Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να λύσετε ερωτικά ή συναισθηματικά προβλήματα, αλλά με διακριτικότητα και διπλωματία, όχι με ψεύτικα χαμόγελα ή κενό στην ψυχή σας. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μια είδηση, πρόταση ή πρόσκληση από συγγενή ή φίλο. Η ανάπτυξη θα έρθει στη φιλική σας σχέση με ένα άτομο από άλλη πόλη ή χώρα. Μια συνάντηση, μια διαδικτυακή επαφή ή μια τηλεφωνική συνομιλία είναι πιθανή.

Για τον Κριό, σήμερα θα είναι σημαντικό να πετύχετε και να διατηρήσετε καλή διάθεση και να αποφύγετε τα παράπονα, όσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή σας.
Για τον Λέων, πρόκειται να έχει μια συζήτηση με έναν άντρα για κάποια μελλοντικά σχέδια και ενέργειες.
Για τον Τοξότη, οι ανησυχίες μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση μέσα του.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε ρομαντική διάθεση και θα έχετε όρεξη για έρωτες ή προσωπικές εμπειρίες. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν σας και πιθανότατα θα αφορούν τον προηγούμενο έρωτά σας ή τον γάμο σας. Οι πράξεις ή τα λόγια ενός φίλου μπορεί να σας στεναχωρήσουν ή να σας απογοητεύσουν. Ένα γεγονός στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη. Οι επαφές σας με εκπροσώπους διαφόρων ιδρυμάτων θα εξελιχθούν προς όφελός σας.

Για τον Ταύρο, η μέρα φέρνει επιτυχία ή καλή εξέλιξη προσωπικών, επαγγελματικών ή οικογενειακών υποθέσεων.
Για τον Παρθένο, η ερωτική ζωή θα είναι σημαντική, γιατί θα σας φέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.
Για τον Αιγόκερω, οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα είναι απλές.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά μετά από κάποιες εμπειρίες των τελευταίων ημερών. Φυσικά είναι πιθανό για κάποιους από εσάς να παραμείνετε απορροφημένοι σε μικρά, καθημερινά προβλήματα και να μην παρατηρήσετε την ομορφιά της ημέρας που τους δίνει η ζωή σήμερα. Όλα σήμερα θα γίνουν αποδεκτά και θα τα βιώσετε ανάλογα με τον βαθμό της πνευματικής σας ανάπτυξης. Αυτή η μέρα φέρνει καλή τύχη και ευκαιρίες για όσους είναι έτοιμοι να τις δεχτούν και να τις χρησιμοποιήσουν με σύνεση. Οι οικονομικές σας υποθέσεις με αγνώστους θα πρέπει να ελέγχονται καλά.

Για τον Δίδυμο, η Πέμπτη φέρνει περισσότερες εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι, τις δουλειές του σπιτιού και τη φροντίδα κάποιου είδους περιουσίας.
Για τον Ζυγό, θα είναι σημαντικό  να προσεγγίσουν προσεκτικά τις νέες γνωριμίες τους, ειδικά με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερου, της Παρθένου ή του Ταύρου.
Για τον Υδροχόο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό. Τα καθημερινά άγχη έχουν δημιουργήσει μια μικρή απόσταση μεταξύ σας και αυτή είναι η ευκαιρία σας να γεφυρώσετε το χάσμα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη προσπαθήστε να είστε ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι ότι έχετε προβλήματα ή προσωπικούς φόβους. Προσπαθήστε να ξεχάσετε τις ανησυχίες, γιατί η επίλυσή τους δεν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Θα είναι μια δυναμική μέρα και θα πρέπει να τη ζήσετε έτσι. Σήμερα είναι σημαντικό να νιώθετε, να δείχνετε και να δίνετε στους άλλους τη χαρά της ζωής. Τα προβλήματά σας δεν θα φύγουν σήμερα και πιθανότατα θα εμφανιστούν νέα αύριο, γι’ αυτό κάντε πράγματα που σας αποφορτίζουν, σας δίνουν αισιοδοξία, σας κάνουν να νιώθετε απασχολημένοι και σημαντικοί.

Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει πολύ ενθουσιασμό, ποικιλία συναισθημάτων και αστάθεια, ακριβώς λόγω αυτού του γεγονότος.
Για τον Σκορπιό, η Πέμπτη φέρνει άσχημα νέα που μπορεί να επηρεάσουν τους κοντινούς σας ανθρώπους.
Για τον Ιχθύ, θα έχουν σημαντικές εργασίες ή ευθύνες που σχετίζονται με έγγραφα ή χρήματα.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.