Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο, του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε εργασίες ή δεσμεύσεις που έχετε ήδη ξεκινήσει. Την Πέμπτη μπορεί να στεναχωρηθείτε από νέα από άλλη πόλη. Προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις, αν και η μέρα δεν αποκλείει μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να αναλογιστείτε τις ενέργειες, τα επιτεύγματα ή τις απώλειές σας. Θα είναι καιρός να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τις επερχόμενες αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να είναι συναισθηματικά, υλικά ή οικονομικά, αλλά δεν θα ξεκινήσουν σήμερα.
Κριός – η Πέμπτη φέρνει κάτι απρόβλεπτο όσον αφορά την εξέλιξη γεγονότων ή σχέσεων με τις οποίες θα ασχοληθείτε σήμερα.
Λέων – αυτή θα είναι μια μέρα γεμάτη με επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Στην ερωτική σας ζωή, το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμερίσετε τα προβλήματα του παρελθόντος.
Τοξότης – η μέρα φέρνει ανησυχίες για ειδήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Θα ζήσετε κάτι ενδιαφέρον με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να οργανώσετε τα σχέδια και τα ταξίδια σας, με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Τα σημερινά γεγονότα ή ειδήσεις θα είναι ένας λόγος για να λάβετε αποφάσεις και να εξετάσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες. Οι συγκρούσεις μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστες, οπότε χρησιμοποιήστε τις διπλωματικές σας ικανότητες στην αρχή. Σκεφτείτε για τι μιλάτε, τι και με ποιον το μοιράζεστε. Σήμερα, προσπαθήστε να μην επιβάλλετε την παρουσία σας, τη γνώμη σας και αποφύγετε τα σχόλια σε ευαίσθητα θέματα.
Ταύρος – η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα, πιθανότατα σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε.
Παρθένος – την Πέμπτη μπορεί να υπάρξει ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιο ίδρυμα ή υπηρεσία (κρατικά ή τραπεζικά κ.λ.π) ή με μια συγκέντρωση.
Αιγόκερως – μην κάνετε τίποτα που μπορεί να διαταράξει τη λεπτή ισορροπία δυνάμεων που έχετε δημιουργήσει στην εργασία.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, επενδύστε χρόνο και ενέργεια σε σημαντικές υποθέσεις ή δεσμεύσεις για το σπίτι σας. Μπορούν να σας φέρουν περισσότερο άγχος στην εφαρμογή τους, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι σημαντικά για εσάς. Στη δουλειά σας, να είστε τακτικοί με άτομα που θα έχουν άσχημη διάθεση σήμερα. Η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη υπομονή από εσάς στην επίλυση προβλημάτων που έχουν ήδη προκύψει σχετικά με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Πιθανές είναι οι επαφές με εκπροσώπους διαφόρων κρατικών ή τραπεζικών ιδρυμάτων.
Δίδυμοι – η μέρα θα περάσει με περισσότερη οικογενειακή εργασία ή εργασίες που σχετίζονται με συγγενείς.
Ζυγός – μπορεί να προκύψει μια απρόβλεπτη κατάσταση που αφορά ένα παιδί. Σήμερα μπορείτε να πάρετε μια απόφαση ταξιδιού.
Υδροχόος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη διευθέτηση συμβολαίου, συμφωνίας, οικονομικών εγγράφων.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Πέμπτη θα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Δεν θα πάνε όλα ομαλά, αλλά για όσους έχουν φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο στην πνευματική τους ανάπτυξη, η μέρα θα φέρει ειδικά μηνύματα. Αυτή είναι μια μέρα κατά την οποία οι δοκιμασίες δεν πρέπει να λαμβάνονται ως τιμωρία ή ανυπόφορο βάρος, αλλά πρέπει να βιώνονται με αξιοπρέπεια και καθαρότητα σκέψης. Μην θυμώνετε, μην προσβάλλετε ή πληγώνετε. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των σκέψεών σας προσεκτικά.
Καρκίνος – η μέρα φέρνει πληροφορίες που πρέπει να «καταναλωθούν» γρήγορα με τον καλύτερο και πιο χρήσιμο τρόπο.
Σκορπιός – η σημασία της ημέρας θα σχετίζεται με την ανάγκη λήψης σημαντικών, αλλά γρήγορων αποφάσεων.
Ιχθύες – σήμερα, είναι πιθανό να βιώσετε κάποια απώλεια ή απόρριψη ενός σχεδίου, ιδέας, έργου ή υπόσχεσης.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.