Advertisements

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, το Σάββατο θα έχετε περισσότερες συναισθηματικές εμπειρίες, κάτι που θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους. Μερικές φορές, σημαντικές συζητήσεις θα συνοδεύονται από δυσάρεστες διαφωνίες ή συγκρούσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συζήτηση και επίλυση οικογενειακών ζητημάτων. Σήμερα θα περάσετε καλά για να υλοποιήσετε εργασίες ή συναντήσεις που αναβλήθηκαν μέσα στην εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να ληφθεί μια σημαντική απόφαση στην ερωτική σας ζωή.

Για τον Κριό, θα είναι σημαντικό σήμερα να βρει απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με άδικες ενέργειες, παρασκηνιακά παιχνίδια, ψέματα και χειρισμούς ανθρώπων που γνωρίζετε εδώ και καιρό.
Για τον Λέοντα, απροσδόκητα γεγονότα και νέα σήμερα θα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα.
Για τον Τοξότη, η μέρα θα ευνοήσει ένα ταξίδι, τόσο για διασκέδαση, όσο και για συγκεκριμένο σκοπό.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, το Σάββατο θα περάσετε καλά, για να προετοιμαστείτε για την υλοποίηση νέων εργασιών και δεσμεύσεων την επόμενη εβδομάδα. Θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή στη συζήτηση ή να βοηθήσετε ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα σας απογοητεύσουν γρήγορα. Η αποκατάσταση παλιών φιλιών και γνωριμιών, θα έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό, μια αποστολή στη ζωή σας. Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να βιώσετε απογοήτευση ή θλίψη σε μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει.

Για τον Ταύρο, σήμερα θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις ή επαφές με άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αποφύγετε τη ζήλια!
Για τον Παρθένο, η μέρα φέρνει πολλές, αλλά σύντομες εμπειρίες, περισσότερες εργασίες και λιγότερο χρόνο για ξεκούραση.
Για τον Αιγόκερω, μαζί με όλες τις άλλες εργασίες, η οικογένειά σας θα προσβλέπει στην προσοχή και τη συμμετοχή σας στις δουλειές του σπιτιού.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, το Σάββατο θα είναι μια μέρα δοκιμής της θέλησης και της υπομονής σας. Το πρόβλημα σήμερα μπορεί να προκαλέσει τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας, αλλά το αν θα το επιτρέψετε να συμβεί, θα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Σήμερα θα μάθετε αν έχετε καταφέρει να πετύχετε καλύτερη πνευματική ανάπτυξη ή εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από τα μικρά πράγματα στη ζωή. Σήμερα μπορείτε να δεσμευτείτε για ένα συμβόλαιο ή συμφωνία για μια δραστηριότητα ή δουλειά από την οποία θα περιμένετε να λάβετε χρήματα ή άλλα οφέλη. Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα είναι να σκεφτείτε τις τελευταίες σας ενέργειες και αποφάσεις.

Για τον Δίδυμο, σήμερα σημαντικά θα είναι τα οικονομικά θέματα, η ρύθμιση του οικογενειακού προϋπολογισμού, διάφορες πληρωμές ή νέες πηγές εσόδων.
Για τον Ζυγό, το Σάββατο φέρνει μια συζήτηση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον του.
Για τον Υδροχόο, θα είναι σημαντικό σήμερα να επικοινωνεί περισσότερο, να μην είναι εσωστρεφής και να μην αρνείται προσκλήσεις σε φίλους.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, το Σάββατο αφεθείτε σε ξεκούραση ή ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν τα καθήκοντά σας απαιτούν υπεύθυνη δουλειά, ενεργήστε αργά και αποφύγετε οποιοδήποτε άγχος μπορεί να προκύψει μέσα σας. Σήμερα είναι πολύ σημαντικό να έχετε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας, για αυτοβελτίωση, για δραστηριότητες που είναι σημαντικές για την εξέλιξή σας, με ό,τι κι αν σχετίζονται. Σήμερα δεν χρειάζεστε θορυβώδη παρέα ή υπερβολική επαφή με κόσμο. Αποφύγετε τυχόν μελαγχολικές ή απαισιόδοξες διαθέσεις! Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή σήμερα.

Για τον Καρκίνο, η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή απόφαση που ενέχει κάποιο κίνδυνο.
Για τον Σκορπιό, η ημέρα μπορεί να συσχετιστεί με μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.
Για τον Ιχθύ, μπορείτε να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και να κάνετε μια νέα, πιο οργανωμένη αρχή. Ξέρετε τι θέλετε και γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.