Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για να διευθετήσετε την προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για υποθέσεις που αφορούν χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Την Τετάρτη, αποφύγετε δυσάρεστα άτομα, προβλήματα και γενικά πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν άγχος στην καθημερινότητά σας. Οι εκπλήξεις στη ζωή σας σήμερα μπορούν να έρθουν μέσω ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα.
Κριός – η μέρα φέρνει περισσότερη δουλειά, θέματα με διαφορετικά άτομα ή ιδρύματα και υπηρεσίες. Θα έχετε τουλάχιστον μία σημαντική συνάντηση ή συνομιλία.
Λέων – η μέρα φέρνει την οργάνωση και την προετοιμασία μελλοντικών εργασιών και σχεδίων. Τα νέα σήμερα θα σχετίζονται κυρίως με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.
Τοξότης – μην βιάζεστε για αποφάσεις που αφορούν σημαντικά θέματα και χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσεκτική εξέταση από την πλευρά σας. Εν τω μεταξύ, μπορείτε πάντα να ζητήσετε την συμβουλή των αγαπημένων σας προσώπων σε όποια προβλήματα και αν αντιμετωπίζετε.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα θέλετε να τελειώσετε με κάποια πληρωμή ή άλλη οικονομική δέσμευση. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη, ειδικά αυτές που σχετίζονται με έγγραφα, επίσκεψη σε ίδρυμα ή γραφείο κλπ. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι βαρετή, αλλά η εξέλιξη θα είναι διαφορετική για τον καθένα σας. Σήμερα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή θα κάνετε μια αλλαγή μαζί με κάποιον που έχει γεννηθεί κάτω από ένα γήινο ζώδιο όπως εσείς.
Ταύρος – η Τετάρτη φέρνει πολλά συναισθήματα και ταραγμένες σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι η προτεραιότητά σας, αλλά δεν θα είναι όλοι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.
Παρθένος – σήμερα μερικές από τις εργασίες θα σχετίζονται με έναν άντρα και ανεξάρτητα από τη θέση ή την ηλικία του, θα έχουν μια καλή και ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς.
Αιγόκερως -,η μέρα φέρνει συνομιλίες ή ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις θα συνδέονται με κάποιο τρόπο με μια γυναίκα.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα παρακολουθήσετε διάφορα γεγονότα, η ανάπτυξη των οποίων θα λάβει χώρα σε άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα μπορείτε να έχετε προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές με άτομα από άλλους τομείς, κυρίως με εκείνους με τους οποίους δεν είχατε επαφή στο παρελθόν. Η Τετάρτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την ανάπτυξη σχεδίων ή δεσμών με παιδιά ή νέους. Στην αγάπη, πρόκειται να λάβετε μια σημαντική ή απαραίτητη απόφαση που θα σας ικανοποιήσει. Η μέρα φέρνει τη δυνατότητα να χάσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό ή να λάβετε δυσάρεστα νέα από μικρή απόσταση.
Δίδυμοι – την Τετάρτη υπάρχουν κάποιες ευχάριστες εμπειρίες στην προσωπική σας ζωή.
Ζυγός – αυτή η μέρα φέρνει δέσμευση με μια συζήτηση ή δραστηριότητα που σχετίζεται με έναν άντρα.
Υδροχόος – μην αγνοείτε τα προβλήματα μέχρι να γίνουν μεγάλα και να σας ξεπεράσουν. Πράξτε τη στιγμή που θα νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αν γεννηθήκατε υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τετάρτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ανανεώσετε το σπίτι σας, να αγοράσετε διάφορα προϊόντα ή πράγματα που χρειάζονται για τις καθημερινές σας ανάγκες. Σήμερα μπορείτε να πάρετε μια απόφαση ή να κάνετε μια αλλαγή που σχετίζεται με ένα νέο σπίτι, νέο κατάλυμα ή άλλη σημαντική δέσμευση ιδιοκτησίας. Αποφύγετε την αντίθεση και τις συγκρούσεις στο σπίτι σας. Οποιεσδήποτε εκδηλώσεις εγωισμού ή κυνισμού σήμερα θα φέρουν ανεπιθύμητες καταστάσεις στη ζωή σας. Η μέρα φέρνει ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα από τον κύκλο των συγγενών σας.
Καρκίνος – η μέρα φέρνει επιπλοκές στην ενασχόληση με οικογενειακές ή οικογενειακές υποθέσεις.
Σκορπιός – αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις την Τετάρτη όταν αναζητάτε λύση σε ένα πρόβλημα.
Ιχθύες – σήμερα τα νέα θα καθορίσουν κάποια μελλοντικά σχέδια και υποχρεώσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.