Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 21/10

Advertisements

ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Μέρα Πανσελήνου στον Κριό! Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πως επηρεάζει κάθε ζώδιο!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα στενοχωρηθείτε από τα καθημερινά προβλήματα ή ένα πρόβλημα ιδιοκτησίας. Οι ευτυχισμένες στιγμές σήμερα θα συνδεθούν με συναντήσεις. Μια απροσδόκητη κατάσταση με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο θα επιβαρύνει τη σχέση σας με σύνθετα συναισθήματα. Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να ξοδέψετε χρήματα για περιττά ή κακής ποιότητας πράγματα και αγαθά. Σε γενικές γραμμές, να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Μια συνομιλία ή συνάντηση με ένα άτομο μικρότερο από εσάς, θα έχει καλή επίδραση στη διάθεση και τα σχέδιά σας.

Για τον Κριό, η Πέμπτη φέρνει περισσότερες οικογενειακές εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν σήμερα.

Για τον Λέοντα, αυτή θα είναι μια μέρα χωρίς πολλά συναισθήματα ή εκπλήξεις.

Για τον Τοξότη, αντιμετωπίζει προκλήσεις που σχετίζονται με προβλήματα ή απροσδόκητες καταστάσεις.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε μια σοβαρή δέσμευση επαγγελματικού ή διοικητικού χαρακτήρα. Σήμερα θα μπορέσετε να επιτύχετε σημαντικές επιτυχίες για εσάς και θα προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να κάνετε περισσότερη δουλειά. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους ή αυτούς που είναι ευερέθιστοι. Δράστε τολμηρά για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η βοήθεια ή η συμβουλή ενός σημαντικού ατόμου θα έχει ευεργετική επίδραση στις ενέργειές σας.

Για τον Ταύρο, οι συγκρούσεις σήμερα θα έχουν απρόσμενη τροπή.

Για την Παρθένο, οι οικονομικοί σας πόροι θα απαιτήσουν προσοχή, καθώς και διάφορες πληρωμές, τακτοποίηση λογαριασμών ή εγγράφων.

Για τον Αιγόκερω, θα είναι σημαντικό σήμερα να έχει αρκετή θέληση για να πολεμήσει τις δικές του κακές συνήθειες και τρόπους.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη η εξέλιξη κάθε γεγονότος θα εξαρτηθεί από τα συναισθήματα και τη διάθεσή σας. Σήμερα, τα συναισθήματα και οι απερίσκεπτες αντιδράσεις σας μπορεί να προκαλέσουν μια αγχωτική κατάσταση ή ένα ατύχημα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την αγάπη αν είστε διατεθειμένοι να δώσετε αγάπη χωρίς να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες. Αυτή η μέρα φέρνει εμπειρίες που σχετίζονται με φυσικά φαινόμενα, πολιτικά γεγονότα ή δημόσια γεγονότα ιδιαίτερης σημασίας. Είναι απίθανο να προκύψουν εκπλήξεις στην προσωπική σας ζωή. Είναι πιθανό να επισκεφθείτε κάποιον που έχει πρόβλημα υγείας ή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Για τον Δίδυμο, η ημέρα δεν θα είναι διαφορετική από τα προκαταρκτικά σχέδια που είχατε για σήμερα.

Για τον Ζυγό, η σημασία της ημέρας έγκειται στην ικανότητά σας να επικοινωνείτε σωστά, να οργανώνετε ή να μεγαλώνετε παιδιά ή άτομα μικρότερα από εσάς.

Για τον Υδροχόο, στην εργασία, προκύπτουν προβλήματα που απαιτούν επείγουσα επίλυση. Πάρε την πρωτοβουλία και δράσε δυναμικά, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη προσπαθήστε να αποδεχτείτε τους ανθρώπους και τα γεγονότα πιο ήρεμα. Αποφύγετε ανησυχίες, βιαστικές ενέργειες ή ολοκληρώστε γρήγορα τις δεσμεύσεις σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να προχωράς αργά, ώστε να έχεις χρόνο να εναρμονιστείς με τους κραδασμούς της ημέρας και την ενέργεια των ανθρώπων γύρω σου. Την Πέμπτη, επικεντρωθείτε στη δική σας ζωή, σε τι δεν είστε ευχαριστημένοι και σε τι θέλετε να αλλάξετε. Δεν είναι δουλειά σας να παρεμβαίνετε στη ζωή άλλων ανθρώπων ή να προσπαθείτε να τους αλλάξετε.

Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει σοβαρές συζητήσεις ή κοινές δραστηριότητες με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Για τον Σκορπιό, η ημέρα θα έχει ευνοϊκές νομισματικές δονήσεις, τις οποίες ελπίζω να χρησιμοποιήσετε με έντιμο και νόμιμο τρόπο.

Για τον Ιχθύ, η μέρα φέρνει μια συζήτηση ή δουλειά με έναν άντρα που θα έχει επιτυχία.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: