Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα αντιμετωπίζετε ενδιαφέροντα γεγονότα που μπορεί να οφείλονται σε απρόσμενα νέα. Αυτή μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα για εσάς, με την εμφάνιση διαφόρων ευκαιριών για να αναπτύξετε τα καθήκοντά σας ή να λάβετε σημαντικά νέα. Να είστε πρακτικοί και συνετοί στις οικονομικές σας υποθέσεις. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με ένα άτομο από άλλο μέρος.


Για τον Κριό, θα έχετε συνομιλίες ή κοινές εργασίες με μια γυναίκα άνω των 35 ετών. Πιθανότατα θα προέρχεται από τον κύκλο συγγενών σας ή των στενών φίλων.

Για τον Λέοντα, η μέρα θα φέρει καινοτομία, φρεσκάδα και λόγους αισιοδοξίας, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι αυθαίρετος.


Για τον Τοξότη, το Σάββατο φέρνει λίγη περισσότερη ένταση ή κακή διάθεση, αλλά αυτές είναι οι προκλήσεις σας για την ημέρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

 

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, το Σάββατο θα περάσετε χρόνο συναντώντας φίλους, ταξιδεύοντας στη φύση, επισκεπτόμενοι ένα εστιατόριο ή καφέ και πολλά άλλα. Σήμερα θα λάβετε νέα με κάποια καθυστέρηση λόγω διαφόρων συνθηκών. Το Σάββατο, μερικά από τα ενδιαφέροντα νέα ή απρόσμενα γεγονότα θα σχετίζονται με άτομα σημαντικά για εσάς. Αυτή η μέρα θα ευνοήσει επαγγελματικές συναντήσεις ή συναντήσεις με πιθανούς πελάτες.

Για τον Ταύρο, θα υπάρξει ανάγκη (ή επιθυμία) να επικοινωνήσει με ένα παιδί ή νεαρό άτομο.

Για τον Παρθένο, θα είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας να μην μετακινηθείτε από τον χώρο των θεατών και να παρατηρήσετε την εξέλιξη των γεγονότων από το πλάι.

Για τον Αιγόκερω, αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια και είναι πιθανό να λάβετε σημαντικά νέα για εσάς από άλλη πόλη ή χώρα.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, για εσάς το Σάββατο είναι μια μέρα ξεκούρασης. Μην επιβαρύνεστε με πολλές δεσμεύσεις και δουλειά. Απαλλαγείτε από τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Ξεχάστε τις άσχημες στιγμές που ζήσατε μέσα στην εβδομάδα. Πρέπει να παραμείνουν στο παρελθόν σας. Φορτιστείτε με θετική ενέργεια μέσω συναντήσεων με ωραίους ανθρώπους, επισκέψεων σε ενδιαφέροντα μέρη ή περιπάτου στη φύση. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με έναν άντρα που γνωρίζετε ότι είναι άπιστος ή επιπόλαιος.

Για τον Δίδυμο, μερικά από τα ενδιαφέροντα ή σημαντικά γεγονότα θα σχετίζονται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.

Για τον Ζυγό, η μέρα φέρνει μια αλλαγή ή εμπειρία που σχετίζεται με έναν νεαρό άνδρα.

Για τον Υδροχόο, σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις, η ανάγκη λήψης απόφασης ή συγκεκριμένων ενεργειών που σχετίζονται με συμβόλαιο, πληρωμές ή άλλα νομισματικά θέματα.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα έχετε περισσότερες ανησυχίες και ευθύνες το Σάββατο. Είναι πιθανές ασθένειες που θα απαιτήσουν ειδική ή πιο σοβαρή φροντίδα. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν τους ηλικιωμένους συγγενείς σας. Αυτή η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα σχετικά με ένα άτομο που γνωρίζετε. Το Σάββατο θα απαιτήσει πολύ περισσότερη προσοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με τυχόν αλλαγές (εάν ασχολείστε με τέτοιες). Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή ευχάριστες εμπειρίες σε ήδη καθιερωμένες σχέσεις.

Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει σοβαρές δεσμεύσεις και εμπειρίες που δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη, ανεξάρτητα από το τι σχετίζονται.

Για τον Σκορπιό, σήμερα οι οικογενειακές υποθέσεις θα απαιτούν σχεδόν όλη την προσοχή και το χρόνο σας.

Για τον Ιχθύ, θα έχετε εμπειρίες με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, πιθανότατα με ισχυρό συναισθηματικό αντίκτυπο σε εσάς.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.