Αστρολογικές προβλέψεις
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 22/10

Advertisements

ΑΓΩΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Μέρα Πανσελήνου στον Κριό! Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πως επηρεάζει κάθε ζώδιο!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα να είστε προσεκτικοί στο να ξοδεύετε χρήματα από τον προσωπικό ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Την Παρασκευή θα υπάρχει πολλή δυναμική στην καθημερινότητά σας. Αυτή η μέρα φέρνει περισσότερες συναντήσεις και συζητήσεις για εσάς. Δεν αποκλείονται μικρές ροπές τάσης που σχετίζονται με αυτές. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από προβλήματα από ένα απροσδόκητο μέρος. Αποφύγετε να κοιτάξετε επίμονα στο παρελθόν σας και ειδικά σε λάθη ή απώλειες του παρελθόντος.

Για τον Κριό, θα είναι σημαντικό σήμερα να διατηρήσει διπλωματικές και αρμονικές σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Για τον Λέοντα, η μέρα θα απαιτήσει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, να κάνει κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι ή τη δουλειά και πολλά άλλα.

Για τον Τοξότη, αυτή θα είναι μια μέρα οργανωτικής δουλειάς σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την καριέρα.

 

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή να είστε προετοιμασμένοι για συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα για σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την εργασία σας. Οι συζητήσεις με οικονομικό χαρακτήρα θα έχουν καλή εξέλιξη. Μη φοβάστε την αλλαγή σήμερα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να φέρει κάθε είδους εκπλήξεις. Η μέρα φέρνει καλή τύχη ή ένα μοιραίο γεγονός για τις γυναίκες που γεννήθηκαν κάτω από αυτά τα τρία ζώδια.

Για τον Ταύρο, θα είναι χρήσιμο σήμερα να επικοινωνεί περισσότερο με τα παιδιά του ή με μικρότερα άτομα.

Για την Παρθένο, η μέρα θα απαιτήσει ταχύτητα στην υλοποίηση των καθημερινών σας υποχρεώσεων.

Για τον Αιγόκερω, την Παρασκευή, ευχάριστα συναισθήματα μπορεί να έρθουν μέσα από μια γυναίκα που θα χρειαστεί την παρουσία σας ή την επικοινωνία μαζί σας σήμερα.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή ημέρα για εσάς. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, μια νέα ιδέα ή μια νέα σχέση. Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα και ανθρώπους στη ζωή σας. Γεγονότα ή ενέργειες που σχετίζονται με την περιουσία των αποθανόντων συγγενών (για όσους έχουν τέτοια σχέδια) θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα πρέπει να επιλέξετε ένα δώρο για μια ειδική περίσταση.

Για τον Δίδυμο, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδι, ανεξάρτητα από τον σκοπό της.

Για τον Ζυγό, την Παρασκευή, καλό θα ήταν να μιλήσετε με εκπροσώπους του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη για θέματα που έχουν ήδη προκύψει.

Για τον Υδροχόο, η μέρα φέρνει θετικές εμπειρίες κυρίως στην προσωπική ή κοινωνική ζωή.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή μην βιαστείτε να προετοιμαστείτε για ξεκούραση τις επόμενες δύο ημέρες. Σήμερα, ρίξτε μια καλή ματιά στα πράγματα που κάνετε από την αρχή της εβδομάδας και δείτε τι έχετε καταφέρει και τι έχετε ξεχάσει. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πετύχει κάποια επιτυχία στη δουλειά σας για να προχωρήσετε τις επόμενες μέρες. Εάν η διαίσθησή σας, σας λέει ότι πηγαίνετε προς τη σωστή κατεύθυνση, προχωρήστε με τόλμη. Εάν έχετε αμφιβολίες, θα ήταν καλή ιδέα να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε τη συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

Για τον Καρκίνο, πρόκειται να περάσει μια μέρα πιο δυναμικής επικοινωνίας με άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα.

Για τον Σκορπιό, η μέρα φέρνει πιθανότητες για καλή εξέλιξη των οικονομικών υποθέσεων και για εισπράξεις μετρητών στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Για τον Ιχθύ, μπορεί να συναντήσει διάφορα εμπόδια στο δρόμο του σήμερα. Αλλά δεν μπορεί να επιτρέψει σε αυτά, να εκτροχιάσουν τις προσπάθειές τους! Μείνετε προσγειωμένοι, ρεαλιστές και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιδράσετε κατάλληλα σε γεγονότα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: