- Λένα Χρυσάφη - ΣΧΕΣΕΙΣ

Από έρωτα δεν πέθανε κανείς

Advertisements
Τι χρειάζονται οι συγγνώμες πριν το αντίο; Τι χρειάζονται τα λόγια παρηγοριάς και τα θλιμμένα βλέμματα; Δεν πρόκειται να κάνω χρήση του πόνου μου, για να κερδίσω χρόνο κοντά σου. Ούτε μπορώ, ούτε και θέλω να σε κρατήσω, αφού δεν θέλεις να μείνεις.
Μη με ρωτάς τι νιώθω, πώς αισθάνομαι κι αν πονάω. Αποφάσισες. Πράξε. Δεν πρόκειται να κάνω βήμα προς το μέρος σου. Διάλεξες τη θέση σου κι αυτή είναι μακριά μου. Δεν πρόκειται να σταθώ μπροστά σου για να σου κλείσω το δρόμο.
Δεν σε κατηγορώ. Τα δικά μου λάθη μετράω. Εγώ μου φταίω που πίστεψα, ένιωσα, ήλπιζα. Εγώ φταίω που απίθωσα ψυχή, συναισθήματα και όνειρα σε μια αγκαλιά που δεν μου ανήκε ποτέ. Εγώ φταίω που άφησα την καρδιά μου να με οδηγεί και ξέχασα το μυαλό μου στην πίσω θέση, για να βάλω δίπλα μου εσένα. Εγώ φταίω, όχι εσύ.
Τι χρειάζονται οι συγγνώμες πριν το αντίο; Φύγε αφού αυτό αισθάνεσαι και μην κοιτάς πίσω σου. Και μη φοβάσαι, θα ζήσω! Από έρωτα δεν πέθανε κανείς! Μωρό μου…
Της Λένας Χρυσάφη

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: