ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, προσπαθήστε σήμερα να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες με συγγενείς ή φίλους. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη σταθεροποίηση της αγάπης ή της φιλίας. Σήμερα ένα απροσδόκητο γεγονός θα σας κάνει να πάρετε μια απόφαση. Να περιμένετε ένα τηλεφώνημα, επιστολή ή έγγραφο που θα καθορίσει τις ενέργειές σας τις επόμενες ημέρες έως το τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις ή τις προσπάθειες ελέγχου των ανθρώπων που αγαπάτε ή που σας αγαπούν.
Κριός – η Τετάρτη θα απαιτήσει την επίτευξη αρμονίας στα συναισθήματα μέσα σας, καθώς και την αποφυγή των απαισιόδοξων, μελαγχολικών διαθέσεων.
Λέων – αυτή θα είναι μια μέρα που θα υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας με διαφορετικά άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Τοξότης – θα είναι σημαντικό για σας σήμερα να είστε ειλικρινής και κυρίως κοινωνικός

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα απολαύσετε συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή ειδήσεις που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για επιτυχία σε περιπτώσεις στις οποίες έχετε επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Πιθανές ειδήσεις που σχετίζονται με χρήματα, οικονομικά έγγραφα ή οικονομικές σχέσεις. Η μέρα φέρνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί. Θα είναι μια μεγάλη μέρα για δημόσιες ή επαγγελματικές εμφανίσεις και παραστάσεις.
Ταύρος – η μέρα φέρνει τύχη και μεγαλύτερη ευκολία στην αντιμετώπιση σημαντικών εργασιών.
Παρθένος – θα είναι σημαντικό σήμερα να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα που σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια ή οικονομικά.
Αιγόκερως – την Τετάρτη θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις με φίλους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Οι εκπλήξεις θα έρθουν κυρίως μέσω αυτών.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα είναι σημαντικό να διατηρείτε την αρμονία, τη ζεστασιά και την αγάπη γύρω σας. Ακόμα κι αν σας προκαλούν αρνητικοί άνθρωποι, έχετε αρκετή δύναμη και θέληση για να διατηρήσετε τη θετική σας διάθεση. Σήμερα, μερικοί από εσάς θα πρέπει να δεσμευτείτε για τη φροντίδα της υγείας ενός συγγενή σας. Αυτή θα είναι μια μέρα με μεγάλη δυναμική στην εξέλιξη των γεγονότων και μια καλή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ακολουθήστε τις ειδήσεις που επηρεάζουν γεγονότα έξω από το σπίτι σας.
Δίδυμοι – η ημέρα θα είναι σημαντική και θα απαιτήσει μεγαλύτερη ευθύνη στην υλοποίηση των σημερινών εργασιών.
Ζυγός – τα σημερινά γεγονότα θα εξελιχθούν ραγδαία και είναι πιθανό να λάβετε απροσδόκητα χρήματα ή μια απροσδόκητη προσφορά.
Υδροχόοι – η μέρα θα είναι περίπλοκη, θα σας βοηθήσει όμως να απαλλαγείτε από κάθε ημιτελές θέμα – ειδικά γύρω από την οικογένειά σας – αρκεί να χειριστείτε την κατάσταση έξυπνα.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, δραστηριοποιηθείτε την Τετάρτη, επενδύστε νέες ιδέες, συναισθήματα και επιθυμία σε αυτό που κάνετε. Κάντε μια αλλαγή σήμερα, μπορεί να είναι μικρή, μπορεί να αφορά εσάς ή το σπίτι σας, τη δουλειά σας ή τις φιλίες σας. Αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα ή ρουτίνα στη ζωή που έχετε. Αποφύγετε να επηρεάζεστε από τις απόψεις άλλων ανθρώπων, τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τους διάφορους χειρισμούς των ανθρώπων γύρω σας. Οι οικονομικές δεσμεύσεις με μια γυναίκα θα έχουν καλή εξέλιξη σήμερα.
Καρκίνος – η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή σε περίπτωση σύγκρουσης με έναν άντρα, καθώς η εξέλιξή της θα είναι απρόβλεπτη.
Σκορπιός – μπορεί να προκύψει αφορμή για χαρά και ικανοποίηση στην εργασία ή την επιχείρηση.
Ιχθύες – θα έχετε μια άβολη κατάσταση με μια γυναίκα την Τετάρτη.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.