Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ – ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΗΜΕΡΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να μαζευτείτε στο σπίτι σας ή να συναντήσετε φίλους. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε μια ποικιλία ειδήσεων από κοντά και μακριά. Η μέρα φέρνει επιτυχημένα, ευχάριστα και ικανοποιητικά ταξίδια για όσους σχεδιάζουν τέτοια σήμερα. Στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας, μπορεί να εκπλαγείτε από δυσάρεστα νέα, που μπορεί να αφορούν συνάδελφο, πελάτη, διευθυντή κ.λπ. Στην ερωτική σας ζωή θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια από τις προσδοκίες σας, αλλά όχι ένα όνειρο ή μια ψευδαίσθηση.

Για τον Κριό, η μέρα θα απαιτήσει μια πιο σοβαρή και ρεαλιστική άποψη για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι ή στη δουλειά.
Για τον Λέοντα, η Πέμπτη φέρνει νέα ή εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα από διαφορετικές τοποθεσίες ή διαφορετικές εθνικότητες.
Για τον Τοξότη, θα είναι σημαντικό να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του για αυτήν την ημέρα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια μέρα που θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια στη δουλειά σας για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα αναζητήστε βοήθεια και υποστήριξη μόνο από άτομα που εμπιστεύεστε. Αποφύγετε να μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους. Θα θυμάστε αυτή τη μέρα για κάτι καλό ή θα λάβετε σημαντικά νέα. Σήμερα αφιερώστε αρκετό χρόνο για τις ανάγκες μιας στενής σας γυναίκας που θα θέλει να σας μιλήσει ή να σας ζητήσει βοήθεια. Όσον αφορά την αγάπη, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη μιας νέας ρομαντικής σχέσης.

Για τον Ταύρο, η μέρα θα απαιτήσει ιδιαίτερη προσοχή από ενέργειες που σχετίζονται με απάτη, ψέματα ή συκοφαντίες.
Για την Παρθένο, η Πέμπτη φέρνει περισσότερες ευθύνες στο σπίτι και με τους συγγενείς.
Για τον Αιγόκερω, σήμερα τα καλά νέα θα αφορούν χρήματα, ένα έγγραφο ή άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Πέμπτη θα είναι μια πολύ πιο συναισθηματική μέρα από χθες, αλλά αυτό δεν σημαίνει να επιδοθείτε σε διάφορες διασκεδάσεις χωρίς να ελέγχετε τα συναισθήματα και τον προϋπολογισμό σας. Μάλιστα η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στραμμένη στο να ξοδεύετε χρήματα με σύνεση, γιατί μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση ή δυσκολία. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, αλλά είναι πιθανό να ταξιδέψετε για θεραπεία, ή επίσκεψη στο σπίτι ενός άρρωστου συγγενή ή φίλου και πολλά άλλα. Οι νέες γνωριμίες θα έχουν ενδιαφέρον. Στην αγάπη μπορείς να ζήσεις ενδιαφέροντα γεγονότα.

Για τον Δίδυμο, η Πέμπτη φέρνει μια ευκαιρία για πραγματική επιτυχία και επιτεύγματα.
Για τον Ζυγό, οι οικογενειακές υποθέσεις θα είναι μεγάλο βάρος, αλλά η επίλυσή τους θα σας φέρει καλή διάθεση.
Για τον Υδροχόο, οι ανησυχίες σήμερα θα σχετίζονται με την υγεία, δύσκολες αποφάσεις ή καθήκοντα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα είναι σημαντικό να κάνετε κάτι νέο στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας. Όλα θα εξαρτηθούν από τη φύση της δουλειάς σας και τις ευθύνες που έχετε. Μην ανησυχείτε να μάθετε κάτι νέο από συναδέλφους ή συνεργάτες ή από άλλες πηγές που θα σας κάνουν καλύτερους επαγγελματίες. Την Πέμπτη, η επικοινωνία σας με διαφορετικά άτομα θα σας επηρεάσει καλά. Ενθουσιασμός στην ερωτική σας ζωή μπορεί να περιμένει όσους από εσάς έχετε σύντροφο γεννημένο στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει σημαντικές εργασίες που έχουν λίγο χρόνο να ολοκληρωθούν.
Για τον Σκορπιό, οι σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, θα είναι σημαντικές σήμερα.
Για τον Ιχθύ, οι σημερινές συγκρούσεις θα αποκαλύψουν την αληθινή φύση κάποιων ανθρώπων που γνωρίσατε πρόσφατα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.