,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 15/10

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα υπάρχει ένταση στη σχέση σας με συγγενείς. Μπορείτε να ανταλλάξετε κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου για προβλήματα που μπορείτε ακόμα να λύσετε. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια. Στη δουλειά σας θα μάθετε νέα που θα είναι σημαντικά για την καριέρα ή τα σχέδιά σας. Η μέρα φέρνει ένα γεγονός ή μια είδηση ​​που σχετίζεται με έναν συγγενή με τον οποίο δεν μένετε μαζί.

Για τον Κριό, η Παρασκευή φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με διάφορους τομείς της ζωής σας.


Για τον Λέοντα, θα είναι σημαντικό να τελειώσει σήμερα με κάποια σημαντικά οικονομικά θέματα και κυρίως με πληρωμές.

Για τον Τοξότη, σήμερα θα υπάρχουν εργασίες που σχετίζονται με περιουσίες, αντικείμενα στο σπίτι, προσωπικό αυτοκίνητο ή άλλο είδος οικιακής δραστηριότητας.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα σκεφτείτε πώς να ενεργήσετε σε θέματα που σχετίζονται με την κληρονομιά, την κοινή περιουσία κλπ. Σήμερα θα απολαύσετε ειδήσεις ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με παιδιά ή νέους. Αυτή η μέρα θα είναι δύσκολη για όσους θα ταξιδέψουν. Οι σχέσεις σας με άτομα εκτός της περιοχής σας θα είναι ασαφείς και κάπως προβληματικές. Την Παρασκευή, μπορείτε να εξετάσετε τις ενέργειές σας που σχετίζονται με μια επερχόμενη αλλαγή.

Για τον Ταύρο, η Παρασκευή φέρνει απογοήτευση ή πόνο που σχετίζεται με άσχημα νέα.

Για την Παρθένο, οι εκπλήξεις σήμερα θα αλλάξουν τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο.

Για τον Αιγόκερω, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να συναντηθεί ή να έχει σημαντικές συζητήσεις.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή ανατρέξτε στις προηγούμενες ημέρες και εκτιμήστε αν τα πήγατε καλά με τις εργασίες σας. Είναι πιθανό ότι λόγω τεμπελιάς, φόβου ή ανασφάλειας, έχετε ξεχάσει να δείξετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Την Παρασκευή, πιθανές είναι οι συναντήσεις και οι συνομιλίες με άτομα από το παρελθόν σας, γείτονες, συμμαθητές, φίλους, πρώην συναδέλφους και άλλους. Θα έχετε μια σημαντική προσδοκία για μια συνομιλία, συνάντηση ή άλλη δέσμευση που σχετίζεται με ένα στενό σας πρόσωπο.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες γύρω από ταξίδια και άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα απαιτείται προσοχή όσον αφορά τα σχόλια ή τα κουτσομπολιά, ανεξάρτητα από τη μορφή με την οποία θα διανεμηθούν.

Για τον Υδροχόο, οι εργασίες του σπιτιού και οι οικογενειακές εργασίες δύσκολα θα σας αφήσουν χρόνο για προσωπικές εμπειρίες.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, έχετε μια παραγωγική και δυνατή μέρα μπροστά σας, αρκεί να μην δεσμευτείτε σε πάρα πολλές αλλαγές για τις οποίες μπορεί να είστε απροετοίμαστοι. Σήμερα να είστε εκεί που σας χρειάζονται οι άνθρωποι ή εκεί που σας αρέσει να βρίσκεστε. Η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για θεραπεία και επίλυση προβλημάτων υγείας. Η ευεργετική επιρροή μπορεί επίσης να γίνει αισθητή από εσάς που συμμετέχετε σε δικαστική ή νομική υπόθεση.

Για τον Καρκίνο, θα υπάρχουν ενδιαφέροντα νέα, συζητήσεις ή εμπειρίες με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα σήμερα.

Για τον Σκορπιό, έρχονται συνομιλίες που σχετίζονται με σχέδια για το κοντινό ή μακρινό μέλλον.

Για τους Ιχθύες, αυτή θα είναι μια μέρα για να σκεφτείτε τι σας περιμένει στη ζωή σας τις επόμενες ημέρες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading