Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα απολαύσετε τη συνάντηση ή τη συνεύρεση με άτομα για τα οποία έχετε ετοιμάσει μια έκπληξη. Η Παρασκευή ωστόσο, θα είναι μια απρόβλεπτη μέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό της. Η σύγκρουση με έναν ξένο θα σας δείξει ότι πρέπει να κρίνετε καλύτερα τους άλλους ανθρώπους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη των προσωπικών σας σχεδίων και ιδεών. Ο λόγος για τη χαρά στο σπίτι σας, μπορεί να είναι πληροφορίες που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρηση ενός μέλους της οικογένειάς σας. Η ερωτική ζωή των γυναικών, μπορεί να είναι πιο συναισθηματική από αυτή των ανδρών.


Για τον Κριό, σήμερα θα είναι σημαντικό να αποφύγει τα άτομα που τους αρέσει να κουτσομπολεύουν, να φυσήξει κάθε είδους πληροφορία πριν τα ελέγξει.
Για τον Λέοντα, η μέρα θα εξελιχθεί ραγδαία. Θα σας ζητηθεί να είστε πιο οργανωμένοι και υπεύθυνοι στην εκτέλεση των καθηκόντων σας.
Για τον Τοξότη, τα οικονομικά θέματα θα έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία. Σήμερα, όλοι θα είναι απασχολημένοι με την ιδέα, το σχέδιο ή το έργο τους.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα απολαύσετε διάφορες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Στην πραγματικότητα, όλα εξαρτώνται από τη δική σας στάση και διάθεση. Από εσάς θα εξαρτηθεί αν θέλετε να απολαύσετε τα πραγματικά πράγματα στη ζωή ή προτιμάτε να εμβαθύνετε μόνο στα προβλήματά σας. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων. Η προσοχή θα απαιτήσει την υγεία της δικής σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Να είστε προσεκτικοί με ατυχήματα ή επικίνδυνες καταστάσεις. Μην κάνετε σχέδια για ερωτικές περιπέτειες ή ραντεβού σήμερα. Αφήστε τα πράγματα στη φυσική τους ανάπτυξη.
Για τον Ταύρο, η μέρα θα απαιτήσει μια πιο σοβαρή στάση απέναντι στις οικογενειακές και οικιακές υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να μαζευτείτε στο σπίτι ή με συγγενείς.
Για την Παρθένο, η μέρα φέρνει άγχος, θλίψη, ανασφάλεια, μια επιστροφή σε περασμένες συναισθηματικά θλιβερές αναμνήσεις και πολλά άλλα.
Για τον Αιγόκερω, σήμερα θα έχει διαφορετικά συναισθήματα και εμπειρίες με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή αποφύγετε να ζείτε με αυταπάτες για την εξέλιξη δύσκολων καταστάσεων στο σπίτι ή στη δουλειά. Αν χρειαστεί, περιμένετε τη φυσική τους ανάπτυξη ή τουλάχιστον μην αναλάβετε καθοριστικό ρόλο σε αυτά. Σήμερα θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά με υπομονή, με αναμονή και μερικές φορές με συμβιβασμό εκ μέρους σας. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των καθημερινών σας υποχρεώσεων στην οικογένεια και στην καριέρα σας. Σήμερα μην αγνοείτε τα προβλήματα υγείας. Η σύγκρουση με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, θα σας δείξει ότι αυτό το άτομο έχει μια άλλη, σκοτεινή και πολύ δυσάρεστη πλευρά του χαρακτήρα του. Η καλή εξέλιξη θα επηρεάσει θετικά την ερωτική επικοινωνία με θαυμαστές ή συντρόφους που ζουν σε άλλη τοποθεσία.

Για τον Δίδυμο, η μέρα δεν φέρνει σημαντικές επιτυχίες ή αποτελέσματα, αλλά η καθημερινή σας δουλειά θα είναι σημαντική σήμερα.
Για τον Ζυγό, τα προβλήματα την Παρασκευή μπορεί να είναι απροσδόκητα και οι αντιδράσεις από την πλευρά σας – χαοτικές και όχι καλά μελετημένες.
Για τον Υδροχόο, η προσωπική ή κάποιου ατόμου υγεία, θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή μην βιαστείτε να χαλαρώσετε με διάθεση για ένα σαββατοκύριακο. Έχετε πολλά σημαντικά καθήκοντα μπροστά σας που θα απαιτήσουν καλό προγραμματισμό από την πλευρά σας. Την Παρασκευή μπορείτε να οργανώσετε κάποιες από τις εργασίες σας για την επόμενη εβδομάδα και το Σάββατο. Μην τρομάζετε από τα μεγαλύτερα καθήκοντα και τις ευθύνες σας σήμερα! Η αγάπη θα βρει τρόπο να σας φτιάξει τη διάθεση ή να σας δώσει ελπίδα.

Για τον Καρκίνο, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ψώνια, ώστε να αποφευχθεί η κοσμοσυρροή το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο οικιακό πρόβλημα στο σπίτι σας ή άλλη σημαντική εργασία για την οικογένειά σας.
Για τον Σκορπιό, σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά στην καριέρα (επιχειρήσεις) και στο σπίτι.
Για τον Ιχθύ, ο λόγος της χαράς θα είναι μια υλοποιημένη ιδέα, σχέδιο ή όνειρο.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.