Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, μην βιαστείτε να κρίνετε συναισθηματικά τα γεγονότα που θα ζήσετε σήμερα. Το Σάββατο θα απολαύσετε το σπίτι σας. Σήμερα, απόφυγε τους πονηρούς ή υποκριτές ανθρώπους και να είστε σωστός και υπεύθυνος στις σχέσεις σας με τους άλλους. Σήμερα προσέξτε την απώλεια ή την κλοπή, είτε πρόκειται για περιουσία, είτε για πληροφορίες, χρήματα ή φίλους. Το Σάββατο μπορεί να φέρει μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Κριός – η μέρα φέρνει καλή τύχη, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει αλαζονικούς ή ανεύθυνους, στηριζόμενοι μόνο στην καλή σας ευκαιρία. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να σας κάνει ένα πολύ κακό αστείο.


Λέων – είναι μια μέρα που τα παιδιά και οι νεότεροι θα απαιτήσουν προσοχή, με τις βιαστικές αποφάσεις και ενέργειές τους, με κίνδυνο ατυχημάτων ή άλλων ακατανόητων αντιδράσεων.

Τοξότης – το Σάββατο φέρνει την πιθανότητα μιας δυσάρεστης σύγκρουσης, για την οποία εσείς θα φταίτε σε μεγάλο βαθμό.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, το Σάββατο θα ασχοληθείτε με εργασίες που θα μπορείτε να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Το Σάββατο θα είναι μια ευοίωνη μέρα για οικονομικά θέματα, για προγραμματισμό μελλοντικών εξόδων ή για επιπλέον εργασία από την οποία θα περιμένετε κάποιο εισόδημα. Ανησυχίες ή προβλήματα υγείας σήμερα μπορεί να προκύψουν γύρω από τους συγγενείς σας. Μερικές φορές τα γεγονότα αυτής της ημέρας θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα, ακόμη και απροσδόκητα.

Ταύρος – κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και προσαρμογής των γεγονότων σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες, θα απαιτήσει προσοχή. Ο ηττημένος θα είναι σχεδόν πάντα ο εαυτός σας.

Παρθένος – το Σάββατο φέρνει απροσδόκητα νέα και εμπειρίες.

Αιγόκερως – αυτή είναι μια μέρα που θα ευνοήσει την επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις και τα ταξίδια.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, το Σάββατο θα είναι μια συναισθηματική μέρα στην οποία θα θέλετε να ολοκληρώσετε πολλές εργασίες. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος να σπαταλήσετε την προσοχή και την ενέργειά σας σε ασήμαντα πράγματα. Αυτή μπορεί να είναι μια ευοίωνη μέρα για αγάπη, για πνευματικές πρακτικές, για ενδιαφέρουσες συνομιλίες με γνώστες και ικανούς ανθρώπους. Σήμερα μην παραμελείτε τις εργασίες που σχετίζονται με τις δουλειές του σπιτιού, μικρές επισκευές και άλλα. Η ημέρα μπορεί να φέρει ένα σημαντικό γεγονός ή συζήτηση που αφορά έναν νεαρό άνδρα ή αγόρι.

Δίδυμοι – σήμερα η διάθεση θα είναι σημαντικός παράγοντας στην παραγωγικότητά σας. Δεν αποκλείονται απογοητεύσεις ή μάταιες ελπίδες για γεγονότα και συναντήσεις.

Ζυγός – η μέρα φέρνει αναβολή συναντήσεων, μη παραγωγικές συνομιλίες ή εργασία με νεαρές γυναίκες κ.λπ.

Υδροχόοι – αυτή μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα γιατί θα λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις που είναι σημαντικές για την ασφάλειά σας. Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, το Σάββατο θα είστε περιορισμένοι στις ενέργειές σας, καθώς οι ευνοϊκές τάσεις θα επηρεάσουν μόνο τομείς όπως η οικογένεια και η αγάπη. Στην πραγματικότητα μπορείτε να αναπτύξετε τη φαντασία σας και να πετύχετε πολλά σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Οικονομικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα για συνομιλίες και προγραμματισμό, αλλά αποφύγετε συγκεκριμένες ενέργειες ή σοβαρά οικονομικά θέματα. Αφήστε την προσοχή σας σήμερα να επικεντρωθεί κυρίως στο σπίτι σας.

Καρκίνος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ψώνια και για τη διασφάλιση της υλικής άνεσης και ασφάλειας της οικογένειας.

Σκορπιός – η προσοχή σας πρέπει να εστιαστεί στη σχέση σας με μια γυναίκα. Οι ανησυχίες για την υγεία μιας στενής γυναίκας είναι πιθανές.

Ιχθύες – πρέπει να είστε πολύ επικεντρωμένοι στην ολοκλήρωση των συμβολαίων, των συμφωνιών και των σχέσεών σας. Έχετε τα εργαλεία για να ρυθμίσετε λεπτομερώς αυτήν την πτυχή της εργασίας προς όφελός σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.