Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 24/9

Advertisements

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με την έλλειψη ορθότητας στις ενέργειες ενός ατόμου που εμπιστευτήκατε. Η κατάσταση δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα προκύψουν νέες στιγμές στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η ημέρα θα είναι καλή για τη δουλειά ή τις επιχειρήσεις, για την εκπλήρωση υπεύθυνων υποχρεώσεων και νέες προσπάθειες. Γενικά όμως αυτή η μέρα θα έχει διαφορετική εξέλιξη από τα προκαταρκτικά σας σχέδια.
Κριός – πρόκειται να λάβετε ειδήσεις ή πληροφορίες που θα είναι αιτία χαράς, ικανοποίησης ή διαβεβαίωσης.
Λέων – η μέρα φέρνει γεγονότα, συνομιλίες ή εμπειρίες που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο.
Τοξότης – αναμένονται σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με νέες ή παλιές οικονομικές υποθέσεις, υποχρεώσεις, έγγραφα κ.λπ.

Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, καλύτερα να οργανώσετε τις καθημερινές σας εργασίες την Παρασκευή. Επικεντρωθείτε στην τελική εκπλήρωση των επαγγελματικών ή οικογενειακών σας δεσμεύσεων όσο το δυνατόν περισσότερο. Σήμερα θα απολαύσετε μια συνομιλία με φίλους που θα μοιραστούν τα σχέδιά σας για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο ή τη νέα εβδομάδα. Οι επισκέπτες ή οι συναντήσεις σήμερα και τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείονται, κάτι που θα απαιτήσει κάποια προετοιμασία από εσάς.
Ταύρος – είναι μια μέρα σοβαρού προβληματισμού για δυσάρεστα θέματα ή ενέργειες που σχετίζονται με δυσάρεστες σχέσεις και περιπτώσεις.
Παρθένος – μπορείτε να έχετε μια ξεχωριστή μέρα, στην οποία θα βρείτε μια διέξοδο από μια δύσκολη κατάσταση, ένα δίλημμα, θα λάβετε βοήθεια από ένα απροσδόκητο μέρος ή θα συναντήσετε ανθρώπους που είναι απροσδόκητα σημαντικοί για εσάς.
Αιγόκερως – αντιμετωπίζετε μια μέρα αργής ανάπτυξης, μια εκροή μερικών από τα σχέδια που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Οι αλλαγές στη ζωή σας μπορεί να είναι σοβαρές και στις περισσότερες περιπτώσεις δύσκολες για εσάς.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε μια πιο παραγωγική μέρα, όταν θα πρέπει να παρακολουθείτε πολύ προσεκτικά την εξέλιξη επερχόμενων γεγονότων. Να είστε σταθεροί και σοβαροί στο χώρο εργασίας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα, καθώς αυτή μπορεί να είναι η πιο δυνατή μέρα της εβδομάδας. Η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε έξω από την πόλη σας ή στο εξωτερικό. Αποφύγετε κινδύνους ή συναισθηματικές αντιδράσεις και αποφάσεις.
Δίδυμοι – όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις που σχετίζονται με έγγραφα, χρήματα, επενδύσεις σε κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ασύμφορο ή ψεύτικο, θα απαιτήσουν προσοχή.
Ζυγός – την Παρασκευή θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για την ανάπτυξη οικογενειακών ή περιουσιακών υποθέσεων, για αγορές ή βελτιώσεις, καθαρισμό, τακτοποίηση, επισκευές σπιτιών.
Υδροχόος – νιώθετε αρκετά εκνευρισμένοι σήμερα, ειδικά καθώς ορισμένα σημαντικά θέματα φαίνεται να συναντούν εμπόδια και καθυστερήσεις.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, κάντε κάτι για τη δική σας εξέλιξη την Παρασκευή. Δείξτε περισσότερη ανεξαρτησία στη λήψη αποφάσεων και στην εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων, αλλά αποφύγετε το πείσμα. Οι φιλοδοξίες σας σήμερα μπορούν να σας πάνε μακριά και ελπίζουμε ότι είναι ειλικρινείς και βοηθητικές για μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων. Οι εκδηλώσεις εγωισμού μπορούν να σας κάνουν να εξαρτάστε από άλλους ανθρώπους ή άλλους παράγοντες.
Καρκίνος – οι δονήσεις της Παρασκευής θα ευνοήσουν την αγάπη, τον ρομαντισμό ή τις οικογενειακές υποθέσεις και εμπειρίες. Θα επικοινωνείτε περισσότερο με αγαπημένα πρόσωπα από κοντά και μακριά.
Σκορπιός – αντιμετωπίζετε κάποιες απογοητεύσεις που σχετίζονται με άτομα ή γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλη πόλη ή χώρα.
Ιχθύες – οποιεσδήποτε συμφωνίες επιτυγχάνετε σήμερα θα είναι καλές για εσάς, επιτυγχάνοντας ένα επιθυμητό τέλος. Νομικά θέματα αποφασίζονται επίσης υπέρ σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: