολύ σημαντικές.
Για τον Υδροχόο, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις όταν πρόκειται για την εργασία ή την καριέρα σας

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη οι διεθνείς επαφές και οι σχέσεις σας θα έχουν καλή εξέλιξη. Αυτό ισχύει για όσα σχετίζονται με τον έρωτα, καθώς και για εκείνα που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Ωστόσο, πρόοδος μπορεί να γίνει μόνο για εκείνους που θα ενεργήσουν με αγνότητα και ειλικρίνεια. Σήμερα, κάποιοι από εσάς μπορεί να υπόκεινται σε μια κατάσταση αβεβαιότητας στις πράξεις σας, αλλά θα έχετε απόλυτη ελευθερία να λαμβάνετε αποφάσεις και να ενεργείτε. Στην ερωτική σας ζωή σήμερα, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ξοδέψετε λίγα χρήματα για διασκέδαση ή ευχαρίστηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Για τον Καρκίνο, οι οικονομικές υποθέσεις και τα καθήκοντα θα έχουν μια καλή εξέλιξη ή μια πιο ξεκάθαρη ιδέα.
Για τον Σκορπιό, η μέρα θα φέρει ένα σημαντικό γεγονός γύρω από έναν άντρα.
Για τον Ιχθύ, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, σας έχουν καταπονήσει σωματικά και συναισθηματικά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για ξεκούραση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.