Advertisements

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό, καθιστώντας πιο δύσκολο να πούμε το σωστό πράγμα, την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό τρόπο. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει μια υπέροχη ρομαντική ατμόσφαιρα την Τετάρτη, καθώς η Αφροδίτη κάνει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και ένα τρίγωνο του Ήλιου-Κρόνου την ίδια μέρα σταθεροποιεί και καθησυχάζει. Η Πέμπτη θα μπορούσε να φέρει προβλήματα με υπερβολές στις σχέσεις ή στα έξοδα, καθώς η Αφροδίτη τετραγωνίζει μέχρι τον Δία. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Ερμή σε τετράγωνη όψη με τον Πλούτωνα, πράγμα που υποδηλώνει εγωισμό και απολυτότητα, δείχνοντας σκληρότητα προς τους άλλους. Φυσική συνέπεια μιας τέτοιας συμπεριφοράς, είναι να μην του δείχνουν ούτε οι άλλοι κατανόηση. Η εβδομάδα όμως κλείνει πιο θετικά, με τον Ερμή να είναι σε τρίγωνο με τον Δία την Κυριακή και έτσι οι συζητήσεις που θα γίνουν σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε προσωπικό, είτε φιλικό, είτε επαγγελματικό, θα είναι πολύ εποικοδομητικές και θα βοηθήσουν σε πιο σωστές αποφάσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριός – επικεντρωθείτε στην εναρμόνιση των σχέσεών σας με άτομα με τα οποία έχετε καθημερινές οικογενειακές ή επαγγελματικές επαφές. Οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις ή αντιφάσεις των τελευταίων εβδομάδων θα πρέπει να ξεκαθαριστούν (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Ταύρος – χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές επιρροές για να πραγματοποιήσετε σχέδια και δεσμεύσεις που σχετίζονται με το χρήμα. Διατηρήστε την ανοχή, τη διπλωματία και την ορθότητα στις ενέργειές σας (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Δίδυμοι – στην αγάπη θα αναζητήσετε ασφάλεια στη σχέση σας και σταθερότητα από τον σύντροφό σας. Εάν αυτά τα πράγματα λείπουν, τότε το μέλλον της σχέσης σας μπορεί να είναι περιορισμένο και σύντομο (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Καρκίνος – κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να φροντίσετε την αγάπη ή την οικογενειακή σας ζωή και κυρίως να αγνοήσετε κάθε απόπειρα παρέμβασης άλλων ανθρώπων. Τα ενδιαφέροντα ή οι επιθυμίες τους είναι το αντίθετο από τα δικά σας και πρέπει να προστατεύσετε ή να παλέψετε για αυτό που είναι σημαντικό για εσάς (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Λέων – θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας. Είναι πιθανό να αναλάβετε την ευθύνη για την εκπλήρωση δεσμεύσεων που θα είναι σημαντικές για το σπίτι σας (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Παρθένος – οι συγγενείς ή οι φίλοι σας θα κάνουν τη ζωή σας αρκετά περίπλοκη και προβληματική με τις ενέργειες και τις αποφάσεις τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να μπερδευτείτε ή να στεναχωρηθείτε από νέα για μια γυναίκα που γνωρίζετε (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Ζυγός – αυτή την εβδομάδα θα έχετε δυσανεξία σε άτομα που σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας όπως θέλετε. Τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες ενέργειες θα έχουν να κάνουν με το ταξίδι, τη μεταφορά με άτομα από διαφορετικά μέρη (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Σκορπιός – κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα πρέπει να φροντίσουν ένα ίσως παλιό θέμα υγείας (χρόνια ασθένεια). Μπορεί να υπάρχει ανάγκη για δίαιτα, θεραπεία ή άλλη εξειδικευμένη θεραπεία (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Τοξότης – όσοι από εσάς δεν έχετε προς το παρόν έναν σύντροφο, θα μπορείτε να περιμένετε γεγονότα που σχετίζονται με μια νέα αρχή, τα οποία θα σας δώσουν την ελπίδα για καλύτερες στιγμές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πιθανό να προκύψουν φροντίδες ή απρόσμενες δεσμεύσεις που σχετίζονται με κάποιο παιδί (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Αιγόκερως – θα έχετε κοινές δράσεις ή δεσμεύσεις κυρίως με γυναίκες. Είναι πιθανό ότι αυτές οι περιπτώσεις θα έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας ή την εργασία σας (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Υδροχόος – αυτή την εβδομάδα θα απολαύσετε ειδήσεις ή εκδηλώσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο στην οικογένειά σας (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Ιχθύες – θα έχετε προσδοκίες για γεγονότα ή συναντήσεις που σχετίζονται με άτομα που είναι συγγενείς, συνάδελφοι ή αφεντικά σας. Η ανάπτυξη των σχεδίων σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εκείνες τις ενέργειες που θα επιταχύνουν ή θα αλλάξουν την ανάπτυξή τους (Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.