Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Μέρα Πανσελήνου στον Κριό! Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πως επηρεάζει κάθε ζώδιο!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, το Σάββατο η ανυπομονησία σας μπορεί να περιπλέξει τις σχέσεις σας με μέλη της οικογένειας ή με συναδέλφους. Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας για τη νέα εβδομάδα, αλλά εξετάστε καθεμία από αυτές με σύνεση. Σήμερα τα θετικά συναισθήματα μπορούν να έρθουν μέσω των ανθρώπων στο σπίτι σας ή χάρη στην άνεση που έχετε προσφέρει στο σπίτι σας. Σήμερα, οι περισσότερες επαφές θα σας επιβαρύνουν ψυχικά, ειδικά με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από τα ζώδια του αέρα ή τα ζώδια της γης.

Για τον Κριό, το Σάββατο θα είναι μια αρκετά κουραστική μέρα, καθώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχετε δώσει προτεραιότητα σε ορισμένες εργασίες της ζωής σας, αφήνοντας στο παρασκήνιο άλλες που δεν μπορούν πλέον να περιμένουν.

Για τον Λέοντα, η ημέρα θα απαιτήσει πρακτικό προγραμματισμό για τη νέα εβδομάδα και τις εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσετε πάση θυσία.

Για τον Τοξότη, δεν αισθάνεστε καλά σήμερα ψυχολογικά και έχετε αρνητική οπτική για άτομα και καταστάσεις. Μην φτάσετε στα άκρα. Προσπαθήστε να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά μπορεί να δείτε όλες τις προηγούμενες προσπάθειές σας να πηγαίνουν χαμένες.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, το Σάββατο θα ενθουσιαστείτε με νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε. Αυτή είναι μια μέρα που τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χρειαστούν. Το Σάββατο θα έχετε περισσότερες προσωπικές και οικογενειακές ευθύνες, αλλά η εξέλιξή τους θα είναι ευνοϊκή και επιτυχημένη για εσάς. Φροντίστε την υγεία σας. Μπορεί να υπάρξουν μικρές δυσκολίες, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σας.

Για τον Ταύρο, η μέρα θα απαιτήσει υπομονή, περιμένοντας την εξέλιξη κάποιων σημαντικών γεγονότων, αποφεύγοντας τη λήψη όμως σημαντικών αποφάσεων.

Για την Παρθένο, αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και ευοίωνη μέρα για την πραγματοποίηση σημαντικών σχεδίων και ιδεών. Μια επιτυχία ή εμπειρία σήμερα μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Για τον Αιγόκερω, οι οικογενειακές εργασίες δεν πρέπει ποτέ να πάνε στο παρασκήνιο. Θα μάθετε σύντομα πόσο σημαντικό είναι αυτό!

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, το Σάββατο θα υποβληθείτε σε μια ποικιλία απροσδόκητων συναισθημάτων. Μπορεί να έχετε αισιόδοξη διάθεση και να είστε γεμάτοι ελπίδες για ευχάριστα επερχόμενα γεγονότα, αλλά είναι πιθανό με πιο αδύναμο ψυχισμό να πέσετε σε κατάθλιψη, απαισιοδοξία, να δυσκολεύεστε να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Σκεφτείτε καλά πριν αποδεχτείτε μια πρόσκληση σε ένα πάρτι ή μια συγκέντρωση.

Για τον Δίδυμο, η μέρα προμηνύει πολλή δουλειά και πολλές ευχάριστες ή δυσάρεστες υποχρεώσεις και αλληλεπιδράσεις.

Για τον Ζυγό, σήμερα θα υπάρξουν καλά νέα οικονομικής φύσης ή καλές ιδέες για καλύτερη κερδοφόρα δραστηριότητα.

Για τον Υδροχόο, η ημέρα θα δώσει χρόνο και ευκαιρία για ευχάριστες δραστηριότητες, συναισθήματα και ψυχαγωγία.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, το Σάββατο η ζεστασιά, η καλοσύνη και η αγάπη σας θα πρέπει να κατευθύνονται στους ανθρώπους γύρω σας. Όχι μόνο σε συγγενείς ή φίλους σας, αλλά και σε άτομα που πρόκειται να συναντήσετε σήμερα. Σήμερα είναι πολύ σημαντικό τι ακτινοβολία θα έχετε. Ό,τι δίνεις, θα λάβεις. Το Σάββατο, δώστε περισσότερη ελευθερία στις δικές σας ιδέες και στόχους, αλλά με κοινή λογική.

Για τον Καρκίνο, συζητήσεις ή επαφές με άτομα από κοντά ή μακριά θα έχουν ενδιαφέρον.

Για τον Σκορπιό, έρχεται μια μέρα που καλό θα είναι να βρεις χρόνο για ευχάριστες στιγμές με φίλους.

Για τον Ιχθύ, σήμερα θα υπάρχει πιθανότητα παρουσίας σε κάποια συγκέντρωση ή σημαντική συνάντηση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.