,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 27/10

ΔΕΙΞΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα μπορείτε να έχετε επαφή με παλιούς έρωτες ή παλιούς φίλους. Θα επιστρέψετε σε ευχάριστες αναμνήσεις και θα έχετε την τάση να ξεχνάτε τα προβλήματα της εργασίας σας. Καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια στη δουλειά σας σήμερα και μην αφήσετε άλλους να το κάνουν για εσάς. Θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις που σχετίζονται με καθημερινά προβλήματα, υλικά ή οικονομικά θέματα.


Για τον Κριό, η ημέρα φέρνει ευνοϊκές ευκαιρίες για αναζήτηση ορθολογικών λύσεων που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία, αγορές ή δώρα.
Για τον Λέοντα, οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την υλοποίησή τους.
Για τον Τοξότη, η μέρα θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο και ενέργεια κατά την επικοινωνία με παιδιά και νεότερους.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε καλά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της δουλειάς σας μπορεί να αργήσουν να αναπτυχθούν, αλλά θα είναι σημαντικά για εσάς. Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις. Οι ενέργειές σας γενικά καλό θα είναι να ακολουθήσουν τη φυσική τους πορεία. Μια απρόσμενη σύγκρουση δεν θα σας φέρει τίποτα καλό.

Για τον Ταύρο, η Τετάρτη θα φέρει ευνοϊκούς κραδασμούς για έρωτες και προσωπικές περιπέτειες, ραντεβού και πολλά άλλα.
Για τον Παρθένο, η απογοήτευση σήμερα θα σχετίζεται με άτομο του φιλικού σας κύκλου.
Για τον Αιγόκερω, υπάρχει μια σημαντική δουλειά, καθήκον ή φροντίδα μπροστά σας, που πιθανότατα σχετίζεται με έναν άνδρα μεγαλύτερο από εσάς.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα πρέπει να αποδεχτείτε την πραγματικότητα γύρω σας και να ενεργήσετε αργά, χωρίς να βιάζεστε ή να γεμίζετε τη δουλειά σας. Αυτή είναι μια μέρα για σκληρή δουλειά και συγχρονισμό με τις πραγματικότητες της καθημερινότητάς σας. Αύριο μπορεί να ονειρευτείτε, να ζήσετε ξανά με κάποια όνειρα, αλλά σήμερα πρέπει να είστε γερά στο έδαφος. Τις Τετάρτες, αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις, να συναντάτε αγνώστους ή να συζητάτε γεγονότα με άλλους. Τα λόγια σας μπορεί να παρεξηγηθούν και ακόμη και να κάνουν κάποιον να νιώσει προσβεβλημένος.

Για τον Δίδυμο, η ημέρα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με έναν συγγενή ή φίλους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων.
Για τον Ζυγό, θα υπάρξουν καλά νέα σήμερα, τα οποία θα έρθουν μέσω/από μια γυναίκα.
Για τον Υδροχόο, οι εργασίες για το σπίτι θα απαιτήσουν περισσότερη υπομονή και ταπεινότητα στην υλοποίησή τους.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη καλό θα είναι να έχετε ένα προκαθορισμένο σχέδιο για την ημέρα. Να είστε υπεύθυνοι και εκτελεστικοί και σε καμία περίπτωση μελαγχολικοί, απαισιόδοξοι ή γκρινιάρηδες. Θα είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσετε τον εαυτό σας από λάθη και αν τα έχετε ήδη κάνει, αναζητήστε τρόπο να τα εξαλείψετε γρήγορα. Σήμερα, ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας θα είναι να επιτύχετε ισορροπία μέσα σας και σε οτιδήποτε θα ασχοληθείτε.

Για τον Καρκίνο, αν και ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σας μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αγανάκτηση, δεν ξέρετε πώς να τις αλλάξετε προς το καλύτερο. Επικεντρωθείτε σε αυτές και βάλτε όλες τις διανοητικές σας δυνάμεις για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.
Για τον Σκορπιό, θα υπάρχει λόγος για χαρά, διάθεση και χαμόγελα.
Για τον Ιχθύ, αυτή θα είναι μια μέρα που θα πρέπει να μιλήσετε σοβαρά για διάφορα οικονομικά θέματα με συγγενείς, συναδέλφους ή επαγγελματικούς συνεργάτες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading