Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Μέρα Πανσελήνου στον Κριό! Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πως επηρεάζει κάθε ζώδιο!

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, οι εκπλήξεις της Τετάρτης θα σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Μάλλον θα είναι το αποτέλεσμα προηγούμενων ενεργειών και αποφάσεών σας. Την Τετάρτη, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με χρήματα που θα προέλθουν από διάφορες πηγές. Αποφύγετε τα προβλήματα των οποίων την εξέλιξη δεν θα μπορείτε να ελέγξετε. Γρήγορη προσαρμογή σε απροσδόκητες αλλαγές ή γεγονότα που θα συμβούν σήμερα.

Για τον Κριό, θα είναι σημαντικό να βρει έναν διπλωματικό τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Για τον Λέοντα, η μέρα δεν φέρνει εκπληκτικές επιτυχίες, αλλά μάλλον θα ασκήσει πίεση στην ολοκλήρωση των υποθέσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για τον Τοξότη, τα οικονομικά θέματα θα είναι πιο σημαντικά σήμερα, όπως τα έξοδα προγραμματισμού, η αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος και πολλά άλλα.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με τα χρήματα, η παραλαβή των οποίων έχει καθυστερήσει ή αναβληθεί για διάφορους λόγους. Η Τετάρτη προμηνύει ένα απροσδόκητο γεγονός ή ειδήσεις που σχετίζονται με έναν συγγενή. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας που θα σας φέρει άνεση και καλή διάθεση. Τα καθήκοντα στο σπίτι σας δεν πρέπει να σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Αναλάβετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας χωρίς να δημιουργήσετε ένταση γύρω σας.

Για τον Ταύρο, η μέρα φέρνει καλά νέα, επιτυχημένη εφαρμογή σημαντικών εργασιών και σχεδίων.

Για την Παρθένο, σήμερα θα υπάρξουν επίσης ευνοϊκές ευκαιρίες να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση σημαντικών σχεδίων. Η μέρα φέρνει εμπειρίες με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Για τον Αιγόκερω, σήμερα νιώθετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι και αυτή η διάθεσή σας ενισχύεται από τα ευχάριστα νέα που λαμβάνετε και τις θετικές εξελίξεις που βλέπετε στη ζωή σας. Κάντε μια προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και την οικογένειά σας.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα σας ζητηθεί να είστε πιο σταθεροί και σίγουροι για τις πράξεις σας. Η δύναμή σας θα είναι στην ικανότητά σας να ακολουθείτε τους στόχους και τα σχέδιά σας για την ημέρα, χωρίς να χάνετε χρόνο και χωρίς να ακολουθείτε τυφλά τους ανθρώπους γύρω σας. Οι σχέσεις με ξένες χώρες μπορούν να έχουν μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εξέλιξη. Σήμερα αναζητήστε κατανόηση και αρμονία στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές. Αυτή η μέρα θα ευνοήσει τις ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες.

Για τον Δίδυμο, η μέρα θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα και θα απαιτήσει κάποια δουλειά σε ακραίες συνθήκες (αλλά όχι για κακό).

Για τον Ζυγό, σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και παραγωγική συνομιλία με μια γυναίκα, σε σχέση με κάποια εργασία, επιχείρηση ή κοινωνική δραστηριότητα.

Για τον Υδροχόο, σήμερα είναι μια σχετικά δύσκολη μέρα. Πολλά θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απροσδόκητα και θα δυσκολευτείτε να συμβαδίσετε με τα γεγονότα. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τυχόν προβλήματα γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σας.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα αναζητήσετε αρμονία στη ζωή σας, αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχετε, καθώς οι ανησυχίες στη ζωή σας και στο περιβάλλον όπου ζείτε θα είναι μεγαλύτερες. Προσπαθήστε να έχετε υπευθυνότητα στην εκτέλεση των σημερινών καθηκόντων και μην δημιουργείτε δυσκολίες στους άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους. Ας υπάρχει ισορροπία στις πράξεις σας, στα λόγια και στις σκέψεις σας. Αποφύγετε την επίδειξη υπερηφάνειας ή απληστίας.

Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει αφορμή για συγκέντρωση, μια ευχάριστη συνάντηση ή σημαντικά θετικά νέα.

Για τον Σκορπιό, σήμερα θα υπάρχουν διάφορες εργασίες που σχετίζονται με χρήματα ή έγγραφα, καθώς επίσης είναι πιθανό να λαμβάνετε σημαντικά νέα για εσάς.

Για τον Ιχθύ, θα έχετε μια σημαντική συνομιλία με έναν άντρα που θα αναλογιστεί τα σχέδιά σας για την οικογένεια ή το σπίτι σας.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.