Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

Ο ΑΡΗΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Προετοιμαστείτε για μια χαλαρή, ήρεμη εβδομάδα αστρολογικά, τουλάχιστον στις αρχές της. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα της Τρίτης, από την Κυριακή έως την Πέμπτη, μπορεί να προκαλέσει αισθήματα ανασφάλειας για τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Είναι μια νωχελική επιρροή, καλή για χαλάρωση, ονειροπόληση και φαντασία. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό ο Ποσειδώνας να διαστρεβλώσει την εκτίμησή σας για τους άλλους ανθρώπους. Θα υπάρχει μια τάση υπερβολικής εξιδανίκευσης των ρομαντικών συντρόφων και αυτό θα σας άφηνε επιρρεπείς σε μια μεγάλη απογοήτευση ή θα έδινε την δυνατότητα να σας εκμεταλλευτούν. Μπορεί επίσης να γίνετε θύματα σκανδάλων ή απατεώνων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επομένως είναι καλύτερο είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.


Ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη, με διάρκεια από Τρίτη έως Σάββατο, ενθαρρύνει τις κοινωνικές συνομιλίες και τις εγκάρδιες αλληλεπιδράσεις. Θα αισθάνεστε χαρούμενα μέσα σας και θα θέλετε να μοιραστείτε τα καλά συναισθήματα. Αυτή η διέλευση είναι ένδειξη καλής τύχης και μπορεί να λάβετε δώρα, χρήματα ή φιλοφρονήσεις.

Το Σάββατο, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, από την Πέμπτη έως την επόμενη Δευτέρα, φέρνει προκλήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε απαισιοδοξία και ακόμη και σε κατάθλιψη. Το “εγώ” σας μπορεί να υποφέρει, επειδή είναι τόσο δύσκολο να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο και να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι ή επιβαρυμένοι από ορισμένα καθήκοντα και ευθύνες.
Ο Άρης μετατοπίζεται στο Σκορπιό την ίδια μέρα, οπότε η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα ανέβει. Οι δυνάμεις του Άρη αποκτούν μια ιδιαίτερη ένταση. Η διεκδικητικότητά μας ενισχύεται τώρα, καθώς και η φιλοδοξία, η αποφασιστικότητα, το θάρρος και η διορατικότητά μας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε να μην ενεργούμε υπερβολικά απερίσκεπτα και να καταπατήσουμε τους συνανθρώπους μας με την αδάμαστη θέλησή μας. Άλλες αρνητικές εκδηλώσεις είναι η κριτική, η υπερηφάνεια, η θέληση για εξουσία, ο εγωισμός και το πείσμα. Επομένως, η εύρεση της ισορροπίας είναι σημαντική τώρα. Ο Άρης στον Σκορπιό, δημιουργεί επίσης μεγάλη γοητεία και διέγερση για τους άλλους. Ο Άρης όχι μόνο κυριαρχεί στο πάθος, το σεξ και τον πόλεμο, αλλά μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να πάρουμε τα ζητήματα της ζωής στα χέρια μας.
Η πρώτη όψη του είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 31 /10 και φέρνει μια εκρηκτική περίοδο, που θέλει μεγάλη προσοχή. Ξεσπάσματα, παραλογισμός, έντονος εγωισμός, ζήλια, διάψευση προσδοκιών. Προσοχή σε ατυχήματα και σε εκρήξεις βίας. Δύσκολη περίοδος για νέα ξεκινήματα, επενδύσεις, συνεργασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με νέα άτομα, θα δημιουργήσετε γνωριμίες που θα έχουν εξέλιξη στο μέλλον. Προσπαθήστε να αποφύγετε να σχηματίσετε μια γρήγορη γνώμη για τα άτομα που πρόκειται να συναντήσετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα θα πρέπει να εξεταστεί εξονυχιστικά και να αποφευχθούν βιαστικές αποφάσεις. Θα πρέπει να βοηθήσετε έναν συγγενή ή φίλο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην επίλυση ενός οικονομικού ή υγειονομικού προβλήματος, αλλά προσέξτε να φροντίστε και την δική σας υγεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε πιο προσεκτικοί στο χώρο εργασίας σας όταν εργάζεστε με μηχανήματα και οποιοδήποτε εξοπλισμό. Αποφύγετε τις συγκρούσεις τόσο με τους συναδέλφους, όσο και με τους πελάτες. Προσοχή σε τέτοια συναισθήματα που δεν θα σας φέρουν τίποτα θετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε επαφές με γονείς ή άλλους μεγαλύτερους συγγενείς που θα χρειαστούν τη βοήθειά σας για να πραγματοποιήσουν σημαντικές υποθέσεις γι’ αυτούς. Μέσα στην εβδομάδα μην αφήσετε τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας να ξεφύγουν από τον έλεγχο, γιατί τότε θα δυσκολευτείτε να διορθώσετε τα λάθη σας. Οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από εσάς δεν θα σας συγχωρήσουν γρήγορα.

ΛΕΩΝ
Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα φέρει ένα σημαντικό γεγονός ή νέα που σχετίζονται με έναν άντρα. Ένα μικρό κέρδος από κλήρωση, λαχείο, κλήρωση κλπ. είναι δυνατό. Γενικά, καλό θα είναι να μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου με υψηλές προσδοκίες για ό,τι περιμένεις στη ζωή σου αυτές τις επτά ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προηγούμενα γεγονότα ή άτομα από το παρελθόν σας θα θυμάστε σχεδόν καθημερινά μέσα από διάφορες ειδήσεις, απροσδόκητες συναντήσεις ή άλλα γεγονότα. Η εβδομάδα σας ετοιμάζει ποικίλες εκπλήξεις ή αλλαγές στα σχέδιά σας προς μια διαφορετική (αλλά όχι απαραίτητα δυσάρεστη) κατεύθυνση από αυτή που περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ
Δεν θα έχετε καμία επιθυμία να ασχοληθείτε με υπεύθυνα οικογενειακά καθήκοντα, συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Η ευχή σας θα είναι για περισσότερη ξεκούραση και ευχάριστες δραστηριότητες για εσάς. Στην πραγματικότητα, οι ανησυχίες ή τα προβλήματα που θα πρέπει να λύσετε δεν θα είναι από αυτήν την εβδομάδα. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να κάνετε δύσκολους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείτε να έχετε εμπειρίες αγάπης που θα σας βοηθήσουν να εναρμονίσετε τις ήδη εδραιωμένες σχέσεις. Αυτή θα είναι μια καλή εβδομάδα για να αναζητήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Μια ηλικιωμένη συγγενής θα τραβήξει την προσοχή σας με τις προσωπικές της υποθέσεις, για τις οποίες είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί βοήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλοί από εσάς θα έχετε μια συνάντηση με μια γυναίκα ή μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας από τον συγγενικό κύκλο. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα η επιρροή των γυναικών στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θα είναι μεγαλύτερη. Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση ή εμπόδιο στη λήψη χρημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε σε θέματα που έχετε ξεκινήσει στο παρελθόν. Διάφορες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε γρηγορότερα ή πιο θετικά. Αν υποφέρετε από ερωτικές παρεξηγήσεις ή προβλήματα αυτή την εβδομάδα, το φταίξιμο θα είναι σε κάποιο βαθμό δικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα σχετίζονται με τη δουλειά, την εκπαίδευση ή τη δική σας επιχείρηση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια απρόβλεπτη περίοδος για εσάς. Το μεγαλύτερο άγχος που θα βιώσετε μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές ή βιαστικές αποφάσεις. Ένταση στον εργασιακό σας χώρο με συναδέλφους, πελάτες ή διευθυντές θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα, λόγω ακατάλληλων σχολίων ή μπερδεμένων εργασιών.

ΙΧΘΥΕΣ
θα εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με χρήματα ή θα υπάρξουν απρόβλεπτες οικονομικές υποχρεώσεις. Ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε μια τράπεζα ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή υπηρεσία. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα απαιτήσει μια σημαντική συζήτηση ή συνάντηση με έναν άντρα που είναι συγγενής σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.