Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 8/7

Advertisements

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα είστε διστακτικοί, συναισθηματικοί και πολύ ευαίσθητοι. Θα είναι δύσκολο για εσάς να συγκεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη δέσμευση, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό. Η αγάπη σας θα εξαρτηθεί από τη διάθεσή σας. Θα είστε πρόθυμοι να φλερτάρετε, αλλά χωρίς σοβαρές δεσμεύσεις. Σήμερα, μην παραμελείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι εκπλήξεις θα μπερδέψουν τα αρχικά σας σχέδια για τις επόμενες ημέρες.
Κριός – η Τετάρτη θα είναι μια γεμάτη μέρα, με την εμφάνιση διαφόρων αντιφάσεων και διαφωνιών. Δεν θα είναι εύκολο για εσάς, αλλά αν καταφέρετε να ελέγξετε αυτήν την ένταση, η μέρα θα είναι παραγωγική για εσάς.
Λέων – αυτή η μέρα θα είναι μια στιγμή για προβληματισμό, για τη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και την εργασία.
Τοξότης – προσέξτε για διαφωνίες και προβλήματα με τους συναδέλφους σας στη δουλειά σήμερα. Αυτό που έρχεται στην επιφάνεια είναι σίγουρο ότι θα σας εκπλήξει.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη μην φοβάστε δυσάρεστες ή απροσδόκητες εμπειρίες. Ανεξάρτητα από το με τι συνδέονται, θα ανοίξουν μια θέση για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια. Σήμερα, πολλοί θα πάρουν μια απόφαση που σχετίζεται με περιουσία ή προσωπικά αντικείμενα. Φίλοι από κοντά και μακριά θα αναζητήσουν επαφή μαζί σας. Στην πραγματικότητα, είναι οι επαφές σας με φίλους που θα κάνουν αυτή τη μέρα πιο ενδιαφέρουσα και γρήγορη.
Ταύρος – η μέρα φέρνει περισσότερες εργασίες, αλλά και ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή εμπειρίες με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.
Παρθένος – αυτή θα είναι μια συναισθηματική μέρα που θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο την προσωπική σας ζωή.
Αιγόκερως – θα έχει κάποιες εκδηλώσεις στο σπίτι ή με συγγενείς που ζουν σε άλλη πόλη.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα με καταθλιπτική διάθεση λόγω στέρησης ύπνου ή δυσάρεστων ονείρων. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συνομιλίες ή ενέργειες που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς. Σήμερα θα μπορέσετε να λύσετε μερικά από τα προβλήματά σας, αλλά αυτό θα συμβεί εάν έχετε ήδη λάβει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Η μέρα φέρνει σημαντικά νέα, μια πρόσκληση ή μια προσφορά που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Θα υπάρξουν ζωντανές συζητήσεις στην οικογένεια που σχετίζονται με ένα συμβάν στο σπίτι άλλων συγγενών, γειτόνων ή φίλων.
Διδύμοι – θα υπάρχουν αρκετές εργασίες στην οικογένεια και στο σπίτι, όπου ο φόρτος μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητη ένταση.
Ζυγός – την Τετάρτη θα υπάρξει μια συνομιλία ή μια υποχρέωση με έναν άντρα που έχει καλή επιρροή στο εγγύς μέλλον σας.
Υδροχόος – η σημερινή μέρα θα είναι μια μέρα για εμπειρίες αγάπης, συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, νέες γνωριμίες και άλλα πολλά.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα με διάθεση. Σήμερα θα είστε τυχεροί σε οτιδήποτε είναι καλό όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι καλές πράξεις σήμερα θα γραφτούν στον ουρανό με κεφαλαία γράμματα. Αλλά πρέπει να γίνονται με καθαρότητα, όχι για λόγους αναγνώρισης ή φήμης. Η εργασία σας θα έχει μια νέα εξέλιξη, ειδικά όταν προσπαθείτε να λύσετε παλιά προβλήματα ή πολύπλοκες σχέσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για θεραπεία, αλλά η ανάγκη να είμαστε επιφυλακτικοί για τη μόλυνση από ιογενή λοίμωξη παραμένει.
Καρκίνος – οι σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν με το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, μπορεί να έχουν μια νέα εξέλιξη, ειδικά αν πρόκειται για συναδέλφους, πελάτες ή διευθυντές.
Σκορπιός – η μέρα θα απαιτήσει πολλή υπομονή, έλεγχο της διάθεσης και των συναισθημάτων.
Ιχθύες – η πίεση των τελευταίων ημερών σας έχει επηρεάσει και πολύ πιθανό να είστε ήδη στο όριο αυτού που μπορείτε να αντέξετε. Σήμερα μπορείτε επιτέλους να μιλήσετε ειλικρινά με τους γύρω σας, λέγοντάς τους ακριβώς αυτό που θέλετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: