ΕΚΡΗΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με τα προβλήματα ή τα σχόλια κάποιου γύρω σας. Ενδιαφέρουσες καταστάσεις ή συζητήσεις στο χώρο εργασίας σας θα προκύψουν την Τρίτη. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την ανάπτυξη των εσωτερικών σας υποθέσεων. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις για αγορές ή αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι στο οποίο μένετε ή το ακίνητο που σας ανήκει. Θα απαιτηθεί προσοχή σε κάθε πληροφορία που είναι σημαντική για εσάς και την επαλήθευσή της.
Κριός – η Τρίτη θα απαιτήσει υπομονή και ικανότητα για να περιμένετε την εξέλιξη ορισμένων σημαντικών γεγονότων. Μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ερωτικές στιγμές.
Λέων – αυτή είναι μια μέρα σοβαρών εργασιών ή ευθυνών που σχετίζονται με έγγραφα ή χρήματα.
Τοξότης – η μέρα θα έχει δυναμική εξέλιξη, θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τους άλλους γύρω σας, κυρίως λόγω λανθασμένης επικοινωνίας και πιθανών παρεξηγήσεων.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω ή με τέτοιο ωροσκόπο, η Τρίτη θα είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη ημέρα για τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Σήμερα θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, αρκεί να είστε καλά οργανωμένοι. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά. Οι εκπλήξεις στη ζωή σας σήμερα θα σχετίζονται με κάποιον τρόπο με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα. Η Τρίτη μπορεί να έχει εμφανώς μια αργή εξέλιξη των υποθέσεών σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μια μέρα που πρέπει να χαθεί ή να υποτιμηθεί.
Ταύρος – η μέρα θα απαιτήσει χρόνο για να μιλήσετε ή να ασχοληθείτε με ένα παιδί ή νέο άτομο.
Παρθένος – αυτήν την ημέρα θα υπάρξει ένα γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα που στις περισσότερες περιπτώσεις θα ζει σε άλλο σπίτι ή σε κάποια απόσταση έξω από την περιοχή σας.
Αιγόκερως – σήμερα θα έχεις την τύχη που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα εκείνα τα εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, αποφύγετε την Τρίτη την επιρροή των φίλων ή των γειτόνων σας στις οικιακές σας υποθέσεις. Οι προθέσεις τους μπορεί να είναι ειλικρινείς και καλοπροαίρετες, αλλά οι συνέπειες των πράξεών τους, μπορεί να είναι αρνητικές για εσάς. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Η Τρίτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα για την εκπαίδευση ή την καριέρα σας, όπου μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες καταστάσεις. Σήμερα θα έχετε επίσης επείγοντα καθήκοντα που σχετίζονται με τη δική σας οικογένεια.
Δίδυμοι – η μέρα φέρνει πολλή δουλειά και πολλές εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Ζυγός – η Τρίτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ψώνια για προσωπική χρήση. Τα μέλη της οικογένειας θα χρειαστούν σίγουρα τη βοήθειά σας και θα πρέπει να δώσετε στα αιτήματά τους την κατάλληλη προσοχή.
Υδροχόος – θα αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια στο δρόμο σας σήμερα, οπότε μην περιμένετε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η ευκαιρία σας να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ημιτελή δουλειά και προβλήματα από το παρελθόν σας.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη θα εστιάσετε στις καθημερινές σας εργασίες που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια, τη δουλειά ή την καριέρα. Η υγεία σας θα είναι ασταθής, πολλοί θα παραπονεθείτε για διάφορες ήπιες ή πιο σοβαρές ασθένειες. Συγκίνηση, καταστάσεις άγχους, φόβου ή θλίψης είναι πιθανές. Αν έχετε ημιτελή δουλειά σήμερα, ήρθε η ώρα να την τελειώσετε, γιατί από αύριο θα έχετε άλλες σημαντικές εργασίες και ευθύνες. Η συναισθηματική σας αστάθεια δεν πρέπει να εκτίθεται.
Καρκίνος – πρόκειται για μια μέρα που κάποια άσχημα νέα θα δημιουργήσουν κάποια αρνητικά συναισθήματα.
Σκορπιός – η ημέρα μπορεί να φέρει ένα γεγονός ή εμπειρία με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.
Ιχθύες – θα υπάρχουν σημαντικά νέα ή μηνύματα για σας σήμερα. Τα επαγγελματικά θέματα φαίνεται να εξελίσσονται ομαλά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.